Едно от децата,което порасна:
"Националът Живко Миланов даде първото си интервю след трансфера от Левски в румънския Васлуй. Бранителят не скри, че все още му е мъчно за „сините”.
„Трудно ми е, но се надявам да се адаптирам. Бях в Левски толкова много години, като с юношеските ми се събират около 15. Играх четвъртфинал за УЕФА, влязохме в Шампионската лига, а едно от най-важните неща е, че за толкова време не паднах нито веднъж от ЦСКА. Това са около 15 срещи. Един ден сигурно ще се върна, но в живота нищо не се знае”, коментира сърцатият защитник за "Дарик".
Миланов призна, че е много благодарен на Станислав Генчев, който му помага за по-бързата адаптация във Васлуй.
„Най-вероятно ще ме ползват като десен бек, макар че в някои тренировки играя и в ляво. Боря се за място с капитана, но щом са ме взели, явно нещата ще се променят. Тук тренировките са по-тежки от тези в България, това е разликата”, допълни националът на България.
„Доволен съм от условията. Сега ми търсят подходящ апартамент. Хубаво е, че и двата клуба са доволни. Аз държах много на личните си условия и те ги изпълниха”, завърши Миланов в първото си интервю, като играч на Васлу
Децата на Левски: Тази буква ме кара да играя със сърце!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- deepblue1963
Re: Децата на Левски: Тази буква ме кара да играя със сърце!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Незнам защо толкова драматизирате всичко...Треньорите нямат време да залагат на юноши ? КОй президент чака треньйора да изгради таланти..да губи точки с тези таланти..бля бля бля. Няма такова нещо. Мъри извади само Домо и Живко ..да и Ричи разбира се.Друг талант не извади ! В Ловеч се опитват да вадят таланти..получава се( Ивелин Попов и този летящият холандец) В Черноморец КРаси ако иска може да извади таланти...те там просто имат пари и в момента купуват пък ще им дойде време и да вадат то с такива бази.ПРосто в нашата мила родна страна разбиранията са други ! :Л)
- Умопомрачен
- Контакти:
Samoyl написа: Мъри извади само Домо и Живко ..да и Ричи разбира се.
Ричард вече беше налаган в Левски доста преди да дойде Мъри. Още от Гошо Тодоров. Много добре помня като го уволниха въпросния треньор 2003 имахме мач с Локо ПД там. Левски беше воден в него от трима помощници Велев, Цветанов и Панов. Локо ни разбиха, май 3:0 или нещо от сорта, това не помня, беше им шампионския сезон. Но си спомням, как Ричард направи много добър мач и беше един от първите му като титуляр. След това една година отбора се води от Генерала и чак след това дойде Мъри. Живко си беше редовен титуляр 2003-та при Гошо Тодоров и след това при Генерала.
Левски София
- Умопомрачен
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:
Много верни неща си написал......но забравяш едно, и то е най важното !
Кой назначава треньорите в Левски ? Да не би те.......сами да си се нзначават ? !
Или пък някой друг ги назначава......ако е така ( което междудругото не трябва да го изключваме като вариант ) ..........то пак не говори добре за Батков ! ! !
Ето за това говорим......за управленските грешки !
Той за това е президент и собственик.......да се интересува от визията на всеки треньор за развитието на Левски....и ако тоя треньор не иска да залага на юноши....нещата са ясни !
Защо "адвоката" не нзначи треньор, който да налага юноши ?
Значи вината......пак е негова, и то директно....а не косвено !
Е хубаво де, то треньор се избира не само по показател дали е тип Пенев налагащ млади футболисти. Това е само едно от нещата. Батков мисля постави Мъри за треньор. Както всеки ръководител има, добри и лоши треньорски назначения. За мен добрите такива на Батков като треньори са Генерала, Мъри и Велев. Лошите са Гошо Тодоров, Вили Вуцов и особено много Кратко Останич. За Гонзо също мисля, че е добро решение, лошото е, че момента е кофти щото Батков дава много по-малко пари за Левски отколкото допреди някоя и друга година.
Честно да ти кажа, аз не съм особен привърженик на налагането на юноши от школата на всяка цена. Аз съм за, но само ако са талатливи. Целия ми пост беше едно своеобразно възмущение, че на талантливите понякога не се дава шанс, заради глупов подход. Но иначе, Гонзо юноша ли ни е? Кривия? Боримиров? Има и обратни примери разбира се, нещата не са еднозначни.
Левски София
САМО ЛЕВСКИ!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64