Юзеиров посреща симпатизантите си с фес на главата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Юзеиров посреща симпатизантите си с фес на главата

Мнениеот slavia_forever » 02 апр 2010 18:19

MORSKI написа:А какво може да се направи за да се спре това! Понеже на мен отдавна ми писна от подобни явления като Юзеиров?
То това минава върха на наглостта... Търговище не бил български град??? :shock:

Трябва да забранят партии, като ДПС и БСП.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 02 апр 2010 18:22

Да, но смаите хора вече са с промити мозъци... Опитват се да направят това което Тито направи с Македония!
А и въпреки, че е анти-конституционна партия- ДПС не виждам по силата на какво могат да я забранят и как ще го направят?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 02 апр 2010 18:32

MORSKI написа:Да, но смаите хора вече са с промити мозъци... Опитват се да направят това което Тито направи с Македония!
А и въпреки, че е анти-конституционна партия- ДПС не виждам по силата на какво могат да я забранят и как ще го направят?

Не знам, но това, което искат БСП и ДПС са безредици и етнически комфликти. И както е видно, рано или късно може би ще го постигнат. Това, което трябваше отдавна да е направено, е братя Юзеирови да са в ареста, заради нарушаване на основния закон, но никой не ги вкарва.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 02 апр 2010 20:24

Няма ли кой да ги вкара на топло тея, за проповядване на радикален ислям както във всички бели страни :?:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 02 апр 2010 21:01

Тези са пълни олигофрени,предизвикват цял един народ,може и да им се върне,кой знае...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 апр 2010 00:13

След 3-4год населението ще бъде съставено от 50% българи и 50% турци според тоя...Да,ама не :evil: На такива им стига да им се изхрачиш в лицето само 8-) 8-)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 03 апр 2010 01:25

Не е нормално партии като ДПС и БСП да са в парламента , като се има предвид колко много допринесоха за сегашното състояние на държавата . Първите влязоха с явно купуване на гласове , вторите - посредством славата на предшествениците си . Това е България и подобно отношение към народа от гореспоменатите формации е възмутимо .

Наскоро Волен Сидеров , политик , който си е заслужил от моя страна много негативи , но и същевременно подкрепа в някои други отношения , каза по случаЙ дебатите в Парламента по повод , дали да бъдат отнети правомощията на президента , че - народните представители на БСП и ДПС да мислят за доброто на България , е все едно Джак Изкормвача да изнася лекция в защита на хората , жертви на серийни убийства . Като се замислим колкото и немислимо , толкова и подходящо е това сравнение . По-рано такъв въпрос беше засегнат и затова започвам с него .

По темата - основаването на второ ДПС , то е очеизвадно , че това ще е второ ДПС , не е в полза на държавата . България се управлява от българи , президентът е българин , министър-председателят е българин . По закон също и в САЩ президентът трябва задължително да е роден в границите на САЩ и да е от американски произход , а и не само там - само давам още един пример за нация , която си защитава същността и облика непокътнати . Не казвам , че точно Юзеирови ще се целят във властта , но увеличаващият се брой на симпатизантите им не е добър знак . Да не би и те да имат амбициите на Доган и също да влязат в управлението на родината ни по същия долен начин ? Не . Това не е редно , не е редно по такъв начин да си печелиш симпатии и съответно - подкрепа . Излишно е да подчертавам върховната наглост и нахалитет на Юзеирови по отношение на основаването на партия ОТОМАН , имайки и в предвид жалките им основания и доводи .

Неотдавна имах възможността да разговарям с един мой приятел от Холандия . Той ми сподели , че подобен случай е имало и там , но разликата е , че всички са се обединили срещу подобно нещо . Разказах му и за нашия случай и той ме подкрепи напълно , завършвайки с думите , че една от най-великите европейски дължави в историята е длъжна да се пребори с този проблем . Напълно се съгласих с него , макар че битката ще е трудна . Научих и че единият от братята ще се кандидатира за президент на следващите избори . Никой от вас не може да приеме подобно нещо като българин . Аз предлагам , ако няма свестен и доказан участник на следващите президентски избори , за се направи референдум и да се попита народа какво мисли по въпроса - това разбира се беше леко отклонение , за което се извинявам . Следващото не е задължително да то четете , защото пак не е много по темата - [offtopic]Георги Първанов в никакъв случай не е лош политик . Той е изключително умен , подчертавам , ПОЛИТИК . Може и да е допускал грешки , като не е защитил националните интереси в определен момент , но дебата против него си беше пълна шега . Извинявайте , но не бива да се учудвате , че той беше избран два пъти за Държавен глава . Надявам се , че ще има достоен заместник , но като гледам какъв ще му е единият противник , предлагам да го задържим поне за още известно врече , но само в случай , че не се намери достоен кандидат за поста . Не винете Първанов за всичко , един президент няма кой-знае каква роля в управлението . Аз не съм му фен , нито на партията му , но мисля , че ще се съгласите с част от думите ми по темата . Колкото и да не ви се вярва , но Първанов е ценен кадър . Благодаря на тези , които прочетоха офтопика .[/offtopic]

Белият байряк може да се развее всеки момент . Въпросът е - кой ще го свали и ще вдигне и брани славния български флаг , един от малкото флагове , който не е падал в неприятелски ръце . Замислете се и ми кажете и то навръх най-светлия православен християнски празник , Великден - ще продължи ли това безобразие или може да бъде спряно ?

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 апр 2010 16:06

Siegfried написа:[offtopic]Георги Първанов в никакъв случай не е лош политик . Той е изключително умен , подчертавам , ПОЛИТИК . Може и да е допускал грешки , като не е защитил националните интереси в определен момент , но дебата против него си беше пълна шега . Извинявайте , но не бива да се учудвате , че той беше избран два пъти за Държавен глава . Надявам се , че ще има достоен заместник , но като гледам какъв ще му е единият противник , предлагам да го задържим поне за още известно врече , но само в случай , че не се намери достоен кандидат за поста . Не винете Първанов за всичко , един президент няма кой-знае каква роля в управлението . Аз не съм му фен , нито на партията му , но мисля , че ще се съгласите с част от думите ми по темата . Колкото и да не ви се вярва , но Първанов е ценен кадър . Благодаря на тези , които прочетоха офтопика .[/offtopic]

Заради такива, като Георги Първанов, страната е на този хал. Този човек е един от метастазите на посткомунизма и вдъхновител на тройната коалиция. Този човек даде мандата на Ахмед Доган, с който ни управлява тройната коалиция. Заради такива като него, Юзеирови и Юзеировци ще съществуват и няма да са само те! И още нещо, Първанов не е толкова политик, колкото ПОЛИТИКАН! Научен от машината на ДС, да се показва такъв, какъвто НЕ Е! По делата ги познаваме, не по държанието!

Върни се в “Свободна зона”