Дрън , дрън ярина . Сливен ще остане 200 % в групата . От Л(Б)ФС като им изпратят един поръчков съдия даже хикса ги устройва . След това им трябва само 1 точка срещу Пирин . Явно Коко Динев е наясно , че Лечков няма да остави Сливен да изпадне и не се напрягат много , много . Крайно класиране на трите отбора след 30 кръг
12.Локо Пд 31- 3 сигурни точки от Славия (бат Венци вече сдаде ЛЕ ) или Локо Сф (може за тях последния мач да е без значение ) и 1 от Латексо
13.Сливен 30
14.Локо Мз 30 или 28
Локо Мз-Сливен
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Локо Мз-Сливен
PFC Litex написа:valter написа:На пук на всички аванти които БФС и съдийте бутат на СЛИВЕН мача е 2-0 за ЛОКО и Лечковата чета заминава в ,,Б,,група.
Нищо не може да се каже.
Много е възможно и трите отбора преди последният кръг да са с по 29 точки.
Според мен Сливен ще са с 31т преди последния кръг,а Мездра с 29т. Буферите, ако Литекс и Славия не се смилят с по точка- изпадат.
Lauta-Army написа:Май всички искат голям отбор като Локо Пд да изпадне
Всички

Просто коментираме ситуациите, а в предният ми пост споделих, че не вземам страна на никой, но определено няма да ви е лесно нито с Литекс, нито със Славия, нито с Локо Сф.

LUBOLSFC написа:е защо Лечков трябва да мисли по въпроса?Той си осигурява пътуването на отбора,вие като сте фенове,като искате да гледате мач-палете колите,наемете си бус и отидете в Мездра.Ама като ви знам на домакинските мачове немате агитка,какво остава за гостуванията.....!Локо Мездра ще победи и ще се спаси!
ахахахах искаш сателитчето ви да остане ама няма да го бъде! сливен ще победи на всяка цена!
Дано Сливен се отправи към Б група.Като гледам повечето хора искат това.
Значи повечето хора ще бъдат неприятно изненадани 

Незнам, но ни пари доста под краката....С Литекс всички мощно на Лаута, от първата до последната минута здрава подкрепа! То и няма как да е друго

Goshky написа:LUBOLSFC написа:е защо Лечков трябва да мисли по въпроса?Той си осигурява пътуването на отбора,вие като сте фенове,като искате да гледате мач-палете колите,наемете си бус и отидете в Мездра.Ама като ви знам на домакинските мачове немате агитка,какво остава за гостуванията.....!Локо Мездра ще победи и ще се спаси!
ахахахах искаш сателитчето ви да остане ама няма да го бъде! сливен ще победи на всяка цена!
а вие сте сателитче на един друг отбор,затова ще изпаднете!
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ
http://vbox7.com/play:0f41a68e
http://vbox7.com/play:0f41a68e
Лично аз искам Локо Плд да изпадне, ще умра от кеф. Смешния Коко Динев отново в Б група !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
- Lauta-Army
- Контакти:
Love_ написа:Лично аз искам Локо Плд да изпадне, ще умра от кеф. Смешния Коко Динев отново в Б група !
Само да се спасим , ще има масови самоубийства

Върни се в “Футбол - България”