Калиакра(Каварна) - Дунав(Русе)

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Калиакра-Дунав Русе

Мнениеот modor » 30 мар 2010 15:05

Прогноза 0-1
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 30 мар 2010 15:15

Помня вълнуващите мачове -бараж за влизане в А група между Дунав и Шумен,когато 10 минути преди края резултата бе 1:2 и с голове на Наков и Шери Сюлейманов,Дунав спечели с 3:2 и влезе в майсторската група.Тогава буквално целият град бе на стадиона.Аз бях там от 14.00часа,въпреки че мачът бе от 18 и имаше място само зад южната врата под таблото/обикновено там настаняваха гостите/.Винаги съм казвал,че мафиотът/ строителят на къщички за пхтиченца :)/ много сбърка преди време,че не инвестира в Дунав,а остана в родното си село!Едва 10 годишен бях за пръв път на Градския на мача с Рома и видях как нещастника в черно ни оряза/при 1:0 за Дунав вместо дузпа за нашите отсъди двоен удар в наказателното поле /,бях и на доста победи над червените/онова 3:1 в хлорната мъгла с 2 гола на Кирчев и един на Христо Присадников е незабравим спомен/.Така че очаквам Дунав отново да намери своя път в елита на България,да радва русенци/въпреки че доста намаляхме оттогава/.И очакваме прехвалените софийски агитки/особено червените биячи на деца/,за да докажем,че русенската публика е най-велика/което и сега е валидно,ако говорим за женски баскетбол,като доказателство за това е изборът на домакински мачове на националния отбор,които ще се играят в Русе/.Очаквам поне равен в Каварна и решителен мач в Несебър,който ще определи дали директно или чрез бараж ще се мине за заветната цел.Само Дунав!

Потребителски аватар
lama_andy
Контакти:

Мнениеот lama_andy » 30 мар 2010 15:20

Очаквам равен , въпреки , че ми се иска Дунав да бие. Борбата ще е до последния кръг и нищо няма да е ясно до тогава .Не знам дали Несебър или Калиакра могат да съберат 8 хиляди души на стадиона си , колкото имаше например на мача между Дунав и Спартак Вн , но това са подробности.

Потребителски аватар
tihomir_rs
Контакти:

Мнениеот tihomir_rs » 30 мар 2010 15:28

Неделя 04.04.2010 11 часа пряко по Ринг Бг
Относно мача-ще бъде много остър ,дано съдията си свири както трябва,знаем кмета Цонко на какво е способен.
Малко по добър е Дунав,в по добра позиция е,няма наказани или контузени.
Калиакра ги чака тежук мач утре срещу Черно Море...
Русе е спортен град-8 000 души на стадиона в мач от Б група.
Да не говорим за посещаемостта на баскетболните мачове.
Надявам се Дунав да бие и така 95 % сме в елита.
А там не сме били цели 19 години-срамота за град като Русе.
Бяхме в Регионалните,Б група,време ни е и за място сред "елита".Ако изобщо има елит в България.
Изображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 мар 2010 15:34

Калиакра трябваше да влязат в А група още през 2008г., но на баражите малко не им достигна и отпаднаха в продължението на мача за сметка на Миньор. Калиакра имат база и модерен стадион за разлика от много отбори в А група,така,че футболът само ще спечели с влизането на Калиакра в А група.

amrasel
Контакти:

Мнениеот amrasel » 30 мар 2010 16:04

Sole написа:Калиакра трябваше да влязат в А група още през 2008г., но на баражите малко не им достигна и отпаднаха в продължението на мача за сметка на Миньор. ...

Така е , точно тогава бяха набрали инерция и вероятно щяха да влязат ако "овчеглавия" не си беше зарязал отбора точно в решителната финална фаза на първенството , за да стане треньр на Левски.

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Мнениеот mon_cool » 30 мар 2010 16:12

Дано да е Дунав очаквам мощна съдийска подкрепа за Калиакра,както стана през есента.

dany01
Контакти:

Мнениеот dany01 » 30 мар 2010 16:17

Подкрепям Дунав. Но мисля, че няма да ги оставят да бият в Калиакра. Всеки знае кой е Цонко и какво влияние има в БФС. Спомняте ли си как ги бутаха, като Вили Вуцов им бе треньор? От друга страна Дунав има повече публика от почти всички отбори в А група дори, и БФС ще сбърка ако ги пореже само защото нямат лоби в БФС. Къде е един 200 000 град, къде е градче с 10 - 12 000 жители?! Всички да отидат на стадиона пак няма да съберат публика колкото в Русе.
Успех Дунав! Всички русенци, независимо в коя точка на България или света сме сме с теб. Успех момчета!

golasimo
Контакти:

Мнениеот golasimo » 30 мар 2010 16:45

И Калиакра и Дунав са ми симпатични отборчета . Дано влезнат и двата отбора в А група . Калиакра има всичко - база , пари и президент който милее за футбола ( не само за рок ) . Докато за Дунав все чета че нямат пари , ако това е вярно по-добре е да не влизат , стига толкова компромиси от страна на БФС .

Потребителски аватар
soundtrack
Контакти:

Мнениеот soundtrack » 30 мар 2010 16:55

Дунав в последния мач с/у Волов (Шумен) показа много добра игра въпреки тежкия терен.Последните 2 сезона интереса към мачовете се покачи значително и вече почти редовно има над 2000 - 3000 души.Ако отборът на Дунав намери един сериозен спонсор няма съмнение че отбора е в "А" ПФГ.Доколкото Калиакра истърваха вече няколко шанса за влизане в "елита" така че трябва да знаят че грешките се наказват и този сезон Дунав е в А ;)
САМО ДУНАВ РУСЕ И ЮВЕНТУС !

Върни се в “Футбол - България”