Левски - Мишки

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Re: Левски - Мишки

Мнениеот vladipo » 24 мар 2010 18:09

Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 24 мар 2010 18:11

Футболистчета-пички не мишки
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 24 мар 2010 18:11

От 20 години насам аз по слаб Левски не съм виждал , а сигурно и по възрастните от мен не си спомнят за такава трагедия. Това е пълна подигравка с феновете , които пак евала напраеха си атмосфера и всичко както си му е реда , обаче това на терена беше театър Сълза и Смях. И никой да не казва бездушници и тем подобни , това си е НЕМОЖЕНЕ .Просто безумно слаби футболисти , слаби треньори , а тези над 30 год. няма въобще да ги коментирам. Та те едва ходят камоли да бягат , докато овладеят топката с задължителните 7 докосвания и хората се прегропирват. Нямам думи просто , Батков да дига белия байряк да си сабира трохите и да си ходи вече. Да се почва от нулата и тва е то и без това отбора е на дъното , от това по надолу няма накъде.И не си мислете че Локото са голяма работа , просто на фона на Левски изглеждат като Манчестър. И последно да кажа - Кривия беше казал в едно интервю, че ако види че вече няма какво да даде ще се откаже сам .Моля се да си спази обещанието , ако може и другите които не стават да си ходят.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 24 мар 2010 18:14

Сега е времето да пуска млади играчи този които ще е треньор след Гонзалдо.

Ако знам че ще играят децата може и да ходя да ги гледам. няма да ме интересува дали падаме и с колко. Но като знам че тия звездици взимат по и над 10 000 лв и ми става лошо. Аз за 10 000 лв ще работя цял месец по 15 часа на ден а на тях им ги дават ей така без значение дали стават или не. Президента да не се оплаква колко давал като е балък и повече ще дава.

Две-три халфчета от старша възраст + Цачев и ще сме по-добре. Отзад без промяна. Тази защита с подкрепа от халфовете си е добра.

Не плюите по младите. Виновни са старите и външните. Те трябва всеки мач да показват защо са в Левски а не да се влачат като чорбари по терена.

А за песимистите ще кажа че до две години Левски пак ще е силен, поне за България. Това е на 100%. С или без Батков Левски е Левски и ще се оправи. По-младите от вас не са виждали слаб Левски преди но аз съм виждал и знам че нищо не се губи в природата. Затова Левски е голям отбор, зашото винаги се съвзема от тия кризи. Я погледнете чорбата те от 15 години са в криза с някои малки изключения. Това е разликата между големите и малките отбори.

V1peR
Контакти:

Мнениеот V1peR » 24 мар 2010 18:15

south_division написа:От 20 години насам аз по слаб Левски не съм виждал , а сигурно и по възрастните от мен не си спомнят за такава трагедия. Това е пълна подигравка с феновете , които пак евала напраеха си атмосфера и всичко както си му е реда , обаче това на терена беше театър Сълза и Смях. И никой да не казва бездушници и тем подобни , това си е НЕМОЖЕНЕ .Просто безумно слаби футболисти , слаби треньори , а тези над 30 год. няма въобще да ги коментирам. Та те едва ходят камоли да бягат , докато овладеят топката с задължителните 7 докосвания и хората се прегропирват. Нямам думи просто , Батков да дига белия байряк да си сабира трохите и да си ходи вече. Да се почва от нулата и тва е то и без това отбора е на дъното , от това по надолу няма накъде.И не си мислете че Локото са голяма работа , просто на фона на Левски изглеждат като Манчестър. И последно да кажа - Кривия беше казал в едно интервю, че ако види че вече няма какво да даде ще се откаже сам .Моля се да си спази обещанието , ако може и другите които не стават да си ходят.

Локото не са нещо .... щото не си дадоха никакъв зор , особено второто ... те ви дадоха шанс - да направите нещо... но нямаше никфа идея
Не се подигравам щот и ЦСКА в момента едва си дават по 2-3 паса ... Трагично е положението с " Грандовете "

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 мар 2010 18:16

vladipo написа:Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....

Пич, шампиони станаха част от сегашните футболисти, но с Дарко, Зе, Живко, Гаджев, Бистрон и Рабех, както и с немалката заслуга на Г.Христов, въпреки че той впоследствие се издъни. И най-вече с нападателят, голмайсторът и капитанът Г.Иванов, а не с треньорът Г.Иванов. Това си е повече от половин отбор и всеки един от изброените по-горе играчи е по-добър от сегашните им заместници.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 24 мар 2010 18:17

Това не е нашия Левски !!! Това е ФК Батков с треньор мишока Гонзи !!!

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Мнениеот Toninik » 24 мар 2010 18:18

Хубаво де, да предположим че Батков иска да продаде клуба, ама на КОЙ? Като няма купувач кво правим? За мен е най-добре Борат да повери клуба на Сираков, да дава някаква приемлива сума пари и търпеливо да чака.

Потребителски аватар
vladipo
Контакти:

Мнениеот vladipo » 24 мар 2010 18:21

L_Messi написа:
vladipo написа:Хора стига обвинявали футболистите. Тези футболисти станаха шампиони(макар и с не много добра игра) в първенство, което беше една доза по-силно от това тази година. Просто няма настроение, няма мотиватор и го няма човека на терена, който да поведе отбора. Гонзо излиза в събота, а треньора го изпуснахме той отиде в Пирин. Херо е зает, Гочето вече не става, както и Петрович. Най-голямата грешка е уволнението на Вили Вуцов, аз съм на мнение, че той можеше да води Левски,но....

Пич, шампиони станаха част от сегашните футболисти, но с Дарко, Зе, Живко, Гаджев, Бистрон и Рабех, както и с немалката заслуга на Г.Христов, въпреки че той впоследствие се издъни. И най-вече с нападателят, голмайсторът и капитанът Г.Иванов, а не с треньорът Г.Иванов. Това си е повече от половин отбор и всеки един от изброените по-горе играчи е по-добър от сегашните им заместници.

Както казах има грешка в подготовката, ако я нямаше Дарко щеше да е в игра. Аз все още твърда, че Христов е уникален нападател и следа мачовете му във Висла играе една идея по-добре отколкото в Левски. Рабех не ни е нужен имаме си шаки, но футболист като Давит Бистрон би ни свършил много работа. Отчитам като грешка и преотстъпването на Тиберканин, който също би ни помогнал. Да не говора за футболистите в Мездра.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 24 мар 2010 18:22

Toninik написа:Хубаво де, да предположим че Батков иска да продаде клуба, ама на КОЙ? Като няма купувач кво правим? За мен е най-добре Борат да повери клуба на Сираков, да дава някаква приемлива сума пари и търпеливо да чака.

Стига с това "На кой?" Да го остави на нас! Ще го издържаме или няма да го има, но няма да срами името и няма да пълни гушата на тази гад!!! :geek: :geek: :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Върни се в “Левски”