Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Re: Гонзо излез и кажи истината,моля те!!!!!!!!!!!

Мнениеот blue magic » 16 мар 2010 11:41

metodito написа:Леле, след още една загуба на отбора ни ще има масови самоубийства. Стига бе, хора. Вземете се в ръце. Да не би да гледате футбол от 3-4 години. Ако е така и представата за "Левски" (използвайте ги тея кавички, да му се не види)е единствено от тази при Мъри, отказвайте се от отбора. Няма смисъл. Може да завършим зле шампионата. Е, и? Може да не участваме в ЕКТ (в най-лошия случай). То ние като сме се разучаствали. Тая година никакви групи нямаше да видим ако не беше новото правило. Ако трябваше да играем квалификации за тях жив зян щяхме да сме. А и какво като участваме? С оглед мустакатото обстоятелство - всичко е нормално, в реда на нещата.
Гонзо. Какво да ти каже Гонзо? "Батков е тъпа циция. Открадна парите от ШЛ и само иска да цоца от славата на клуба. Използва ме гадно и се държи с всички като дерибей."
Е, няма да го каже. Когато се отказа от националния, какво каза? Същото и сега ще каже.

+1
До автора на темата: Защо пигаш Гонзо? Защо не питаш Батков? Как би изглеждал Левски сега без Гонзо? Хайде опомнете се малко! Загубихме от лидера на негов терен. Бяхме и грубо ощетени от съдията. Не заслужавахме да бием, но нима във всеки мач може да мачкаме? И особено с тази суперскромна селекция!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 мар 2010 11:45

премиренчеството е дума ,която я няма в речника на Левскарина това все още ме крепи.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2010 11:48

zlatan написа:премиренчеството е дума ,която я няма в речника на Левскарина това все още ме крепи.

И? Освен подкрепата ти за отбора, да си всеки мач на стадиона и да изразяваш гласно несъгласието с присъствието на Батков,, какво друго можеш да направиш? Да го гръмнеш? Това не е разрешение. Другият начин е точно обратното. Да спреш да подкрепяш отбора, докато Батков е там. Но и това не е разрешение. Така наказваш футболистите.
Последна промяна от metodito на 16 мар 2010 11:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 мар 2010 11:48

Old_death написа:
от metodito на 16 Мар 2010 12:10

VarnaCrew написа:
ИСТИНАТА Е ЧЕ БАТКОВ ВРЪЩА АВАНТИТЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА, КОГАТО ДВА ПЪТИ БИХМЕ ЛОВЕЧ И СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ. СЕГА Е ТЕХЕН РЕД. В НЕДЕЛЯ НАШИТЕ ИГРАЧИ НЕ ИГРАХА НИЩО НАРОЧНО, ШАМПИОНЪТ НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ КАЗВА ЛИТЕКС ЛОВЕЧ
Браво! Това звездите ли ти го нашепнаха? Дай доказателства, какво си се развикал с тея главни букви.

И без да се вика с главни букви има такова съмнение на фона със спокойствието на футболистите на Левски след мача.От Бардон очаквах културно поведение,заради по дугия му манталитет,но бях шокиран от спокойствието,с което приеха загубата и поведението по време на мача на Гонзо,Петков,Мечо и други.Все пак това са само подозрения,които не могат да бъдат доказани.

А може би Гонзо трябваше да псува по хамалски като Антон Велков, Мечо да бръкне в очите на съдията и да го наплюе като Костадин Марков, а публиката на "Левски" да почне да провокира с плакати срещу "Литекс" още преди мача, след което да замерва с камъни вратаря на домакините?! :) Истината е, че отборът на "Литекс" ни надигра по всички показатели и победи заслужено, останалото са фантазии на болни мозъци. :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 11:49

zlatan написа:Защо сме толкова търпеливи НИЕ ,тези които боготворим отбора.Батков ако живеехме в някоя джунгла щях да ти извадя сърцето и докато още мърдаше щях да го изям.

Хахаххаа браво Златане! :) И аз това бих направил!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 16 мар 2010 11:50

Captain Stottlemeyer написа:А може би Гонзо трябваше да псува по хамалски като Антон Велков, Мечо да бръкне в очите на съдията и да го наплюе като Костадин Марков, а публиката на "Левски" да почне да провокира с плакати срещу "Литекс" още преди мача, след което да замерва с камъни вратаря на домакините?! :) Истината е, че отборът на "Литекс" ни надигра по всички показатели и победи заслужено, останалото са фантазии на болни мозъци. :evil:

Точно така. Няма смисъл да се самозалъгваме, че съдията ни ощетил и така нататък. Истината е, че Борат ни съсипа тотално :evil:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 мар 2010 11:51

До автора на темата: Защо пигаш Гонзо? Защо не питаш Батков? Как би изглеждал Левски сега без Гонзо? Хайде опомнете

да питам кого ?????????????????????????батков ,не колега него нека го пита нашия предводител Гугутката аз питам Гонзо ,защото от ръководния фактор в клуба остана само Гонзо на когото вярвам.За останалите ти редове да Гонзо е фигура и създава ред и дисцип,но тренерството не е за него,помниш ли Сираков как го разбра като води за няколко месеца Славия.Е когато и Гонзо го разбере ще е още по полезен на отбора ни,ПОВЯРВАЙ МИ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 16 мар 2010 11:54

И? Освен подкрепата ти за отбора, да си всеки мач на стадиона и да изразяваш гласно несъгласието с присъствието на Батков,, какво друго можеш да направиш? Да го гръмнеш? Това не е разрешение.

ДА но мен ме боли искам тази неправда да се промени,ако трябва нека излязат голобрадите юношки и дори да падат всеки мач няма да ме яд.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 16 мар 2010 12:08

До автора на темата!!!
Гонзо ще ни каже всичко, но ще почакаме още малко и чашата да прилее и този момент е близо.
Гонзо в момента в едно е заблуден – в огромната си любов към Нас и Към ЛЕВСКИ той се опитва да прави всичко – но в момента е прекалено неопитен и затова не става!!!!
За това все още Гонзо мълчи – защото се е отдал изцяло на кауза която е обречена на провал!!!! И тази заблуда в която е изпаднал е нещо нормално – пак ти казвам Всичко което той прави го прави от огромната си любов към ЛЕВСКИ, защо не се получава ти споменах.
Той ще каже всичко, когато Борат го употреби до последно и го захвърли и чак тогава Гонзо ще Ти отговори. Сега няма да стане!! Гонзо е спасителната нишка на Ганьо, до момента в който не използва друга Легенда на отбора!!!!
Не винете Гонзо!!!
Ще ти кажа нещо, за което питах Александров2(не е кривия това, сам се сети какво ти намеквам)!!

Ще говори!!!! Не сега!!!
П.П стига вярвахте на думи – на всякакви палячовци- Батковци и т.н.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 16 мар 2010 12:26

Извинявайте, че се намесвам, но когато гори чергата на съседа - викай пожарната...
Прави сте да се ядосвате, да псувате и да протестирате! Това си е нормална реакция. И си мисля, че Гонзо няма как в този момент да ви отговори на въпросите. Батков пък - изобщо... Но защо не почерпим опит от чуждите отбори и техните фенове. Когато имат да кажат нещо, правят го на стадиона, с пълни трибуни. Само така може да се разбере, че всички фенове искат нещо. Само по форумите става някак си анонимно и размито. Прав е Наско Сираков:"Ще ме е страх от феновете, когато са поне 20 000 (двадесет хиляди!) на стадиона." Уточнение - на един мач, а не събирателно число от посещенията за един сезон.
Дано "Левски" успее по-бързо да си оправи бакиите, защото без конкуренция на по-високо ниво, всичките ни евентуални участници в ЕКТ отново ще бъдат "разкрити" още в квалификациите.

Върни се в “Левски”