Албум със стикери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Re: Албум със стикери

Мнениеот FK_Montana » 25 апр 2010 18:05

storm написа:
Miteto8 написа:Аз събирам албуми от Евро 2000 до сега и всичко ми е на 100 % събрано.Голяма тръпка е с тези стикери като си спомна преди 10 години, че по цял ден съм си мислил за тях и ми става много хубаво.Много скъпи станаха обаче стикерите, но пък за това световно си имам стратегия - купувам си само албуми за 1 лев, защото вътре за общо 11 лепенки и ми излиза 2 пъти по-евтино! :lol: :lol: :lol:

Оле найстина не го бях помислил това : :) :) :)

няма да стане и аз пробвах тази хитрост, но са го напривили 6-7 албума с различни лепенки и като си купиш повече от 6-7 вградените 6 лепенки ти се повтарят ;) ;) ;) така аз вчера си накупих към 15 албума и разбрах истината и сега се чудя какво да правя албумите иначе лепенките лесно ще ги менкам със съученици
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 25 апр 2010 18:13

FK_Montana написа:
storm написа:
Miteto8 написа:Аз събирам албуми от Евро 2000 до сега и всичко ми е на 100 % събрано.Голяма тръпка е с тези стикери като си спомна преди 10 години, че по цял ден съм си мислил за тях и ми става много хубаво.Много скъпи станаха обаче стикерите, но пък за това световно си имам стратегия - купувам си само албуми за 1 лев, защото вътре за общо 11 лепенки и ми излиза 2 пъти по-евтино! :lol: :lol: :lol:

няма да стане и аз пробвах тази хитрост, но са го напривили 6-7 албума с различни лепенки и като си купиш повече от 6-7 вградените 6 лепенки ти се повтарят ;) ;) ;) така аз вчера си накупих към 15 албума и разбрах истината и сега се чудя какво да правя албумите иначе лепенките лесно ще ги менкам със съученици

Е й пак не е зле . 6 албума това са 66 лепенки за 6 лева заслужава си :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 25 апр 2010 18:19

FK_Montana написа:
storm написа:

Е й пак не е зле . 6 албума това са 66 лепенки за 6 лева заслужава си :)[/quote]
наистина има печалба, но щеше да е по-яко да няма повтаряемост на комплектите от 6 лепенки
П.П. по време на световното ще се продават ли лепенки
П.П.2 след световното ще се продават ли лепенки
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 апр 2010 18:27

FK_Montana написа:П.П. по време на световното ще се продават ли лепенки
П.П.2 след световното ще се продават ли лепенки

1.да
2.да
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

kraska123
Контакти:

Мнениеот kraska123 » 25 апр 2010 18:36

В интернет на страницата http://en.stickeralbum.fifa.com/game/flash има същия албум в виртуален вариянт. Съберете ги и там.

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 25 апр 2010 19:06

storm написа:Излезе албума за събиране на стикери за световното тази година . Хубаво е направен и с интересен дизайн . Много биха казали ,че това е за деца , но според мен не е .Заслужава си дори и да не е пълен след години да го отвориш и да се сетиш какви времена са били и да си спомниш за хубавите моменти който си иживял с играта . Събирам колекций от големите първенства от 2002 г.И мога да кажа ,че албумите са ми сравнително пълни.За съжаление с течение на времето самите албуми станаха доста скъпи което малко ме възпираше ,но все пак отделях някой лев . Сега тази година албума е само 1 лев , а стикерите са по 5 в пакетче на цена 1 лев. Ето и клипче с колекций от някой първенства.

http://www.youtube.com/watch?v=hw25Vd3S ... re=related

Албумите от 2004, 2006 и 2008 съм ги събрал абсолютно всички картинки, но честно казано този албум не мисля да го събирам.
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 апр 2010 14:00

Tommi написа:[offtopic]Някой събирал ли е карти с футболисти :) Имаше едни Champion и някакви други. Това също беше много голяма зарибявка :)[/offtopic]

Имам цялата тази колекция!Тогава Дел Пиеро беше двойка спатия и беше много трудно да се намери търсих три седмици докато я намеря тази карта,но за щастие намерих 2 такива :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 апр 2010 15:08

Parmalat написа:
Tommi написа:[offtopic]Някой събирал ли е карти с футболисти :) Имаше едни Champion и някакви други. Това също беше много голяма зарибявка :)[/offtopic]

Имам цялата тази колекция!Тогава Дел Пиеро беше двойка спатия и беше много трудно да се намери търсих три седмици докато я намеря тази карта,но за щастие намерих 2 такива :lol:

Аз събрах и двете колекции, а Дел Пиеро го имах колкото искаш пъти :) В картите Champion той е с екипа на Италия, а в другата серия е с екипа на Ювентус.
Днес си взех албума за световното :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 26 апр 2010 19:33

kraska123 написа:В интернет на страницата http://en.stickeralbum.fifa.com/game/flash има същия албум в виртуален вариянт. Съберете ги и там.

А били казал как се ползва :roll:
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

kraska123
Контакти:

Мнениеот kraska123 » 26 апр 2010 21:22

bojkyy написа:
kraska123 написа:В интернет на страницата http://en.stickeralbum.fifa.com/game/flash има същия албум в виртуален вариянт. Съберете ги и там.

А били казал как се ползва :roll:

Ами правиш регистрация и ти дават албума в виртуален вариант и всеки ден ти дават пакети с снимки и ги слагаш по местата. Има и награди за по нататак който успее да ги сабере всички . Има и опция за размяна на стикери. Аз вече съм събрал 44% от албума :lol:

Върни се в “Свободна зона”