Днес докато гледах Левски и Миньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mgj8
Контакти:

Re: Днес докато гледах Левски и Миньор

Мнениеот mgj8 » 07 мар 2010 20:26

Много е лошо за феновете на Ботев!Но докато ги има такива като Христолов, Лупи и Батков, такива неща ще се случват.В Англия текат протести срещу собствениците на МанЮнайтет и Ливърпул.Така ,че никой не е застрахован от наличието на алчници и некадърници.Дано се върнете в А група...
Светът е оцелял, защото се е смял-просто не е гледал БГ футбол!

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 08 мар 2010 15:57

Вярно е, че този форум залиня. Няма нови теми, все едно нищо не се случва. Дано не е така, а просто нещата ви тихо да се придвижват. :)

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 08 мар 2010 21:23

това че нищо не се пише и говори, не значи, че нищо не се прави.Спокойно.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 мар 2010 21:27

medenka написа:Вярно е, че този форум залиня. Няма нови теми, все едно нищо не се случва. Дано не е така, а просто нещата ви тихо да се придвижват. :)

Даже ако питате мен е по-добре да се закрие този форум. Нека да си пишем в независимия!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 08 мар 2010 21:38

botev_1912 написа:
medenka написа:Вярно е, че този форум залиня. Няма нови теми, все едно нищо не се случва. Дано не е така, а просто нещата ви тихо да се придвижват. :)

Даже ако питате мен е по-добре да се закрие този форум. Нека да си пишем в независимия!

можеби така ще пестим и нерви понеже тук повечето са само за спора макар да мисля че вярват в нашата правота но са елемнтарни душици
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 09 мар 2010 13:52

Аве пичове даите линк към независимия

turambar

Мнениеот turambar » 14 мар 2010 09:46

И много ли сте силни като ми изтрихте мнението? Това показва само колко смешни и жалки сте, защото си го написах на кирилица, не съм използвал нито една нецензурна дума, но на вас не ви изнася, защото сте свикнали всички да ви пожелават да се върнете, да се оправите, заради традициите и заради не знам си какво. Не можете да приемете различно мнение, но затова си получавате заслуженото. Мизерствайте си и приятно прекарване в Б група.
ПП: Кой знае, може пък 100 годишнината да я посрещнете във "В" група, както ви е тръгнало. ;) Иначе сега сте си добре-Ботев - Б група. Отива ви. ;)
ПП2: Надявам се да успеят да го прочетат повече от 3 човека преди да го изтриете, ако не здраве да е, поне ще знам, че който ми е изтрил мнението го е прочел преди това. ;)

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 14 мар 2010 10:55

Да ви кажа честно , като гледам умрялото ни първенство и нестихващите скандали и циркове в него , въобще не съжалявам , че на този етап не фигурираме в него ! Това което се играе не е дори и подобие на футбол , а разликата мужду челниците и борещите се за изпадане в повечето случаи са само винаги услужливите на силните съдии. Както сме е подкарали скоро отборите от Люксембург и Андора ще започнат да ни се опъват. И ако БФС не си изкарат заровените щраусови глави , ще става по лошо. Ако трябва да се обяви една нулева година , но нещата трябва да се приведат в сътояние отговарящо на професионалния футбол.Но затова ще нужна силна воля , каквато управляващите в момента българския футбол нямат. Тъй че очаквам да става още по лошо. Коренно различни ми са очакванията обаче за за това което ще се случи с любимият ми отбор. Честно казано за мен не е фатално дали ще започнем от Б или В група. Фатално ще е ако изтървем възможноста да положим основите за развитието и просперирането на ФК БОТЕВ Пловдив във времето. Да направим така , че след години отбора да ни носи повече радост , а управлението на селския да остане само един лош спомен. Аз лично вярвам че ще се случи.Няма да е лесно , но ще се получи , защото ни има нас - обичащи клуба си. А когато ние силно го желаем нещо , то няма как да не се стане.

Върни се в “Ботев”