Екскурзия за мача със Сливен ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

4MVN
Контакти:

Re: Екскурзия за мача със Сливен ?

Мнениеот 4MVN » 06 мар 2010 14:17

И аз съм за този форум...В нашият влизат по-малко хора ,отколкото тук /за жалост//.И наистина не може да определяте кой е фен или не ,от форумите...Има много големи които никога не са ги посещавали ,/ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ/.Те научават за екскурзиите точно от нас по-младите .

И стига сме се заяждали ,ами ако имаме възможност нека да си подкрепим отбора...

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 06 мар 2010 15:02

И аз за жалост ще трябва да си го подкрепям от вкъщи.. Следващия път :) И приятно пътуване на всички, които ще ходят, без значение сами или на "екскурзия" :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 06 мар 2010 15:29

Мачът с Каварна кога беше ?

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 06 мар 2010 16:30

ZelenOtbor написа:Мачът с Каварна кога беше ?

Към края на месеца, мисля 31 беше :roll:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 06 мар 2010 17:59

Thomson написа:
ZelenOtbor написа:Мачът с Каварна кога беше ?

Към края на месеца, мисля 31 беше :roll:

Точно тогава е мачът, но като се има в предвид, че това е купата на България,.........очаквайте промени в датата и часът на мача, в последният момент :mrgreen:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 мар 2010 23:58

kenny написа:Абе морски, ако си фен на морето ми е малко странно как си попаднал първо във форума на гонг, а не на другия форум, който от поне 3 години функционира. Ако нещо в него не ти изнася това е друг въпрос.

Откъде знаеш, че не съм се регистрирал и в другия ;) Само, че там кажеш ли нещо различно от общоприетото мнение на няколко потребителя следват наредби, обиди, заплахи дори.....Мерси, ама това не ми харесва никак....Тук реда е друг- всеки може да си изкаже мнението без проблем, стига да спазва правилата ;)
Освен това живеем в демократична държава и всеки може да пише където и каквото пожелае- не е нужно да си фен на морето и да пишеш в гореспоменатия форум ;)

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 07 мар 2010 09:09

С тези форуми малко се измести темата- а тя е Екскурзия за мача в Сливен.Има ли, няма ли,колко струва,кога се тръгва,кой ще ходи ,кой не-защо,очаквания от мача,стартов състав ако щете...и т.н.
Относно форумите-интернет е свободно пространство и всеки може да си пише каквото и където си поиска.Ще дам пример с Варна-спорт-там влизат всякакви идиоти и форумни бабаити-но между всичката помия може и да се отсее и някое свястно мнение.За другия форум аз също незнаех,това едвали ме прави по малък фен.Успех в понеделник,дано бие по дбрия отбор,пък и нещо не харесвам Дуци много много-дано не му дадем поводи за радост !!!
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 07 мар 2010 13:34

Абе ти не четеш ли в началото на темата? 12 лева е екскурзията до Сливен! Час на тръгване ще се разбере днес,но най-вероятно 9-10 часа. Преди 2 дни имаше един автобус хора,без да смятам хората с автомобилите :) А през уикенда незнам колко човека са се записали,но пак се очертава да сме доста,но да видим! :)
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Върни се в “Черно море”