Майкъла в ЦСКА ?!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Майкъла в ЦСКА ?!?

Мнениеот puhisamolevski » 09 апр 2010 02:02

Всеки си има мнение, но според мене Майкъла е един пълен нещастник. Изглежда, че има правилното мнение за всиюко, но всъщност само критикува на посоки и казва това, което ние всички знаем....знаем какви проблеми има българския футбол, той ги повтаря като латерна и това не го прави нито добър журналист, нито добър директор...
Хората са доста глупави, трябва им само един човек да каже това, което е повече от очевидно, и го обявяват за месия....
Прекалено превъзбуден е, и има по-високо мнение за себе си от Бате Гойко. Вие си знаете, ама според мене ако застане на какъвто и да е пост в ЦСКА ще осере нещата и ще почне да хвърля нападки към целия свят. Заключението му ще е, че в България футбол не мове да съществува, или нещо подобно :roll: :roll: :roll:
Не знам защо, но много ми прилича на един известен мустакат драскач с инициали ГА :!:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 09 апр 2010 02:05

acmilan написа:
ZinedineZidane написа:Два пъти го слушах по няколко минути и превключвах канала заради някои нагли и малоумни изказвания относно София и останалите, едва ли не села, като Бургас, Велико Търново, Габрово. За Бургас беше нещо за Черноморец и че Бургас не бил футболен град, нямали манталитет, не били като ЦСКА от СОФИЯ. За ВТ и ГБ се изказа как можело съдии от тези измислени и забутани градове да свирели мач на ГРАНДОВЕТЕ...чак не ми се изброяват всички съдии, излезли от ВТ и ГБ, само ще спомена Антон Генов!
Така че по-добре за ЦСКА е да нямат подобен "капацитет" в управата, но това си е техен проблем!

Той пък щото големият гражданин :lol: И щото ЦСКА има уникалния манталитет...Въобще Майкъла е забавен и интересен за гост в тв предавания,но на червените е нужен много сериозен човек за спортен директор и,според мен,той се казва Стефан Орманджиев.

По-голям боклук от Орманджиев не можа ли да измислиш? :!: :lol:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Naskoto
Контакти:

Мнениеот Naskoto » 09 апр 2010 07:55

моето мнение е че на ЦСКА и Левски им трябват качествени играчи А за да ги има тези играчи трябва да има някои които да дава пари А относно Маикьла по някои пьт е обективен в коментарите си но по някои пьт просто не знае какво говори а това може да доведе само до напрежение в клуба

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 09 апр 2010 08:00

Майкъла е легенда на ЦСКА и смятам ,че такива хора са ни необходими в момента, а не собствениците да се мешат в неща ,които не разбират. от години казвам ,че майкъла трябва да поеме някои функции в отбора.... дано !!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 апр 2010 09:14

от sven_goran на 08 Апр 2010 21:00

Голям смях!
На ЦСКА му трябва сериозен стратегически инвеститор, а не някакъв директор!

Една от причините за дупката,в която се намираме е точно липсата на всякаква организация в клубът.Върхът на айсберга бе точно назначаването на Караиванов за спортен директор!Някой може ли да ми каже какъв спорт е практикувал,в кой отбор е играл и какъв опит има,за да му се гласува доверие на тая отговорна длъжност?Лично аз харесвам коментарите на Майкъла,Старае се да бъде безпристрастен.До сега не е заемал пост,на който да може да реализира идеите си,и смятам че може да му се даде шанс.На 100% съм сигурен,че ще свърши повече работа от Караиванов!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

di4o
Контакти:

Майкъла в ЦСКА ?!?

Мнениеот di4o » 09 апр 2010 09:21

Не знам дали Майкъла има строителна фирма.Знам ,че има малко китно хотелче на пъпа на София . На Майкъла ще му бъде малко по-трудно отколкото предполага.Казва много истини за ЦСКА,но това не е достатъчно. Много по-лесно е да се критикува и да се приказва на маса . По-скоро няма да се справи със задачите си в клуба .
За съжаление... ;)
Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 апр 2010 10:00

Asen4o59 написа:
POPCORN написа:
Dani Kiki написа:Има мнение за всичко, а е кух отвсякъде! Всеки може да си приказва...

кух си ти.Майкала е много точен и винаги говори истини!Това, че на някой не им харесва е отделен въпрос!Ще се радвам много ако дойде в клуба!

Точно това ти казва човека, че толкова години само говори... Това всеки го може... :)
Да беше направил нещо за любимия си отбор или и той иска да докопа баницата.

ми какво искаш да направи за клуба си?Явно няма толкова пари да е собственик.Той иска да е ръководител!Ръкодоителите не се назначават сами, а ги канят.Като никой не го е поканил на работа в клуба той кво да направи?Много сте ми интересни!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 апр 2010 11:17

Аз не знам защо някои хора не харесват Майкъла,при положение,че нито е обиждал или е казвал неверни неща за противниковите отбори на ЦСКА или за самия клуб,нито нищо...
Разбирам левскарите да не харесват Стойчо Младенов,все пак то е очевидно що не го харесват,но Майкъла...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 09 апр 2010 12:46

Аз съм с две ръце ЗА Майкъла в ЦСКА, защото е играл футбол и обича ЦСКА,а за тези коитого плюят, ще им кажа да си гледат работата.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 09 апр 2010 13:43

По-скоро съм против , имам лошо мнение за уствените способности на Майкъла . Повечето му медийни изяви са елементарни . ЦСКА има повече нужда от умен човек който знае какво прави , отколкото от поредната безхаберна легенда ,която плещи заклинания.
При всичките му недостатъци , предпочитам Орманджиев пред Майкъла.
Най-добре е някой друг.
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Върни се в “ЦСКА”