Нека се приготвим всички, които обичаме ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Нека се приготвим всички който обичаме ЦСКА

Мнениеот POPCORN » 13 яну 2010 20:33

леле начетох се на глупости.аман от разбирачи.Значи само ако станем шампиони тия където хранят Йешич още от сега да ни лишат от присъствието си!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 13 яну 2010 20:35

Не мисля че е нормално да поставяш всички фенове под общ знаменател.Кои не иска ЦСКА да стане шампион,ако ще и Букарев да ни е треньор?!?!
When you walk..

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 13 яну 2010 20:40

Нямам думи.Лично аз харесвам и Пенев и Йешич.Дано ръководството е взело правилното решение.Както при единия така и при другия е имало позитиви и негативи.Среден отбор и тренер за стандартите на Европа.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 яну 2010 20:40

hlucho написа:Ти...! Пълни глупости пишеш! Какво направи Чичовото?! С какво доказа, че заслужава да остане треньор на ЦСКА?! Йешич ни направи 2 пъти шампиони (първият път индиректно), победихме 2-пъти немски отбор, влезнахме в групите на УЕФА!

Първо Пенев беше велик треньор,сега стана "чичовото".Левскар съм,но Пенев беше 100 пъти по-добър вариант да ви остане треньор.Йешич ви докара до групите на Уефа,ама останахте 5ти,после пропиля 10 точки преднина и се изниза като пръдня от гащи.Радвайте му се,да ви е честит!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

gejjgo
Контакти:

Мнениеот gejjgo » 13 яну 2010 20:47

Официално: Любослав Пенев вече не е треньор на ЦСКА
ДЕЖКО И ГОРКО НА ЦСКА
ГЕНЕРАЛА С РЕДНИШКИ ПАГОНИ ЩЕ ГИ ОПРАВИ В СРЪБСКАТА ЗЛАТНА СКАРА НА КУПОН ДО ЗОРИ!
ТИТАМ СА СВИНЕ!!!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 яну 2010 20:50

искам мнението ми да се приеме не като заяждане.Пенев беше добър специалист,ЕДИНСТВЕНИЯ в БГ който се опълчи на босовете си-БРАВО.Качесвата му като спец може би са спорни,но едно не може да му се отрече строг и винаги говореше истината ,което не се хареса на титаните.Причината за смяната не им обещал титла,ами ако ви я беше обещал кво щеше да стане,нещо би ли се променило.Пак махнахме млад БГ-тренер и дойде сръбска скара.всеки взима рещенията си във фирмата която управлява-клубовете са фирми.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 13 яну 2010 21:26

Одавна беше време за смяна на Любо,просто при него отбора играеше в пъти по-грозно и по-зле отколкото когато беше Пената,а и тоя скандал за няма нищо съвсем разсипа желанието и морала в съблекалнята.Но не мисля,че Йешич е най-добрият вариант за нов треньор-по скоро трябваше да върнат Пенев-старши или някой европейски треньор,разбира се не от топ класа,но един специалист от средно европейско равнище би бил идеален.Но въпреки всичко пожелавам успех на Йешич и на момчетата да се вдигнат от дупката в която са сега и дано със новите попълнения отборът да мачка в първенството и да се представи добре в ЕКТ.

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 13 яну 2010 21:30

Щом левскарите ненавиждат Йешич значи всичко е наред, просто Любо направи и много и малко за ЦСКА, а пък за изспусната преднина от 7 точки виновен беше Орманджиев и малко по-умните знаят защо и как постигна това, то Любо изпусна 15 точки...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 13 яну 2010 21:47

Deluxx написа:ако генерала е постигнал успехи с ЦСКА защо си тръгна от ЦСКА???отговорети ми на този въпрос
Любо пенев е човека за цска,а това че ръководството от титан е неграмотно си е само тяхна работа

Той,генерала,един сезон не е изкарал в България.Толкоз ли не се намери един собственик,който да го оцени? :oops: :oops: :oops:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

stanicska
Контакти:

Мнениеот stanicska » 13 яну 2010 22:28

Момчета аз незнам какво да кажа просто Любо се изпокара и с играчите и със шефовете си и за ЦСКА според мен е по-добре да не е тренер вече. Да ние го обичаме обичаме и Йешич и Стойчо обаче най-много обичаме ЦСКА затова няма да навеждаме глави и нека бог е с нас и тази смяна да е за добро. Имаме добри играчи които ако имат желание ще бием докрая на първенството с Любо много от тях не искаха да играят вече сега ще е друго....така че гледаме напред и САМО ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”