ЦСКА-Локомотив(Пд)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Локомотив(Пд)
Хора, какво ги величаете тия Локо Пловдив? Бихме ги в Пловдив 5:0 не виждам разлика от тогава. В ЦСКА дойдоха още силни футболисти, нов треньор, а при тях някаква сбирщина от старци и незнайни чужденци. Я не им се плашете, резултата е 3:0, но може и по-малко, защото е първи мач слез 3 месеца пауза. Какви футболисти имат: Чиликов, Електричката, Чипев, Данчо, Котев-провалени отвсякъде! Само Даксон е добър, но когато иска. Призовавам всички Армейци на стадиона за да усетят футболистите, че ще гонят тила и купа, и че ние ще бъдем с тях!
redpride написа:Хора, какво ги величаете тия Локо Пловдив? Бихме ги в Пловдив 5:0 не виждам разлика от тогава. В ЦСКА дойдоха още силни футболисти, нов треньор, а при тях някаква сбирщина от старци и незнайни чужденци. Я не им се плашете, резултата е 3:0, но може и по-малко, защото е първи мач слез 3 месеца пауза. Какви футболисти имат: Чиликов, Електричката, Чипев, Данчо, Котев-провалени отвсякъде! Само Даксон е добър, но когато иска. Призовавам всички Армейци на стадиона за да усетят футболистите, че ще гонят тила и купа, и че ние ще бъдем с тях!
Абе имат добри играчи-но все пак-очаквам лесна победа!!
3-0!

Няма да е лесна победа, защото винаги тръгваме трудно втория полусезон, но ще биеме няма друга алтернатива!
3:0, по чиста единица не съм вижал !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

redpride написа:Няма да е лесна победа, защото винаги тръгваме трудно втория полусезон, но ще биеме няма друга алтернатива!
Така е, съгласен съм!
Трудно тръгваме напролет, още помня онзи равен във Варна със Спартак в първия пролетен кръг на единия сезон със Стойчо Младенов - счупихме ги от атаки и удари, ама устискаха равен....

Не мисля, че Локото ще се затваря кой знае колко на "Армията" а ние имаме добра офанзивна линия - затова съм спокоен, че ще ги бием.
Може с половин гол, може с 3, просто излизаме и си вземаме мача

САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Смятам, че състава ще е следния:1.Чавдаров,2.Виданов,29.Митревски,4.Стоянов,31.Трифонов,5.Янчев,21.Янев,17.Петре,73.Стоянов,23.Панку,22.Платини. Ако Иван остане той ще играе с Митревски. Само за Янев не съм сигурен, защото навсякъде пише, че Св.Петров е в много добра форма!
тия отиват на разлика ......... 10:0
а сега сериозно .... надявам се на здрав мач .... искам и двата отбора да играят футбол, да има много опасности пред двете врати и накрая разбирасе ЦСКА да победи .....
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
а сега сериозно .... надявам се на здрав мач .... искам и двата отбора да играят футбол, да има много опасности пред двете врати и накрая разбирасе ЦСКА да победи .....
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Qu1cky написа:хах цска-ри да не ревете после
Мисля че няма как да се получи изненада