Левски София -Локомотив Пловдив-10,04,19.30ч.прогнози
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София -Локомотив Пловдив-10,04,19.30ч.прогнози
3-0 за Левски.Без особено напъване.
-
- Контакти:
За всички , които сте сигурни в победата на Локомотив сега е момента да си залагат къщите на 6.5 коефицент. 

мисля че левски ще бие с 2:1 Х/1 

- blue magic
- Контакти:
Очаквам категорична победа. Време е ЛЕВСКИ да покаже класа.
Прогноза 3-0.
Прогноза 3-0.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
blue magic написа:Очаквам категорична победа. Време е ЛЕВСКИ да покаже класа.
Прогноза 3-0.
Аз мисля че ще ни биете и то с близък до твоя резултат,но тези думи за класата,нищо че ще ги четем на всякъде,няма да имат нищо общо с реалността! За огромна жалост историята на футбола ни помни че в 99,99% от случаите,именно Пловдивския Локомотив ви е "спасявал" в тежки ситуации! Това ще е истината и след утрешния мач! Цяла България го знае,дори и вие,но малко хора си го признават! Все пак виждам в тая тема че има и разумни Левскари които мислят трезво и реално! Моля се само да не ни осакатят съдиите с картони,както става винаги в тази среща,защото в следващия кръг имаме изключително важно домакинство с отлично играещия монтана! Иначе ако бяхме в нормална държава с нормално първенство,в утрешния мач Левски в никакъв случай НЕ са фаворити а даже напротив! Тъжно и грозно е че нещата стоят така,но затова футбола ни е на това дередже! Прогноза ако мача се играе х-2! Ако изляза прав 3-1!
Ако Локомотив бие, нищо чудно да ни съдят за престъпление срещу народа
Много труден мач ни чака като се има в предвид, че при мачовете с Левски има малко по различни правила - дано играчите на Локомотив да не играят с глава, защото това е нарушение за дузпа. А само заради този наглец, дето се води треньор а всъщност е г-н Никой и е казал тази простотия, че Данчо Тодоров ги е направил шампиони, заслужават да ги бием с разлика а после Шенсой, който е истински треньор да каже "Данчо Тодоров не играл срещу Левски и зато Левски не биде шампион"

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
antonzzzz написа:3-0 за Левски.Без особено напъване.
Отивай и залагай на точен резултат, след като си такъв разбирач.
L'Europa non è lontana
-
- Контакти:
forzajuve написа:Гонзо отново ни даде празни надежди.Уж бил недоволен от атаката и затова превикал Еньо и Шмедин,а сега не са в групата.Писна ми Гонзо да се държи като бат Бойко.Днес казва едно,а утре друго.Пак ще разчитаме на Бижутера и Миро.Пичове незнам за вас,но Гонзо нямам нерви вече да го търпя.Той се подиграва със нас,а ние му се кланяме.Дано не бием Локо и най-накрая се отървем и от него и Левски да започне от нулата с нов собственик и кадърен треньор,че ми писна от некадърници с голямо его.Левски в момента е пълен ташак
Напълно съм съгласен с теб по темата Гонзо. Жалко, че той ще е поредния голям левскар прецакан от агент Тара, но той си е виновен изцяло. Много тъпа беше постъпката му да поеме този пост при отстраняването на Боримиров. По този начин той зстана като Матросов на амбразурата в защита на тодор батков. По този начин не само че не помогна на Левски в труден момент, а точно обратното и в същото време прецака себе си, без да има и каквато и да е полза и всичко това да защити Тара.
По темата, не виждам как Левски може да вкара повече от един гол стази безидейна и безнадеждно мъчителна игра. Едва ли не всяко полувреме излизаме с различен състав и тактика в повечето случай далеч от всякаква логика. Според мен мачът е 80% Х и по %10 шанс за двата отбора за победа.
[wrapimg=]http://kachi-snimka.info/images/cqs1253642290x.jpg[/wrapimg]
Като им гледам състава левски утре са повече от преодолими а при нас Данчо ще липсва адски много и въпросния Здравков затва се ебава щото е спокоен и си ги дрънка ей така за да се направи на интересен! Ще бъде жалко ако легнем на такъв слаб отбор но.........какво да се прави..........? Ще видим! Тези съмнения за огромно съжаление ще се отразят и на посещаемостта от наша страна!