Финалът за купата на България в Ловеч или Бургас

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Re: Финалът за купата на България в Ловеч или Бургас

Мнениеот rugby_man » 09 апр 2010 18:36

PFC Litex написа:
rugby_man написа:Не бе човек далече съм от мисълта че като няма фенове не трябва да играе финал .Това го казвам защото съм гледал много мачове на Чавдар Етрополе и не виждам да имат никакъв потенцял ти колко мача на Чавдар си гледал . Жена ми е от там и винаги като съм там съм на стадиона.Това имах предвид ;)

Няма значение дали съм гледал или не, дали отбора има потенциал или не, полуфинала е от един мач и в него всичко може да стане.
Стигнат ли финал, сигурен съм че поне 200 човека от Етрополе ще отидат ако същият им на разстояние около 150-200км.

мисля че ще са около 700-800 поне но не ми се спори с теб приятен ден
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 апр 2010 20:00

В Бургас,разбира се....Този стадион трябва да приема не само такива финали,но и повечето мачове на отборите ни от ЕКТ...Отговаря на всички критерии и е удоволствие да играеш на него...А и мисля,че е с по-голям капацитет :)

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 09 апр 2010 20:18

С оглед кои са полуфиналистите,ако Берое се класира за финала/в което не се съмнявам/ независимо къде е мача,той ще е домакински за Берое.
пп По-добре да е в Ловеч,защото тоя край е по-беден и поне за един ден да вдигнем оборота на кръчмите и да помогнем и ние с нещо в тая финансова криза. :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
VesMil
Контакти:

Мнениеот VesMil » 09 апр 2010 20:33

TNT написа:С оглед кои са полуфиналистите,ако Берое се класира за финала/в което не се съмнявам/ независимо къде е мача,той ще е домакински за Берое.
пп По-добре да е в Ловеч,защото тоя край е по-беден и поне за един ден да вдигнем оборота на кръчмите и да помогнем и ние с нещо в тая финансова криза. :mrgreen:

Точно!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 апр 2010 21:07

rugby_man написа:
PFC Litex написа:Не визирам отборите, а техните фенове.
За отбора не е проблем, че ще даде още +200лв за транспорт.

Етрополе стигне ли финал за да стигнат феновете им до Бургас трябва да се бръкнат с едно 50лв минимум, докато да стигнат до Ловеч ще има струва 15-20 лева.

Финала ако е Калиакра - Берое, то е нормално да е в Бургас.

Приятел Етрополе нямат фенове а и според мен е несериозно да играят финал

Приятелю, ако някой преди месец беше казал, че 3 отбора от "Б" група ще играят на полуфинал, всички (в т.ч. и аз :oops: ) щяхме да го сметнем за луд. :lol: Същото, ако някой ми беше казал, че ще ни дрънкате 5 пъти поред, при положение, че 10 (десет) години преди това ни бяхте абонати и най-големият ви успех беше някой измъчен равен! :mrgreen:
Що се отнася до мястото на финала, смятам, че това трябва да се реши преди самия финал, със съгласието на двата отбора. Не е редно, привържениците на два отбора от морето да блъскат път до София, или пък тези на "Левски" и на ЦСКА до Бургас, щото видите ли, "Лазур" бил най-хубавият стадион във България. А ако някой реши да ми дава за пример Англия и стадион "Уембли", нека преди това да сметне хилядите километри и светлинни години, които ни отделят от Обединеното кралство, респ. от футбола, който се играе там! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

cuzco
Контакти:

Мнениеот cuzco » 09 апр 2010 21:37

Приятел,аз пък не съм си помислял ,че ще ще стигнат и до полуфинал! Така че при 3 отбора от Б група на полуфинал,няма да е никаква изненада да играят и финал.

seaman
Контакти:

Мнениеот seaman » 09 апр 2010 22:08

Много се радвам че сте на такова мнение, надявам се догодина ако до финала стигне софийски отбор да се сетите за това, а да не говорите отново как финала трябва да е на националния стадион.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 11 апр 2010 14:35

PFC Litex написа:
Red_Pride написа:според мен стадиона за финала трябва да е ясен още когато започва турнира :roll:

Когато има национален стадион в дадена страна, то всички финали е редно да се играят на него.
В момента ПФЛ правят реверанс към феновете на отборите останали в борбата за купата.

И ако финалът е Поморие - Етрополе мислите ли, че на националния стадион ще е по-различно от положението по време на Локо Сф - Славия???
Нека да е предварително ясен стадионът домакин, но всяка година да е в различен град - така празникът е по-голям!
Естествено, ако Поморие е единият финалист едва ли съперникът ще е съгласен финалът да е на стадион "Нефтохимик"...

Върни се в “Футбол - България”