Ратников подписва договор Черно море?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Re: Ратников подписва договор Черно море?
Ратников ще е нужен,особено при положение,че Юрука реално го отписваме поне първите 5 кръга и мача в Каварна.Видяхме каква коренна разлика има когато имахме бележещ много голове атакуващ халф и после какво стана когато излезе от строя.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Стрелец,Юруков както и да го отписваш първите 5 мача,е достатъчно да влиза за 20-30 минути в игра.Колкото да натрупа малко форма и да влезе в ритъм.За тези минути като резерва,пак може да помага и да реши някой мач.Сега все пак е в отбора и тренира с него,не като есента,да знаеш че,не може да разчиташ изобщо на него.А Ратников е добро попълнение.Желая му успех.
Само Черно море.
- aide_morqci
- Контакти:
gambara мина вече една седмица от твоя пост за "новия класен нападател" който ще вземем.
Е няма ли вече да кажеж за кой става дума 

Черно море реши да вземе Ратников
12 февруари 2010 08:20 Николай Христов
"7 дни спорт"
Естонецът Даниил Ратников се завърна в Черно море и вчера поднови тренировки с отбора.
Най-вероятно той ще стане собственост на варненския клуб, като сделката ще бъде обявена в близките дни. Както е известно, Ратников впечатли Велизар Попов по време на две контроли и една двустранна игра.
Той се справя еднакво добре като офанзивен халф и нападател. Даниил ще играе в утрешната контрола с Черноморец (Балчик), която най-вероятно ще се играе в ранния следобед в Албена.
За всеки случай обаче Моряците са запазили и терена в Поморие, ако времето край Варна е лошо.
12 февруари 2010 08:20 Николай Христов
"7 дни спорт"
Естонецът Даниил Ратников се завърна в Черно море и вчера поднови тренировки с отбора.
Най-вероятно той ще стане собственост на варненския клуб, като сделката ще бъде обявена в близките дни. Както е известно, Ратников впечатли Велизар Попов по време на две контроли и една двустранна игра.
Той се справя еднакво добре като офанзивен халф и нападател. Даниил ще играе в утрешната контрола с Черноморец (Балчик), която най-вероятно ще се играе в ранния следобед в Албена.
За всеки случай обаче Моряците са запазили и терена в Поморие, ако времето край Варна е лошо.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
звездите дето ми говориха,една седмица вече само мълчат...
)))

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
хайде честито
http://en.wikipedia.org/wiki/Daniil_Ratnikov
http://en.wikipedia.org/wiki/Daniil_Ratnikov
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- Sagittarius
Честит да ни е Ратников,дано оправдае очакванията.Дори да не е на ниво в първите мачове съм сигурен,че може страшно много,а и с неговите 21 години е инвестиция в бъдещето.Впрочем забелязвам,че емблематичната 10-ка,която Кривия носеше е присвоена от Дани Димов
....самочувствието му расте успоредно с възможностите,браво,казах го и винаги съм го казвал - съвсем скоро ще е голямата звезда и лидера на Черно Море и не само на Черно Море,но и на България
.Другата ни голяма надежда Тошко пък взема 11-ката....11-ката на Илиан Илиев 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
още един повод днеска да ударя по едно от горе за Ратников,дано ни радва с играта си дълги години това момче

HASTA DE LA VICTORIA
Добре Дошъл Ратников дано покаже нужните качества и да не плюят много Пенсийте Напред Моряци!