Загубите и равенствата на Юнайтед : Моментна криза или.. ?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Загубите и равенствата на Юнайтед : Моментна криза или.. ?

Мнениеот Lord of memory » 11 яну 2010 18:46

Xanko написа:
Lord of memory написа:Аз от началото на сезона съм се показал няколко пъти едва едва, щото знам че само ще се ядосам с едноклетъчни неизвестно полови индивиди тука.
За фена на Барса, няма нужда да чета нищо, знам историята ви по-добре от самите вас, както обикновенно се оказва със спорещите със мен.
Като изключим един отбор на Кройф, сте едно голямо нищо, отбор известен с тва че играе всяка втора година в УЕФА и разчита на такива подеми по 1-2 години както стана с Роналдиньо и Меси за да се намеси в голямия футбол, никаква истинска доминация в футбола за дълъг период, на 3-4 години по титла не е доминация, дане говорим че половината от тях са когато съперника ви е в криза. Да не говорим че сте спечелили почти два пъти по-малко титли от отбор по смотан и от вас и тн, всички ги знаят тия неща. И тръгнал да се възгордява и да обижда другите отбори измисляка.
Дали съм малък, елате да проверите.
Ае лека вечер.

Е лорде и ти не си прав Барса са велик отбор, а мачовете с тях които сме играли винаги са били страхотни за мен лично освен финалите и полуфиналите освен мача в който Ицо вкара стотния си гол за Барса :( през сезон 1998/1999 имаше два феноменални мача 3:3 в групите на ШЛ, ТАКА ЧЕ УВАЖАВАЙ ПРОТИВНИКА ЗА ДА ТЕ УВАЖАВА И ТОЙ.

Ние с повечето отбори сме имали страхотни мачаве и това не ги прави велики. Спомнян си много добре въпросните мачове.
Не уважавам фенове на отбори дето дрънкат глупости за моя любим опиянени от ВРЕМЕННИЯ СИ УСПЕХ.
И дето си изкарват отбора нещо невероятно заради въпросния успех.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 яну 2010 18:59

Просто нямам думи :lol: Интелекта ти разбива :lol: :lol: :lol: Запознат ли си с един измислен отбор наричен Белия Балет ? А ? И ако имаш поне малко акъл и поглед върху историята на Испанския футбол ще забележиш че този отбор е непрестанно подпиран, въпреки което има жестоки загуби от Барса ;) А ако имаш представа от география и знаеш за какво иде реч в Каталуния ще разбереш и от къде идва надписа на фланелките "повече от клуб" ;) Това е гордостта на един народ, отдушника, радостта... така че ако Барселона е измислен отбор, можеш да си вземеш МЮ в Каменица Фен Къп...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 яну 2010 19:02

Смешник да невероятен е отбора спечелил 6 титли за един сезон ;) Спирам да пиша. Не може да се спори с теб. Ти от футбол не разбираш така че нямаме общи теми ;) Пази си все пак злобата защото както вече казах тая година и първенството няма да вземете ;) Лека вечер !

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 11 яну 2010 19:05

Срамно е това,дето го говориш .. Или още те боли от загубения финал ? Или да коментираме вашите спечелени Шампионски лиги ? Не се излагай,аз уважавам Юнайтед,но ти ме дразниш .. Предлагам ти двоен избор : да си изтриеш мнението или да се застреляш,ю чуус :arrow:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 11 яну 2010 19:08

Аз винаги съм казвал, че съм фен на МЮ много преди 99-та лорде именно защото по този начин казвам, че сам видял и лошото и гадното и по този начин мога да оценя успеха, а да ти кажа велики мачове се играят от вели отбори и тази година направихме 3:3 с ЦСКА М. но какво велико имаше в този мач, а онези щом си ги гледал знаеш че бяха невероятни.
Е аз си казах мнението по темата и доста задълбах извън нея така че смятам да спра до тук.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 11 яну 2010 19:10

Тоя номер с подпирането го знаем на къде е, 15 титли имат повече от вас и всичките са подарени от реферите нали ?
Да не си прикрит фен на изпадащия отбор на 65 км западно от Олд Трафорд ?
В края на краищата всички взимат тва дето заслужават, без изключения.
Аз когато гледам мач от испания винаги и двата отбора са били подпирани, както и всички големи отбори в първенствата. За срещите помежду ви поне последния път когато гледах, беше подобно като нашото с Пуул, около 8-9 повече победи за Реал.
За Белия Балет съм чувал, ама съм чувал и за Белия тумор дето за кой ли пореден път за да избие финансовите претенций на един дърт строителен предприемач, обрича цели лиги да си намалят класата в отборите, за да сглобят някакъв измислен отбор, какъвто Реал са.

Смешник да невероятен е отбора спечелил 6 титли за един сезон

А аз съм на отбор спечелил 5 за един сезон, три поредни титли в своето първенство (за втори път), два поредни финала в ШЛ, един куп дабъли и единствения английски отбор с требъл, осъществен чрез феноменални обрати във един сезон, който никой друг отбор в СВЕТА не може да си представи че може да извърши.
Айде със здраве.
Много здраве на Барселона, но не и на някои от заблудените и фенове.
Последна промяна от Lord of memory на 11 яну 2010 19:18, променено общо 2 пъти.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 11 яну 2010 19:16

Чудесна статия Пацо ! Дано Юнайтед да се съвземе от лошата си игра и да започне да мачка както може !!!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 11 яну 2010 19:18

Какъв е този спор м/у Манчестър и Барцелона ... Няма място за спорове , Барса е по-добрият отбор ! Само идиот може да твърди , че не е така ... Лорд кажи ми някое велико име във футбла играло за МЮ , като оставим клубните величия
, чове , който го познава цял свят и го признава като такова ! За измисления отбор на Барцелона са играли футболисти като Неескенс , Кройф , Герд Мюлер , Марадона , Ромарио , Роналдо , Куман , Стоичков , Кубала ... Това е величието на един отбор , когато в него играят ВЕЛИКИ , но признати от всички !

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 11 яну 2010 19:25

Добре че ми каза че Мюлер е играл в Барселона.
Много поздрави на Байерн в тоя случай.
Мадоня само 1 сезон и то слаб, до колкото си спомням.

Иначе всички други само със споменаването на четири букви ги слага в джоба и първата е "Б" а последната "т". :lol:

За звезди ако тръгна да говориш не си оцелил отбора просто.
GGMU

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 11 яну 2010 19:29

Да глупако може... ама си прост и не знаеш... Реал е КРАЛСКИЯ КЛУБ неграмотник... Не случайно ;) Спирам да пиша защото си толкова прост и жалък със смешния си отбор че ми късаш нервите !

Върни се в “Манчестър Ю”