Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
koki950
Контакти:

Re: Кой е най жълто-черният квартал в Пловдив ?

Мнениеот koki950 » 09 апр 2010 21:18

Шврнц ти кореняк пловдивчанин ли си,че си толкова отворен?
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 09 апр 2010 21:21

koki950 написа:Шврнц ти кореняк пловдивчанин ли си,че си толкова отворен?

Само без ЕГН-та :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 09 апр 2010 21:22

delije_sever Просто пита кой квартал е най жълто-черен в Пловдив.Не мога да разбера локомотивци защо се обиждат от тази тема.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 09 апр 2010 21:24

Alternative написа:delije_sever Просто пита кой квартал е най жълто-черен в Пловдив.Не мога да разбера локомотивци защо се обиждат от тази тема.

Ами щото те се интересуват повече от нас кво става тук :lol: Нали сме им слабост :mrgreen:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 апр 2010 21:25

za nas e toj religiq написа:Мога да кажа че почти израстнах в Смирненски при дядо (който ме е направил канарче)и тогава на 10 човека се срещаше един от локото! Все пак от тогава са минали повече от 15 години и не знам как са сега нещата? Иначе живея в центъра до ПУ-то и там са 50 на 50 нещата!

Според мен в момента, отново феновете на Ботев са повече, но имам познат,който живее в района на последна спирка на 29 и ми е казвал,че се събира група по 30-40 човека оттам локомотивци за мачове 8-) А за Кичука знам, че ботевистите са мнозинство, но са в отлични отношения с феновете на локото там и много често сядат на една маса. Изображение
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 апр 2010 21:35

Всички квартали на Пловдив са жълто черни.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 09 апр 2010 21:37

Alternative написа:delije_sever Просто пита кой квартал е най жълто-черен в Пловдив.Не мога да разбера локомотивци защо се обиждат от тази тема.

Колега,прочетох темата...нашите май не са обидени.Просто един спомена "Изгрев" и някои се засегнаха. :lol: Няма значение.Във всички квартали има достатъчно и от двата лагера.Моите впечатления са,че в Кичука май преобладават вашите,не съм сигурен.А пък Plovdiv pee един път ми се "оплака" за Тракия...вика "Бах мааа му,много буфери тука бе..".Едва ли може да се определи кой квартал какъв е.Всеки би дал субективно мнение,взависимост от това къде живее и какви хора познава.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 09 апр 2010 21:47

Модератор ЛокоПД написа:

Колега,прочетох темата...нашите май не са обидени.Просто един спомена "Изгрев" и някои се засегнаха. :lol: Няма значение.Във всички квартали има достатъчно и от двата лагера.Моите впечатления са,че в Кичука май преобладават вашите,не съм сигурен.А пък Plovdiv pee един път ми се "оплака" за Тракия...вика "Бах мааа му,много буфери тука бе..".Едва ли може да се определи кой квартал какъв е.Всеки би дал субективно мнение,взависимост от това къде живее и какви хора познава.

Отговарям по темата:За мен най-жълто-черен квартал е КИЧУКА!Не искам да правя сравнение с вас.Все пак темата е свързана с нас ботевистите. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 апр 2010 21:48

Модератор ЛокоПД написа:

Така е Бира.Още смятам така.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 09 апр 2010 21:59

Аз живея в Кичука до сточна гара и мисля, че квартала е 80% жълто- черен, а относно Цалапица- селото ми - там са само жълтури, един буфер не съм видял ...
Кво става с мача утре ... Мислих, че поне тема ще пуснете??

Върни се в “Ботев”