Датчици ще пазят феновете на Левски от падане на козирката

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Датчици ще пазят феновете на Левски от падане на козирката

Мнениеот PFC Litex » 11 фев 2010 17:08

kalimeno написа:
xWarden написа:А вие пък да говорите за стадион е напълно безсмислено. НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ !!!
А като са вложили милиони, защо стадиона се срутва ? Венци стефанов си го каза: нужни са 4 милиона, за да се направи един модерен стадион, отговарящ на почти всички изисквания на Уефа...

Бе ти нормален ли си ? 4 милиона хахахахаххха а пък ако го е казал Венци Стефанов по зле за него.Един стадион за 25 000-30 000 души струва между 35 000 000 и 50 000 000 евро в зависимост от допълнителните съоръжения из него .не пиши простотии

Венци сподели, че за изграждането на едно модерна ДЮШ, а не стадион, но няма кой да слуша :)

Герена е нормално да потъва. Възрастни хора, левскари живеещи там дълги години са ми споделяли, че района е бил нещо като блато, насипан е и е направен стадиона.
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 фев 2010 17:15

PFC Litex написа:
kalimeno написа:
xWarden написа:А вие пък да говорите за стадион е напълно безсмислено. НЕ Е ВАЖНО НА МЕН ДА МИ Е ДОБРЕ, А НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ !!!
А като са вложили милиони, защо стадиона се срутва ? Венци стефанов си го каза: нужни са 4 милиона, за да се направи един модерен стадион, отговарящ на почти всички изисквания на Уефа...

Бе ти нормален ли си ? 4 милиона хахахахаххха а пък ако го е казал Венци Стефанов по зле за него.Един стадион за 25 000-30 000 души струва между 35 000 000 и 50 000 000 евро в зависимост от допълнителните съоръжения из него .не пиши простотии

Венци сподели, че за изграждането на едно модерна ДЮШ, а не стадион, но няма кой да слуша :)

Герена е нормално да потъва. Възрастни хора, левскари живеещи там дълги години са ми споделяли, че района е бил нещо като блато, насипан е и е направен стадиона.

Абсолютно, тва е точната информация. Мен дядо ми(лека му пръст), ми е разказвал едно време че там е било точно блато! ;) А ако се вгледате в бетонните плочи, с които е опасан самия стадион отвън, ще видите че са напукани и са се посгънали точно все едно сляга всичко там! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 фев 2010 17:23

Cesc Fabregas написа:.....че там е било точно блато! ;).......

[offtopic]От там ви идва и прозвището "говеда" ;)
На близко е имало краварници и воловете и кравите са се киснели в блатото за да полепва по тях кал, която ги предпазва от кърлежи и паразити. След това се е появил стадиона на стщото това място и се е родило прозвището ;)[/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 фев 2010 17:46

PFC Litex написа:
Cesc Fabregas написа:.....че там е било точно блато! ;).......

[offtopic]От там ви идва и прозвището "говеда" ;)
На близко е имало краварници и воловете и кравите са се киснели в блатото за да полепва по тях кал, която ги предпазва от кърлежи и паразити. След това се е появил стадиона на стщото това място и се е родило прозвището ;)[/offtopic]

Аз пък знам, че на стадиона му викат "герена", защото тва била някаква дума за мочурливо,блатисто място, на каквото е построен стадиона. Оттам идва и името на квартала ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 11 фев 2010 17:47

Хубаво са ни наредили комунистите по онова време и са ни пратили на майна си у пичканци.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 11 фев 2010 17:49

Cesc Fabregas написа:Аз пък знам, че на стадиона му викат "герена", защото тва била някаква дума за мочурливо,блатисто място, на каквото е построен стадиона. Оттам идва и името на квартала ;)

Това е точно така, но аз визирах прозвището което има отбора на Левски от къде идва ;)
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 фев 2010 17:55

PFC Litex написа:
Cesc Fabregas написа:Аз пък знам, че на стадиона му викат "герена", защото тва била някаква дума за мочурливо,блатисто място, на каквото е построен стадиона. Оттам идва и името на квартала ;)

Това е точно така, но аз визирах прозвището което има отбора на Левски от къде идва ;)

Да, знам, просто мисля, че това е малко известен факт и би било интересно на хората да го прочетат ;) Всеки вика "Герена"-ама малко знаят какво значи ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 11 фев 2010 18:13

Батков е виновен, от доста време знае, но мерки никакви :!:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 11 фев 2010 18:27

Крайно време е всеки отбор, който иска да играе в А група първо да си построи стадион и база и чак след това да му се позволи да прави трансфери и да привлича чужденци на работа.

Върни се в “Левски”