Siegfried написа:Не можеш да бъдеш сигурен , че Люпко ще се справи като Пената . А пак казвам , той няма да се навие за нищо на света да се върне точно сега .
Ако Люпко не се навие да дойде, то това ще важи десетократно повече за всеки чужд западен специалист.
ТаралежВгащите написа:Ти не си добре бе човек ! Как ще сравняваш Любко Петрович със Пъната. Любко е като "Мерцедес" , Пъната е като "Трабант". Верно и трабанта беше голяма машина ама в ГДР-то . А Мерджаните са световно признати ....
Аз не правя пряко сравнение между двамата като специалисти, изобщо не ми се занимава с такива сравнения, а просто давам пример как и с какво Люпко може да помогне в Левски

groti написа:Има логика в мнението ти,но не ти ли писна да мислим как да завършим поредния сезон и каквото стане другия? Аз лично бих преживял и завършване извън 5-цата,ако това значи изграждане на един отбор,който ще печели идните години.
Така е, писна ми, но не мисля, че с Батков като президент, можем да имаме някаква дългосрочна стратегия. Затова и отхвърлям като вариант идването на квалифициран западен специалист, не че не го искам.