2010 синя или безцветна?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: 2010 синя или безцветна?

Мнениеот south_division » 30 дек 2009 18:04

Еми хора само с един ход на Батков не само че ще е синя годината ами направо виолетова.А хода трябва да е на всички ясен ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ , тип Ибрахимович.
Това е положението.За какъв Антонов ми говорят и за какъв Сашко Александров.
На кой ще изяде хляба Кривия на Тасевски ли? Или на Гаджев, Сърмов, Бардон?
Безсмислени селекции са тва за мен с кво ще е по добър Антонов от Еньо и Христов , същия бастун ще е и той. Бижутера на 60 год пак ще е по добър от тях.
Като няма пари Батков да не купува нищо не ни трябва нещо което го имаме.

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 30 дек 2009 18:07

Егати логиката на някой хора. Значи ако съдиите открито свирят срещу Левски и Цска са независими, а ако свирят реално са зависими. Момиров никога не е бил независим. Когато Порточанов му беше на главата горе долу съдиите се справяха със задачите си и затова Момировци направиха всичко възможно да идгонят Порточанов и започнаха след това скандалите. Кой ще е шампион ще се види накрая на първенството, защото мисля, че Литекс ще се издъни. Видя се, че срещу стойностни отбори не могат да печелят без съдията Йорданов.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 30 дек 2009 19:25

south_division написа:Еми хора само с един ход на Батков не само че ще е синя годината ами направо виолетова.А хода трябва да е на всички ясен ЦЕНТРАЛЕН НАПАДАТЕЛ , тип Ибрахимович.
Това е положението.За какъв Антонов ми говорят и за какъв Сашко Александров.
На кой ще изяде хляба Кривия на Тасевски ли? Или на Гаджев, Сърмов, Бардон?
Безсмислени селекции са тва за мен с кво ще е по добър Антонов от Еньо и Христов , същия бастун ще е и той. Бижутера на 60 год пак ще е по добър от тях.
Като няма пари Батков да не купува нищо не ни трябва нещо което го имаме.

Ти за конкуренция по постве чувал ли си?Значи,според теб,като имаме Бардон,Тасевски,Сърмов и Гаджев и всичко е тип-топ!Няма значение,че Гаджев може да се контузи,че Сърмов може да получи червен картон,че Бардон и Тасевски в един или друг мач може да отсъстват?Неее!!!Ние сме отбор от титуляри.Други не ни трябват.На Симонович не може ли да "изяде хляба",примерно?Що се отнася до Антонов-ти да не си ясновидец,бе?Ти много ги познаваш.Що не отидеш при Батков да се "цаниш" скаут,като си толкоз "отворен"?Като гледам "актива" на Христов,не е много трудно за някой да е по-добър от него,специално.К.Миланов(ако изобщо си чувал за него) навремето,знаеш ли откъде го взехме и какво направи в Левски?Като ти гледам "поста",ако,не дай си боже някой ден станеш собственик на Левски-леле мале!
И какъв е нападателят "тип Ибрахимович":по възможност швед,ако може да е минал през Интер и ,понастоящем да е състезател на Барса?Това ли е?Я посочи един,който се "вписва" в твоя "профил".
Последна промяна от deepblue1963 на 31 дек 2009 12:37, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 дек 2009 12:09

Kакво значи синя ? За мен синя година ще може да се нарече......само когато станем шампион, вземем купата ( което вече няма как да стане ) .......вземем също така и супер купата......влезем в някви групи ( за предпочитане тези на Ш. Л. ) или ако са тези на Л. Е. да излезем от тях.
Само при тези обстоятелства реално......бихме могли да кажем, че годината ще е синя !
Да видим сега, кои от тези цели бихме могли да изпълним ;)
Ясно е, че неможем да вземем Купата на България.
Да станем шампиони ? Трудно......но не и невъзможно ! Все пак - ние сме Левски !
Влизане ( евентуално ) в групите на Шампионска лига ? Това е доста относително....първо трябва да станем шампиони.....което както написах вече, ще е изключително трудно !
Влизане в групите на Лига Европа ? Защо не......това за мен трябва да е реалната цел.
И така......кои от горепосочените цели ще успее да постигне Левски, че да можем до година по това време, да кажем, че 2010 г. е била синя ?
Ами реалните изглеждат - 2-3 място в шампионата.....след това битка за влизане в групите на Л. Е. и толкова.
Изводът ? Ами поне за мен......новата година няма да е синя......но ще трябва да гледаме, поне да напомним, че синьото е класа !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Левски”