Илиане, върни се при нас!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Илиане върни се при нас!

Мнениеот stg333 » 23 апр 2010 01:15

Ще си дойде у дома, там където му е мястото и където е израснал, а именно стадион Тича![/quote]
Мне, тука саше грешиш, или ще остане в Берое, или от лятото е на Герена ;)[/quote]

Не мисля Марти,,, Поне докато е Гонзо при вас... А и при нас ще му е най-добре...
При вас като почнат слабите игри и липсата на резултати ще бъде разкъсан...[/quote]
добре де морски , вие го изгонихте като парцал що да се връща

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 апр 2010 01:24

Не сме го изгонили като парцал, той сам си тръгна...
И главно заради ТИМ....
Факт е, че една групичка го псуваше нон-стоп, но тя тази групичка въжделее за Вуцан и псува всеки друг, ако ще и да се казва Драган и да е домакнин на стадиона....
Това не може да му е пречка.....
Проблем в момента са ТИМ, които аз искрено ненавиждам и бих се радвал да се разкарат, дори и да сме в "Б" или във "Д" дивизия....Това е мое мнение, като не ангажирам никой с него...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 апр 2010 01:33

Ако трябва някой да се връща, това е Сър Кольо Мастиката 8-)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 23 апр 2010 01:38

Илиан Илиев израстна страшно много като треньор на Берое и в Стара Загора хората го о-бо-жа-ват! И това е константа!
Сега обаче виждам - Локо Пловдив го искат, Левски София го искат, Черно Море го искат.. хахаххх брей :lol: Леко бре, само да не го разкъсате човека :lol:
Той е достатъчно интелигентен треньор, за да вземе сам своите решения за кариерата си за напред. В реда на нещата е да потърси развитие и по-голяма сцена.
За съжаление, сред цялата тази футболна помия, която се лее от всяка точка на страната ни и от всяка "футболна" медия, трябва да сме на ясно, че човек като Илиан Илиев не би могъл да работи когато му се месят в работата, когато го пресират или го "подтикват" към дадени решения или схеми. И това ще излезе на яве моментално, ако той премине на щат в клуб подържан от някой породист шопар, обикновенно неразбиращ от футбол, но дъражащ на своите мъгливи критерии за играта.. Обикновено свързани с печалбата преди всичко и играта на заден план.. Без да визирам никой конкретно.
Просто всичко тук е една пародия на краля на спортовете и е хубаво хората обичащи футбола в България (било то треньори, играчи или фенове..) да имат поне малко чувство за хумор.

bogdanov64
Контакти:

Мнениеот bogdanov64 » 23 апр 2010 09:47

Илиян Илиев е доста над средното ниво на интелигентност за ритнитопковците. Мислите ли, че допусне да го действа Гонзо, ТИМ, или който и да е. Още повече - той има уникалния шанс за промоция в евротурнирите. Просто искам да му задам един един въпрос:

ИЛИЯНЕ, КАКВО СТАВА БЕ ПИЧ?

Айде Левски силни, макар че Берое игра като с Любимец поминалата година,/мач след който пак бе тръгнал да си ходиш/, ами Монтана, Локо Пд и това последното л. със Сливен.
Вярно Берое няма амбиции в шампионата, ама ти Илияне виждал ли си по-малко от 5000 души на Храма. С Левски по официална статистика бяха 11000, а ти видя че бяха повече. Е тръгнаха да си ходят второто попувреме, ами ще си тръгнат какво да правят да гледат мач за точен резултат ли?
Още като каза след мача със Спортист, че целта е изпълнена - оставане в А група пролича че сме на тезгяха. Много ниска летва, да прощаваш. Аз пътувам от Пловдив да ви гледам, Кирков от София и сигурно на много други фенове мача не им се връзва по 3 или 5 лв и бъди сигурен че не идваме само за да спасим Берое от изпадане.
Моля те стегни се. Стегни и тия насрани п...и, дето от куци пилета ги направи отбор за който до преди седмици се говореха суперлативи и изтрийте срама от челата си.
УСПЕХ!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 23 апр 2010 11:02

MORSKI написа:Не сме го изгонили като парцал, той сам си тръгна...
И главно заради ТИМ....
Факт е, че една групичка го псуваше нон-стоп, но тя тази групичка въжделее за Вуцан и псува всеки друг, ако ще и да се казва Драган и да е домакнин на стадиона....
Проблем в момента са ТИМ, които аз искрено ненавиждам и бих се радвал да се разкарат, дори и да сме в "Б" или във "Д" дивизия....Това е мое мнение, като не ангажирам никой с него...

приятелю-всеки си има мнение кой да харесва и кой не,не съм адвокат на никой но не трябва да зачеркваме с лека ръка това което е направено до момента,не виждам кой ще извади пари за отбора че да го купи в тая криза и да налива още,относно в коя група да играем -честно казано не ти го пожелавам да го видиш и изпиташ на гърба си[мачове с Преслав-Провадия-Аксаково и тем подобни,както и лягане и ставане срещу един побратим отбор в не далечното минало ако мога така да го нарека[визирам опънатото знаме ЦИРК-в днешната клетка от нашата агитка и какви ли още не перипети]-просто пак повтарям не ти го пожелавам,живи и здрави
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 23 апр 2010 11:35

Ужасно много уважавам Илиан... Но за жалост няма на какво да ни научи в момента...Не ми се гледа дефанзивен футбол :?.....
Но 100% Ради Боянов трябва да изхвърчи.... Велизар става помощник треньор и връщаме Кольо...Реално ако няма да се дават пари за класен селекционер това е най-добрата ни възможност!

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 23 апр 2010 12:25

За Берое е ясно,че нямат пари/поне на този етап/.При вас уж имате сериозен спонсор,ама не дава пари за нещо сериозно.Даже и по-лошо,мисля,че сте оставени да вегитирате.Че в този ред на мисли,какво ще прави Илиан при вас? :roll:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 23 апр 2010 13:18

Не мисля че Илиян си тръгна заради ТИМ той си има достойнство за разлика от неговите наследници.Той си тръгна след няколко поредни слаби мачове.На този етап Илиян е най-подходящия за Ч.море.До колкото за ТИМ ако напуснат едва ли ще се намери подходящ копувач.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 апр 2010 13:33

thebully написа:
MORSKI написа:Не сме го изгонили като парцал, той сам си тръгна...
И главно заради ТИМ....

приятелю-всеки си има мнение кой да харесва и кой не,не съм адвокат на никой но не трябва да зачеркваме с лека ръка това което е направено до момента,не виждам кой ще извади пари за отбора че да го купи в тая криза и да налива още,относно в коя група да играем -честно казано не ти го пожелавам да го видиш и изпиташ на гърба си[мачове с Преслав-Провадия-Аксаково и тем подобни,както и лягане и ставане срещу един побратим отбор в не далечното минало ако мога така да го нарека[визирам опънатото знаме ЦИРК-в днешната клетка от нашата агитка и какви ли още не перипети]-просто пак повтарям не ти го пожелавам,живи и здрави

И ти си прав, но в живота има по-важни неща от футбола... Аз не говоря само за ТИМ като собственици, говоря за хората Тихомир, Ивелин и Марин.... З арекетите и т.н,... Аз искам честен собственик, който да няма тъмно минало и преди всичко да милее за клуба....
А и ТИМ сега ни дръжат колкото да кретаме- без ясна цел и намерения....
Което в днешния период пак е нещо, но не би трябвало да ни удовлетворява...

Върни се в “Черно море”