ПФК Брестник, приятната изненада на Б група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Re: ПФК Брестник, приятната изненада на Б група

Мнениеот Gunners » 23 апр 2010 10:58

TodorT написа:
da12 написа:Брестник са супер добри имат и опитни играчи като: Светлозар Личев, Иван Гемеджиев, Иван Танчовски. Освен това почти целият им отбор е съставен от юноши на Ботев, Локо, Марица и Спартак. А младите Бенгюзов и Атанасов по крилата направо нямат равни.

E, както каза Форца, това е отбор от наемници. Гореспоменатите от теб са юноши на други клубове! И понеже зачекнахте Ботев Вр, то ще ви дам линк към сайта на клуба, където ще можете да прочетете за базата, отбора легендите му и новините около него. :) После пак ще коментираме :P

http://botev.vratza.com/season.htm

Блягодаря за линка. От това което видях в сайта за стадиона и условията за игра съм наистина възхитен. Поздрави от Русе и дано един ден в близко бъдеще да се засечем в А група !!!
Изображение

chukovete
Контакти:

Мнениеот chukovete » 23 апр 2010 18:24

Здравейте и от мен.
Брестник се представя много добре и мисля,че това е отбора който показва как трябва да се работи в БЪЛГАРИЯ,с млади и талантливи момчета,а не с измислени чужденци.И веднага няколко футболисти на Брестник са привлякли вниманието,[да не кажа на половината Агрупа],ама поне на 5-6 отбора.Като пример са и последните публикации в медиите,че Левски са поискали Н.Байраков и Годжев.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 24 апр 2010 17:09

Само името на треньора говори много за отбора - Иван Маринов - Масларя ГОЛЯМ Е MИШOK

Върни се в “Футбол - България”