todor.blagov написа:Честита победа на Славия!!! А отбора на Лечков вече може да се стяга догодина за Б група!
Успех и на Ботев , идвайте скоро в А група , където ви е мястото

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
todor.blagov написа:Честита победа на Славия!!! А отбора на Лечков вече може да се стяга догодина за Б група!
pacoggg написа:Еи вие бихте нас ГРАНДА Сливен, и се сметнахте за голям отборЩе ми триете мненията като казвам истината
pacoggg написа:Еи вие бихте нас ГРАНДА Сливен, и се сметнахте за голям отборЩе ми триете мненията като казвам истината
venci_1913 написа:Искам да попитам фенчето на ЦСКА и това на Сливен какво ще кажат за съдията ,който днес цял мач подкрепяше Сливен?После ми обеснявайте ,че тоя отбор е за А група?
joysl1 написа:venci_1913 написа:Искам да попитам фенчето на ЦСКА и това на Сливен какво ще кажат за съдията ,който днес цял мач подкрепяше Сливен?После ми обеснявайте ,че тоя отбор е за А група?
аз бях на мача и не видях съдията да подкрепя Сливен..с какво го подкрепи?Сподели...стига сте говорили наизуст ве
venci_1913 написа:Искам да попитам фенчето на ЦСКА и това на Сливен какво ще кажат за съдията ,който днес цял мач подкрепяше Сливен?После ми обеснявайте ,че тоя отбор е за А група?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта