itzo22 написа:според мен единственият начин е футболният съюз и НАП да го принудят, и пълен физически и психически тормоз, който и където го види.
За физическия .....скоро..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
itzo22 написа:според мен единственият начин е футболният съюз и НАП да го принудят, и пълен физически и психически тормоз, който и където го види.
hetfield написа:Alternative написа:В същото време се разбра, че част от италианските футболисти на Ботев се връщат изненадващо в България. Масимилиано Брици, французинът Ален Карлет, Фабио Тинаци и още 2-3-ма от Апенините пристигат тия дни.
Дали Ботев ще стартира зимна подготовка е пълна енигма. По плана на Димитър Христолов селекцията трябва да се събере на стадиона на 18 януари. И вчера собственикът на клуба твърдеше, че кандидат-купувачът Антонио Реки идва за края на сделката.
Въпросите са много,дано в понеделник разберем каква е истината.Селският ако с мисли,че пак ще я кара с юноши...да забрави още отсега.
Относно тази новина:Те още не са разтрогнали,имат да получават пари,имат действащи договори.Ако не се явят селския има право да ги прецака.
Sunway написа:Аз искам да попитам само до кога горе-долу е възможно да си вземем клуба обратно от селяка по примера на Берое? До 10-ти февруари, до началото на пролетният полусезон или след края на шампионата и колко време горе-долу трае тази процедура ??? Мен това ме интересува.Ако някой знае, моля да спомене.
Vas.s.il написа:Давайте да пишем всички по едно и също врееме до Господари на ефира.Пак ще се вдигне малко от малко шум ако пресрещнат някъде селския![]()
![]()
Vas.s.il написа:Давайте да пишем всички по едно и също врееме до Господари на ефира.Пак ще се вдигне малко от малко шум ако пресрещнат някъде селския![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта