Madridist написа: Темата е за това, колко гола е вкарал Реал и как има възможност да подобри своя рекорд. Лично аз смятам, че целта е напълно достижима,предвид факта, че последните мачове в Примера вкарваме по минимум три гола.
Искам да кажа и още нещо.Омръзна ми за всяка тема за Реал да се включват някакви хейтъри( това за мен не са фенове на Барса, а просто анти-Мадрид) и се чудят с какво да се заядат. Какво общо има рекорда на Реал с това 2-6. Тема за Роналдо и Ван дер ваарт, вие пак пишете 2-6,вчера на темата Барса-Сарагоса,Зидан от нашия форум,пише, че каталунците ще спечелят , някакъв велик "умник" му отговаря, друго си е 2-6 нали. Имам чувството, че някои хора не четат заглавието, дори не четат и автора на темата какво е написал, а ей така просто за заяждане. И относно, това 2-6, ето и една снимка с най-големия резултат между двата отбора(за първи и последен път споменавам за него) [center]
[/center]
[offtopic]И нека запазим уважение помежду си, да има закачки, но да не прекрачваме границата, да няма обиди, все пак сме фенове на Реал и Барса, а не на някакви аборигенски отбори.[/offtopic]
Гледам, че има камъни в моята градинка, та да поясня, ако не си прочел. Аз, споменах само факта, че ако Барса не бяха спряли да играят миналия сезон към края му, то рекорда нямаше да бъде 107 гола. И естествено, веднага се появи един хейтър, който започна да реди велики мисли и епитети.