ей, оказа се вярно това със новите треньори...
ето сега вече има факт, който да се коментира, а не просто клюка!
моето мнение е, че с този подход до никъде няма да стигне отбора...за 1 година - 3 треньора...това е всичко друго, но не и професионално отношение към футбола, а да не говорим за градене на класен отбор! за последното е нужна дългосрочна стратегия, грамотен специалист, запознат със съвремените тренировъчни и тактически методи, който да бъде оставен да подбере селекция, да я обиграе, да бъде инвестирано в повишаване на треньорската му квалификация...и най-вече, към него да бъде проявено търпение от минимум 2 сезона-да работи с отбора и да не му се бъркат с менъджерски и/или финансови интереси!
Поставянето на Адалберт Зафиров, според мен, е "времянка"...ще го оставят да доиграе сезона, а на лято ще видим пореден треньор в ЦСКА! всичко това поставя отново в необозримо и неясно бъдеще достигането на един наистина боеспособен отбор, готов да играе прилично в Купа Европа (разбирай в груповата фаза)...за Шампионска лига дори трябва да е забранено да се мисли, а не да се говори!!!
Тъжно, но факт!
Новият треньор Адалберт Зафиров
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Новият треньор Адалберт Зафиров
От него никой не е видял нищо засега нито хубаво нито лошо - просто е нямал шанс за изява. СЕГА ИМА. От тук нататък ще по4ваме да градим мнение за него. Нека просто да успее - силно се надявам.
-
- Контакти:
Боримечката написа:ЛЕВСКАРКА написа:Да ви е честит новият ви треньор.
Е ние поне си имаме
[offtopic]До колкото си спомням и ние си имаме треньор.

България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
ЛЕВСКАРКА написа:Боримечката написа:ЛЕВСКАРКА написа:Да ви е честит новият ви треньор.
Е ние поне си имаме
[offtopic]До колкото си спомням и ние си имаме треньор.
[/offtopic]
И двата отбора си имат треньор , не спорете .
[offtopic]ЛЕВСКАРКА , ще ми отговориш ли на ЛС-то ?[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- glover
- Контакти:
Стойчо не ни трябва нали съди отбора до вчера.Сега е тръгнал да се бие в гърдите че това е отбора на сърцето му и винаги би се върнал в него
сърцето ми завинаги червено е
Най-хубавото нещо е присъствието на Методи Деянов в списъка... Това е може би последния светъл лъч от школата ни, който остана в сърцата на всички и все още за него се говори самос добро.
Успех на треньорския екип и отбора и САМО ЦСКА!
Успех на треньорския екип и отбора и САМО ЦСКА!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
venelin_valchev написа:От него никой не е видял нищо засега нито хубаво нито лошо - просто е нямал шанс за изява. СЕГА ИМА. От тук нататък ще по4ваме да градим мнение за него. Нека просто да успее - силно се надявам.
Прав си. И тези, които мислят като теб - също. Но нали и Любо беше в това положение? Нима за Андоне знаехме нещо? Зафето може и да се окаже добър треньор, но това не се разбира от няколко мача или месеца. Докога ще се изказваме авторитетно по форумите, докато Титан-четата сменя треньорите по-често отколкото минават боклуджийските камиони да събират кофите? Това, което се случва в ЦСКА, е признак на некадърност и слабоумие!
Ради Здравков - треньор с опит, ПРО лиценз, познава школата, а като се има предвид, че чужденците един по един, а може и всички заедно, да си идат, че трябват момчета от школата! Зафи - помощник, а от преводачи от румънски скоро няма да има нужда 

Цска заприлича хептем на Левски.
rstein написа:Ради Здравков - треньор с опит, ПРО лиценз, познава школата, а като се има предвид, че чужденците един по един, а може и всички заедно, да си идат, че трябват момчета от школата! Зафи - помощник, а от преводачи от румънски скоро няма да има нужда
Наистина,имат под ръка треньор с Про лиценз и ще слагат Зафето

Само Черно море.