Бекъм аут от Мондиала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Бекъм аут от Мондиала

Мнениеот acmilan » 15 мар 2010 23:15

football.total написа:Да понеже беше изгонен затова дума лоша не е казал за този отбор. И в Реал игра, и в Милан и в Америка... И ако му четеш интервютата редовно ще знаеш кой е любимия отбор на Бекс. То се видя и онази вечер на Олд Трафорд където му текнаха сълзи от очите. Бекъм в момента просто носи вашата фанелка но нeeднократно е казвал че е фен на един отбор в света и това е Юнайтед. Бекъм си е наша икона, винаги е бил и винаги ще бъде... И бъди сигурен че ако един ден прави бенефис той ще е в Театъра на Мечтите с червената фанелка с номер 7 на гърба а не на Сан Сиро. 8-)

Ок,не оспорвам,че ви е фен и това е съвсем нормално,но няма футболист,докоснал се до Милан и част от сърцето му да не е останала на Сан Сиро ;) А ще завърши при нас,просто защото онзи,който го цели с обувка не го иска в отбора си.[/quote]

Е то част от сърцето му е останало и на Бернабеу сигурно. Но Бекъм определено си е наше момче. Къде и кога ще завърши кариерата си един Господ знае. Може и да не играе повече за Милан чесно казано. Просто в момента беше при вас за да навлезе във форма за световното. Как ще са нещата след контузията идея нямам.
Иначе че Милан е един от великите в Европа спор няма. Като се сетя за Малдини, Барези.... Сега Гатузо, Пипо... Абе и вие сте дали нещичко на футбола де... 8-)[/quote]
Така е,Милан е дал големи футболисти на световния футбол,футболист номер едно на Италия за 20 век е Франко Барези,като е избран от футболисти,не от журналисти :) Макар и да не са ми симпатичен отбор,Манчестър са си марка и оттам са излезнали Джордж Бест,Боби Чарлтън,Райън Гигс :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 16 мар 2010 01:45

acmilan написа:
football.total написа:Да понеже беше изгонен затова дума лоша не е казал за този отбор. И в Реал игра, и в Милан и в Америка... И ако му четеш интервютата редовно ще знаеш кой е любимия отбор на Бекс. То се видя и онази вечер на Олд Трафорд където му текнаха сълзи от очите. Бекъм в момента просто носи вашата фанелка но нeeднократно е казвал че е фен на един отбор в света и това е Юнайтед. Бекъм си е наша икона, винаги е бил и винаги ще бъде... И бъди сигурен че ако един ден прави бенефис той ще е в Театъра на Мечтите с червената фанелка с номер 7 на гърба а не на Сан Сиро. 8-)

Ок,не оспорвам,че ви е фен и това е съвсем нормално,но няма футболист,докоснал се до Милан и част от сърцето му да не е останала на Сан Сиро ;) А ще завърши при нас,просто защото онзи,който го цели с обувка не го иска в отбора си.

Е то част от сърцето му е останало и на Бернабеу сигурно. Но Бекъм определено си е наше момче. Къде и кога ще завърши кариерата си един Господ знае. Може и да не играе повече за Милан чесно казано. Просто в момента беше при вас за да навлезе във форма за световното. Как ще са нещата след контузията идея нямам.
Иначе че Милан е един от великите в Европа спор няма. Като се сетя за Малдини, Барези.... Сега Гатузо, Пипо... Абе и вие сте дали нещичко на футбола де... 8-)[/quote]
Така е,Милан е дал големи футболисти на световния футбол,футболист номер едно на Италия за 20 век е Франко Барези,като е избран от футболисти,не от журналисти :) Макар и да не са ми симпатичен отбор,Манчестър са си марка и оттам са излезнали Джордж Бест,Боби Чарлтън,Райън Гигс :)[/quote]

Най ми е кофти брато че аз си викам за Юнайтед, ти си викаш за Милан, трети вика за Реал а пък нашите си Литекс, Левски ала бала са пълни дупки. Добре че са разните там Диеми итн че да гледаме футбол. Че това нашето е някаква игра с топка ама е далече от футбола. Като си пусна някой мач от Англия на забавен ход и все едно гледам българското първенство. Тъжно ама факт.
А тая година ви стискам палци за Скудетото. Интер са ми един от най противните отбори на света заедно с Челси. Не знам защо ама не мога да ги понасям...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 16 мар 2010 10:38

Колега,може би именно заради уникално ниското ниво на бг футбола сме станали фенове на чужди отбори.Аз никога не съм крил,че след националния отбор на България,съм фен на Милан.Все повече деца,които зе запалват по футбола,гледат само Англия,Испания,Италия,Германия,Шампионска лига и т.н.Няма как срутените стадиони,500 човека по трибуните,повечето пияни и дрогирани,некадърното съдийство да привлекат привърженици.Голям кеф ми да е ходя на мачове на Берое и правя това от 11 години,но не мога да се асоциирам с даден футболист,не мога да му подражавам,да му нося фланелка и т.н.,просто защото нивото е много ниско.Затова от 1996 г. наближи ли мач на Милан,не мисля за нищо друго през същия,а често и на другия ден :) Предполагам,че и ти си така с Юнайтед ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 мар 2010 15:52

Некадърното рефериране в Европа е по-зле от България.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 17 мар 2010 00:59

Жалко за Дейвид,ще ми липсват тези центрирания и пасове в негов стил...Дано по-скоро се възстанови 8-) :(

Върни се в “Милан”