Бележките на Зигфрийд - Какво става с трупа на Хитлер ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бележките на Зигфрийд - Какво става с трупа на Хитлер ?
Какво ново да научим от теб бе Зиги,когато ни предлагаш стара информация или неща които почти никой не ги интересуват днес?
AnalBreaker написа:Кашчей написа:AnalBreaker написа:Какво ви пречи, че е използвал други източници? Всички го правим. Вижте, че информацията е цитирана. Никъде не споменава, че той е писал текста, а и надали някой би му повярвал, ако го каже... Според мен форумът има нужда от разнообразяване. Който иска да чете, който иска да злобее.
Нищо не пречи, но за да има тема, трябва да има и някакво собствено мнение, както и да се предложи въпрос за дискусия.Аз не виждам нищо подобно в нито една от темите му, а ти виждаш ли?
Както и трябва да си посочи източника, откъдето е взел този текст.Най-добре щеше да е, да пусне линк към мястото и да сподели своите виждания по въпроса, но (както вече споменах) все още си търси гледната точка по въпроса с трупа на Хитлер.
А нима темите на Deyan FCK да има собствено мнение? До колкото знам той превежда материала. Какво и да говорим неговите теми са страхотни, макар и да няма никъде разсъждения и виждания.
Деян превежда материала от книга и го пише, а не прави копи-пляс на вече готов материал, та той все пак влага някакъв труд.Какъв труд влага Зигфрийд, освен да копира даден материал и да го пейстне тук.Че и заглавие си е изперкал-"Бележките на Зийгфрид", сякаш са негови собствени разсъждения.Деян поне не се хвали, а и още в първата тема си каза, че превежда от книга.Това е разликата, а за мен тя е съществена!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
ЕМИЛ написа:Какво ново да научим от теб бе Зиги,когато ни предлагаш стара информация или неща които почти никой не ги интересуват днес?
Не за всеки е стара . По темата , моля

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Siegfried написа:За инфото използвам комбинирани източници , но този специално о взех от един определен сайт . Самият аз не знаех много-много по темата и затова съм наблегнал на вече изготвена информация . Използвал съм, а и Бележките на Зигфрийд е просто името на поредицата , а не значи , че аз съм го измислил . За в бъдеще ще се постарая повече в изготвянето , но не очаквах чак такава злоба от безсмъртния руски антагонист . Както и да е - надявам се да сте научили нещо ново като мен , това е основната цел на темите
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Roger_Federer
- Контакти:
[offtopic]Незнам откъде идва цялата тази злоба-вярно е,че е пейстнал информацията,но какво от това?Стига с тези коментари,дайте по темата.Тук може доста да се научи ново така че.[/offtopic]
Доколкото знам има такива теории,макар и обявявани от някои за конспиративни,че Хитлер не загива,а е жив дори след края на Втората световна.Някои твърдят,че е избягал в някоя латино страна-Парагвай,Боливия или Алжентина,където да се е укрил,както е направил Мартин борман.Нищо не се знае,но съм на мнение,че това едва ли е станало със самия Адолф Хитлер.Много по-вероятно е да се е самоубил.Макара и фанатик,сигурно е бил човек с достойнство,а след като си избил толкова много и в крайна сметка губиш войната,за какво говорим,било е ненужно.
Доколкото знам има такива теории,макар и обявявани от някои за конспиративни,че Хитлер не загива,а е жив дори след края на Втората световна.Някои твърдят,че е избягал в някоя латино страна-Парагвай,Боливия или Алжентина,където да се е укрил,както е направил Мартин борман.Нищо не се знае,но съм на мнение,че това едва ли е станало със самия Адолф Хитлер.Много по-вероятно е да се е самоубил.Макара и фанатик,сигурно е бил човек с достойнство,а след като си избил толкова много и в крайна сметка губиш войната,за какво говорим,било е ненужно.
Още в началото на статията чета, че са минали 6 десетилетия от смъртта на Хитлер. Откъде сте сигурни, че се е самоубил ? През ВСВ германците са създали база на Антарктида и там най-вероятно са тествали секретните си оръжия, а скоро преди капитулацията на Германия от там тръгва така наречения "Конвой на фюрера", 4 подводници, които избягват в Антарктида и според мен Хитлер е бил на една от тях. По-късно американците провеждат тестове на Антарктида и някои от тях са докладвали за срещи с летящи чинии със свастики по тях и се смята, че те са били там точно, за да пазят Хитлер и останалите избягали нацисти. В същото време САЩ вербуват голям брой немски инженери и с тяхна помощ изпращат човек на Луната, но това се е пазело в тайна. Според мен Хитлер е избягал в Антарктида и американците са запазили и това в тайна, защото хората няма да се примирят като разберат, че човека срещу когото са се били на фронта 6 години е жив.
-
- Контакти:
Деян превежда материала от книга и го пише, а не прави копи-пляс на вече готов материал, та той все пак влага някакъв труд.Какъв труд влага Зигфрийд, освен да копира даден материал и да го пейстне тук.Че и заглавие си е изперкал-"Бележките на Зийгфрид", сякаш са негови собствени разсъждения.
Така каткто говориш си мисля, че завиждаш. Какво ти пречи това, че е сложил тема. На мен ми беше интересно да прочета този текст.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- FK_Montana
- Контакти:
[offtopic]книгата, от която е материала я имам и в началото, като тръгнах да чета разбрах, че инфото съвпада.[/offtopic]
дори и да е оживял едва ли е жив, все пак няма да живее 200 години, а и са се изминали 121 години от раждането му
дори и да е оживял едва ли е жив, все пак няма да живее 200 години, а и са се изминали 121 години от раждането му
ЦСКА Шампион
Аз прочетох текста и ми хареса
Благодаря на Зиги, че ми предостави инфото
[offtopic]Какво само злобеете
[/offtopic]

[offtopic]Какво само злобеете