Новият треньор Адалберт Зафиров

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Re: Новият треньор Адалберт Зафиров

Мнениеот Azz » 30 мар 2010 17:56

ей, оказа се вярно това със новите треньори...

ето сега вече има факт, който да се коментира, а не просто клюка!

моето мнение е, че с този подход до никъде няма да стигне отбора...за 1 година - 3 треньора...това е всичко друго, но не и професионално отношение към футбола, а да не говорим за градене на класен отбор! за последното е нужна дългосрочна стратегия, грамотен специалист, запознат със съвремените тренировъчни и тактически методи, който да бъде оставен да подбере селекция, да я обиграе, да бъде инвестирано в повишаване на треньорската му квалификация...и най-вече, към него да бъде проявено търпение от минимум 2 сезона-да работи с отбора и да не му се бъркат с менъджерски и/или финансови интереси!

Поставянето на Адалберт Зафиров, според мен, е "времянка"...ще го оставят да доиграе сезона, а на лято ще видим пореден треньор в ЦСКА! всичко това поставя отново в необозримо и неясно бъдеще достигането на един наистина боеспособен отбор, готов да играе прилично в Купа Европа (разбирай в груповата фаза)...за Шампионска лига дори трябва да е забранено да се мисли, а не да се говори!!!

Тъжно, но факт!

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 30 мар 2010 18:05

От него никой не е видял нищо засега нито хубаво нито лошо - просто е нямал шанс за изява. СЕГА ИМА. От тук нататък ще по4ваме да градим мнение за него. Нека просто да успее - силно се надявам.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 30 мар 2010 18:06

Боримечката написа:
ЛЕВСКАРКА написа:Да ви е честит новият ви треньор.
:twisted:

Е ние поне си имаме :twisted:

[offtopic]До колкото си спомням и ние си имаме треньор.
:twisted:[/offtopic]
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 30 мар 2010 18:08

ЛЕВСКАРКА написа:
Боримечката написа:
ЛЕВСКАРКА написа:Да ви е честит новият ви треньор.
:twisted:

Е ние поне си имаме :twisted:

[offtopic]До колкото си спомням и ние си имаме треньор.
:twisted:[/offtopic]

И двата отбора си имат треньор , не спорете .

[offtopic]ЛЕВСКАРКА , ще ми отговориш ли на ЛС-то ?[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
glover
Контакти:

Мнениеот glover » 30 мар 2010 18:29

Стойчо не ни трябва нали съди отбора до вчера.Сега е тръгнал да се бие в гърдите че това е отбора на сърцето му и винаги би се върнал в него
сърцето ми завинаги червено е

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 30 мар 2010 18:39

Най-хубавото нещо е присъствието на Методи Деянов в списъка... Това е може би последния светъл лъч от школата ни, който остана в сърцата на всички и все още за него се говори самос добро.
Успех на треньорския екип и отбора и САМО ЦСКА!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 30 мар 2010 18:42

venelin_valchev написа:От него никой не е видял нищо засега нито хубаво нито лошо - просто е нямал шанс за изява. СЕГА ИМА. От тук нататък ще по4ваме да градим мнение за него. Нека просто да успее - силно се надявам.

Прав си. И тези, които мислят като теб - също. Но нали и Любо беше в това положение? Нима за Андоне знаехме нещо? Зафето може и да се окаже добър треньор, но това не се разбира от няколко мача или месеца. Докога ще се изказваме авторитетно по форумите, докато Титан-четата сменя треньорите по-често отколкото минават боклуджийските камиони да събират кофите? Това, което се случва в ЦСКА, е признак на некадърност и слабоумие!

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 30 мар 2010 18:59

Ради Здравков - треньор с опит, ПРО лиценз, познава школата, а като се има предвид, че чужденците един по един, а може и всички заедно, да си идат, че трябват момчета от школата! Зафи - помощник, а от преводачи от румънски скоро няма да има нужда :)

Linkydj
Контакти:

Мнениеот Linkydj » 30 мар 2010 19:10

Цска заприлича хептем на Левски.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 мар 2010 19:17

rstein написа:Ради Здравков - треньор с опит, ПРО лиценз, познава школата, а като се има предвид, че чужденците един по един, а може и всички заедно, да си идат, че трябват момчета от школата! Зафи - помощник, а от преводачи от румънски скоро няма да има нужда :)

Наистина,имат под ръка треньор с Про лиценз и ще слагат Зафето :roll: Тези Титани доказват пак че,хич ги няма.Мое мнение.
Само Черно море.

Върни се в “ЦСКА”