Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?
Шврнц ти кореняк пловдивчанин ли си,че си толкова отворен?
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!
- Alternative
- Контакти:
koki950 написа:Шврнц ти кореняк пловдивчанин ли си,че си толкова отворен?
Само без ЕГН-та

- Alternative
- Контакти:
delije_sever Просто пита кой квартал е най жълто-черен в Пловдив.Не мога да разбера локомотивци защо се обиждат от тази тема.

- za nas e toj religiq
- Контакти:
Alternative написа:delije_sever Просто пита кой квартал е най жълто-черен в Пловдив.Не мога да разбера локомотивци защо се обиждат от тази тема.
Ами щото те се интересуват повече от нас кво става тук

za nas e toj religiq написа:Мога да кажа че почти израстнах в Смирненски при дядо (който ме е направил канарче)и тогава на 10 човека се срещаше един от локото! Все пак от тогава са минали повече от 15 години и не знам как са сега нещата? Иначе живея в центъра до ПУ-то и там са 50 на 50 нещата!
Според мен в момента, отново феновете на Ботев са повече, но имам познат,който живее в района на последна спирка на 29 и ми е казвал,че се събира група по 30-40 човека оттам локомотивци за мачове

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- PLOVDIV PEE 1912
Всички квартали на Пловдив са жълто черни.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Alternative написа:delije_sever Просто пита кой квартал е най жълто-черен в Пловдив.Не мога да разбера локомотивци защо се обиждат от тази тема.
Колега,прочетох темата...нашите май не са обидени.Просто един спомена "Изгрев" и някои се засегнаха.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Alternative
- Контакти:
Модератор ЛокоПД написа:Alternative написа:delije_sever Просто пита кой квартал е най жълто-черен в Пловдив.Не мога да разбера локомотивци защо се обиждат от тази тема.
Колега,прочетох темата...нашите май не са обидени.Просто един спомена "Изгрев" и някои се засегнаха.Няма значение.Във всички квартали има достатъчно и от двата лагера.Моите впечатления са,че в Кичука май преобладават вашите,не съм сигурен.А пък Plovdiv pee един път ми се "оплака" за Тракия...вика "Бах мааа му,много буфери тука бе..".Едва ли може да се определи кой квартал какъв е.Всеки би дал субективно мнение,взависимост от това къде живее и какви хора познава.
Отговарям по темата:За мен най-жълто-черен квартал е КИЧУКА!Не искам да правя сравнение с вас.Все пак темата е свързана с нас ботевистите.

- PLOVDIV PEE 1912
Модератор ЛокоПД написа:Alternative написа:delije_sever Просто пита кой квартал е най жълто-черен в Пловдив.Не мога да разбера локомотивци защо се обиждат от тази тема.
Колега,прочетох темата...нашите май не са обидени.Просто един спомена "Изгрев" и някои се засегнаха.Няма значение.Във всички квартали има достатъчно и от двата лагера.Моите впечатления са,че в Кичука май преобладават вашите,не съм сигурен.А пък Plovdiv pee един път ми се "оплака" за Тракия...вика "Бах мааа му,много буфери тука бе..".Едва ли може да се определи кой квартал какъв е.Всеки би дал субективно мнение,взависимост от това къде живее и какви хора познава.
Така е Бира.Още смятам така.
- dagger1912
- Контакти:
Аз живея в Кичука до сточна гара и мисля, че квартала е 80% жълто- черен, а относно Цалапица- селото ми - там са само жълтури, един буфер не съм видял ...
Кво става с мача утре ... Мислих, че поне тема ще пуснете??
Кво става с мача утре ... Мислих, че поне тема ще пуснете??