Черно море купува Георги Божилов

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Черно море купува Георги Божилов

Мнениеот Converse » 17 яну 2010 16:37

ultra_shark написа:Балъков какъв е идиот мале, мале. Имаме такива дървета, като Дуду, Фернандес и Тошев, а продаваме талант, като Божилов. Браво на моряците, уцелиха десятката с този трансфер. С Миро Манолов на върха двамата ще газят. Успех от Бургас.

Айде стига си се връзвал и ти на простотии ! Много ясно, че няма да го продадем Божилов !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 17 яну 2010 16:48

Converse написа:
ultra_shark написа:Балъков какъв е идиот мале, мале. Имаме такива дървета, като Дуду, Фернандес и Тошев, а продаваме талант, като Божилов. Браво на моряците, уцелиха десятката с този трансфер. С Миро Манолов на върха двамата ще газят. Успех от Бургас.

Айде стига си се връзвал и ти на простотии ! Много ясно, че няма да го продадем Божилов !

Никога не можеш да бъдеш напълно сигурен! :) Колкото за футболиста,какъв бил,що бил,важно е как ще играе в Черно море(ако дойде),а не къде какъв бил,ако дойе ще го видим какво представлява! :)
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 17 яну 2010 16:49

Andy1 написа:
Converse написа:

Никога не можеш да бъдеш напълно сигурен! :) Колкото за футболиста,какъв бил,що бил,важно е как ще играе в Черно море(ако дойде),а не къде какъв бил,ако дойе ще го видим какво представлява! :)

Ще видиш какъв е, обаче няма да дойде при ВАС 101%
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 17 яну 2010 17:50

Не знам дали ще дойде на Тича,или не,но това момче определено си има абонати на които да вкарва.Малко на брой но в правилната врата. :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 17 яну 2010 17:51

Мен пък не ми харесва толкова Божилов .. Гледал съм около 2-3 мача на Локо Пд преди да се контузи и въобще не ми направи впечатление .. Дано ме опровергае,но за мен не е нищо особено ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 17 яну 2010 17:52

Аве човек ако се дават достаъчно пари и в марек ще отиде ве! Казват че е почти сигурен човека! То вярно че наще медии са пълен т***к ама да се казва че пристига след няколко дена тук,значи би трябвало наистина да стане! Абе ще видим! ;)
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 17 яну 2010 18:10

докато не го видя това момче със зелената фанелка,не я вярвам тая работа,око да види-ръка да пипне,всичко друго е ала-бала :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Goshky
Контакти:

Мнениеот Goshky » 17 яну 2010 18:46

Veso1913 написа:Не знам дали ще дойде на Тича,или не,но това момче определено си има абонати на които да вкарва.Малко на брой но в правилната врата. :mrgreen:

така е забелязал съм че досега на всички мачове на черноморец с левски общо 3 тоя божилов е вкарвал на тях

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 18 яну 2010 01:11

Devian написа:И двамата са такъв тип нападатели дето доста изпускат,така че не мисля,че ще газят,а и в Черноморец и без това има предостатъчно нападатели,а ако добавим и Бранимир Костадинов или Живко Петков,от сега е ясно,че Божилов няма переспектива в отбора,затова е по-добре да го пуснат да се развива на друго място след като няма да разчитат на него.Аз бих се радвал,ако Балъков се ориентира и вместо да иска Иво Иванов от Берое по-добре да погледне към нашия юноша Сашо Александров от Черно Море 8-)

Ще трябва да те разочаровам, но Сашко е юноша на Шумен, а и не се сещам някога да е играл във Вихър Айтос ;) !

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 18 яну 2010 11:56

Феновете на Черноморец го хвалят, а тези на Локо Пд го критикуват, склонен съм да вярвам повече на първите, тъй като е играл доста дълго време там и могат дадат по-ясна оценка, докато в Локо Пд определено има добри играчи, но дори един Даксон беше много слаб през този полусезон, при тях явно проблема беше друг за слабото представяне на целия им отбор, един Заков който играеше в дубъла им основно при нас показа, че там е бил недооценен от треньорите им

Върни се в “Черно море”