"Титаните" не искат ЦСКА в Европа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- slavia_forever
- Контакти:
Re: "Титаните" не искат ЦСКА в Европа
Доста неща прочетох, след което последваха санкции! Приканвам към спазване на добрия тон!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Чета през мнение думата ИСТИНАТА Е, ЧЕ Титан не иска Европа заради бла-бла-бла.
ЦСКА не получили лиценз за Европа, няма как да получи лиценз и за нашето първенство, така че преди да пишете мислете.
ЦСКА не получили лиценз за Европа, няма как да получи лиценз и за нашето първенство, така че преди да пишете мислете.

PFC Litex написа:
Сигурно си прав.Но би ли ми казал,как преди 2 години,ЦСКА остана в А група,след като му взеха евролиценза?

Може и така да е,ама не се ли спазва,един вид,все едно го няма или не важи за всички.

Само Черно море.
PFC Litex написа:Чета през мнение думата ИСТИНАТА Е, ЧЕ Титан не иска Европа заради бла-бла-бла.
А ти прочети преди да мислиш, лицензът за Европа е съвсем отделен от лиценз за България, този за вътрешното първенство е с много занижени критерии, отделен е и лиценз за стадиона. Чорбата не искат да играят в Европа и това е ясно и на малките деца !
FGS
Мисля че е крайно време Титан да се преименува в Тиган.
Поне такива индикации дават.
Поне такива индикации дават.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
Не вярвам в такова твърдение, но Титан ме обеждават със всяко свое действие. Досега нямат правилно решение, нито ръководно нито спортно. Не съм обеден, че отбора, който в контролите се счупи да вкарва голове, сега не може да реализира нищо. Явно проблема е другаде не във футболистите. На мача с Миньор направо ми стана тъжно, защото съм на стадиона от 25 години и такова нещо никога не се е случвало. Дано не пропуснем Европа, защото тогава работите ще се забатачат още повече: без пари от УЕФА, без трансфери навън и съм обеден и без Глобул. Това ще е краят на Титан, а ЦСКА дори да отцелее ще мъждука! Затова се надявам да бием Литекс утре и нещата да се успокоят, но не стане ли незнам вече накъде ще поемем! Аз ще бъда на стадиона, вие си помислете?
Жалката истина ние не я знаем! Ако ни я кажат на нас феновете ще разберем, колкото и да ни боли! Не мислите ли ?