33 гола до рекорда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: 33 гола до рекорда

Мнениеот fcb_bg » 22 мар 2010 22:03

Madridist написа: Темата е за това, колко гола е вкарал Реал и как има възможност да подобри своя рекорд. Лично аз смятам, че целта е напълно достижима,предвид факта, че последните мачове в Примера вкарваме по минимум три гола.

Искам да кажа и още нещо.Омръзна ми за всяка тема за Реал да се включват някакви хейтъри( това за мен не са фенове на Барса, а просто анти-Мадрид) и се чудят с какво да се заядат. Какво общо има рекорда на Реал с това 2-6. Тема за Роналдо и Ван дер ваарт, вие пак пишете 2-6,вчера на темата Барса-Сарагоса,Зидан от нашия форум,пише, че каталунците ще спечелят , някакъв велик "умник" му отговаря, друго си е 2-6 нали. Имам чувството, че някои хора не четат заглавието, дори не четат и автора на темата какво е написал, а ей така просто за заяждане. И относно, това 2-6, ето и една снимка с най-големия резултат между двата отбора(за първи и последен път споменавам за него ;) ) [center]Изображение
[/center]

[offtopic]И нека запазим уважение помежду си, да има закачки, но да не прекрачваме границата, да няма обиди, все пак сме фенове на Реал и Барса, а не на някакви аборигенски отбори.[/offtopic]

Гледам, че има камъни в моята градинка, та да поясня, ако не си прочел. Аз, споменах само факта, че ако Барса не бяха спряли да играят миналия сезон към края му, то рекорда нямаше да бъде 107 гола. И естествено, веднага се появи един хейтър, който започна да реди велики мисли и епитети.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 22 мар 2010 22:06

Пък относно това 11-1, направо няма какво да ти кажа, освен, че те мислех за човек, който ще го е срам да спомене този резултат. Този мач е срам за Реал.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 мар 2010 22:20

fcb_bg написа:Пък относно това 11-1, направо няма какво да ти кажа, освен, че те мислех за човек, който ще го е срам да спомене този резултат. Този мач е срам за Реал.

Не знам за какво да ме е срам, не съм бил свидетел, просто на двубоите между Реал и Барса този резултат е записан,като най-голям. И в този форум скоро наближавам 2000 коментара. Нито веднъж не съм споменал за шпалири,за 4-1 и т.н. Просто, за мен това е игра, направена да носи радост и удоволствие. Моят любим Реал ми е донесъл много щастие и много тъга,видял съм го да бъде на върха на Европа, видял съм го и да пада от някакви аматьори с 0-4. Но аз съм на принципа, че жена и кола се сменят, но отбор никога, такъв съм се родил и такъв ще умра. Далеч съм от мисълта да казвам,кой какво да пише, нека да има коментари за 2-6 ама в тема за дербито,кой е по-силен,кой ще стане шампион в Примера и т.н. Ама в тема,която няма нищо общо да се пише, не знам, не го разбирам :roll: И относно камъните в градината ти, не визирах конкретно теб, ако видиш хронологията на темата друг потребител почва да се заяжда 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Мнениеот vassilp » 23 мар 2010 10:04

fcb_bg написа:... Каква провокация измисли? ...

Виж заглавието на темата, потърси в първия пост на автора думичката "барселона", после прочети твоя пост и ако пак не откриеш провокацията или се правиш на тъп, или си такъв!

fcb_bg написа:Относно Меси - недей да развиваш теории, защото по твоята логика, когато Касияс вадеше по пет гола на мач, къде щяхте щяхте да играете?

Тя тази логика си е твоя - не ми я приписвай! Айде прочети си първия пост, колко гола щяла да вкара "барса", ако ...."

Поздравления, постигна целта си - оспамихме темата на колегата!

П.П. Не мога да разбера какво удоволствие ви доставя да се заяждате с феновете на "Реал"?! Страшно тежко ни е още от отпадането от "Лион", просто ни оставете на мира поне в нашия форум. Във форума на "барса" си плюйте на воля - и "Реал", и Буйо, и Мигел Пардеса, и Айтор Каранка...
Изображение

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 23 мар 2010 16:37

vassilp написа:
fcb_bg написа:... Каква провокация измисли? ...

Виж заглавието на темата, потърси в първия пост на автора думичката "барселона", после прочети твоя пост и ако пак не откриеш провокацията или се правиш на тъп, или си такъв!

fcb_bg написа:Относно Меси - недей да развиваш теории, защото по твоята логика, когато Касияс вадеше по пет гола на мач, къде щяхте щяхте да играете?

Тя тази логика си е твоя - не ми я приписвай! Айде прочети си първия пост, колко гола щяла да вкара "барса", ако ...."

Поздравления, постигна целта си - оспамихме темата на колегата!

П.П. Не мога да разбера какво удоволствие ви доставя да се заяждате с феновете на "Реал"?! Страшно тежко ни е още от отпадането от "Лион", просто ни оставете на мира поне в нашия форум. Във форума на "барса" си плюйте на воля - и "Реал", и Буйо, и Мигел Пардеса, и Айтор Каранка...

Комплексирани са от Реал
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 мар 2010 01:33

fcb_bg написа:Пък относно това 11-1, направо няма какво да ти кажа, освен, че те мислех за човек, който ще го е срам да спомене този резултат. Този мач е срам за Реал.

Срам, не срам 11- 1 си е 11- 1 нали ;) Няма как да го промените, колкото и да не ви е приятно!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 30 мар 2010 00:58

Съмняваме да го постигнете,но ви желая късмет ;)

Върни се в “Реал Мадрид”