Мнениеот Siegfried » 03 апр 2010 01:25
Не е нормално партии като ДПС и БСП да са в парламента , като се има предвид колко много допринесоха за сегашното състояние на държавата . Първите влязоха с явно купуване на гласове , вторите - посредством славата на предшествениците си . Това е България и подобно отношение към народа от гореспоменатите формации е възмутимо .
Наскоро Волен Сидеров , политик , който си е заслужил от моя страна много негативи , но и същевременно подкрепа в някои други отношения , каза по случаЙ дебатите в Парламента по повод , дали да бъдат отнети правомощията на президента , че - народните представители на БСП и ДПС да мислят за доброто на България , е все едно Джак Изкормвача да изнася лекция в защита на хората , жертви на серийни убийства . Като се замислим колкото и немислимо , толкова и подходящо е това сравнение . По-рано такъв въпрос беше засегнат и затова започвам с него .
По темата - основаването на второ ДПС , то е очеизвадно , че това ще е второ ДПС , не е в полза на държавата . България се управлява от българи , президентът е българин , министър-председателят е българин . По закон също и в САЩ президентът трябва задължително да е роден в границите на САЩ и да е от американски произход , а и не само там - само давам още един пример за нация , която си защитава същността и облика непокътнати . Не казвам , че точно Юзеирови ще се целят във властта , но увеличаващият се брой на симпатизантите им не е добър знак . Да не би и те да имат амбициите на Доган и също да влязат в управлението на родината ни по същия долен начин ? Не . Това не е редно , не е редно по такъв начин да си печелиш симпатии и съответно - подкрепа . Излишно е да подчертавам върховната наглост и нахалитет на Юзеирови по отношение на основаването на партия ОТОМАН , имайки и в предвид жалките им основания и доводи .
Неотдавна имах възможността да разговарям с един мой приятел от Холандия . Той ми сподели , че подобен случай е имало и там , но разликата е , че всички са се обединили срещу подобно нещо . Разказах му и за нашия случай и той ме подкрепи напълно , завършвайки с думите , че една от най-великите европейски дължави в историята е длъжна да се пребори с този проблем . Напълно се съгласих с него , макар че битката ще е трудна . Научих и че единият от братята ще се кандидатира за президент на следващите избори . Никой от вас не може да приеме подобно нещо като българин . Аз предлагам , ако няма свестен и доказан участник на следващите президентски избори , за се направи референдум и да се попита народа какво мисли по въпроса - това разбира се беше леко отклонение , за което се извинявам . Следващото не е задължително да то четете , защото пак не е много по темата - [offtopic]Георги Първанов в никакъв случай не е лош политик . Той е изключително умен , подчертавам , ПОЛИТИК . Може и да е допускал грешки , като не е защитил националните интереси в определен момент , но дебата против него си беше пълна шега . Извинявайте , но не бива да се учудвате , че той беше избран два пъти за Държавен глава . Надявам се , че ще има достоен заместник , но като гледам какъв ще му е единият противник , предлагам да го задържим поне за още известно врече , но само в случай , че не се намери достоен кандидат за поста . Не винете Първанов за всичко , един президент няма кой-знае каква роля в управлението . Аз не съм му фен , нито на партията му , но мисля , че ще се съгласите с част от думите ми по темата . Колкото и да не ви се вярва , но Първанов е ценен кадър . Благодаря на тези , които прочетоха офтопика .[/offtopic]
Белият байряк може да се развее всеки момент . Въпросът е - кой ще го свали и ще вдигне и брани славния български флаг , един от малкото флагове , който не е падал в неприятелски ръце . Замислете се и ми кажете и то навръх най-светлия православен християнски празник , Великден - ще продължи ли това безобразие или може да бъде спряно ?
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]