Сега не ми стана ясно защо за това се счепкахте кой къде писал. Еми да си пише кой където му е кеф.
По темата - Не знам какво ги редите толкова сложно, но лично на мен този сезон отбора още не ми е харесал така както искам - кютек и голове - за сега само кютека е налице. Доста мачове се печелят малко на каръщина. Нещо трябва да се направи и то в най-скоро време. Севиля ни взеха едната корона без да си дават зор. Ония келеши Рубин бият посред Камп Ноу. С такива мачове нищо хубаво не следва. Някак си трябва да се измисли как да се вкарват по 2-3 гола когато противника се брани с 10 полеви зрителя (играча). А Сеск нека още малко се научи да играе срещу Англичани и тогава да помага за мачовете срещу отбори от острова.
Барса с преференциално право за Сеск и Рибери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барса с преференциално право за Сеск и Рибери
glarus написа:Сега не ми стана ясно защо за това се счепкахте кой къде писал. Еми да си пише кой където му е кеф.
По темата - Не знам какво ги редите толкова сложно, но лично на мен този сезон отбора още не ми е харесал така както искам - кютек и голове - за сега само кютека е налице. Доста мачове се печелят малко на каръщина. Нещо трябва да се направи и то в най-скоро време. Севиля ни взеха едната корона без да си дават зор. Ония келеши Рубин бият посред Камп Ноу. С такива мачове нищо хубаво не следва. Някак си трябва да се измисли как да се вкарват по 2-3 гола когато противника се брани с 10 полеви зрителя (играча). А Сеск нека още малко се научи да играе срещу Англичани и тогава да помага за мачовете срещу отбори от острова.
Леле мале,Във Лигата си мачкаме без загуба.Във Шампиоска лига продължаваме напред,за мен по-важно е да спечелим за втори пореден път ШЛ,отколкото да се трупат повече мачове и умора във футболистите,а и Севиля биха с голяма доза късмет и най-вече на Палоп.Правим идеален за нас сезон,не знам какво не ти харесва,и какво повече искаш от момчетата !
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."