Ах тези мили парички!!!!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Ах тези мили парички!!!!!!!!

Мнениеот deepblue1963 » 22 дек 2009 20:16

PFC Litex написа:zlatan, как може да дискутираме нещо, което не знаем :roll:

Еньо е получавал по настоящия договор 1000 лева и сега иска 2000, но Левски не е съгласен е, 2 000 много ли са?

Той да не е седнал до тебе с копие от договора?И дори да допуснем,че е така,възниква въпросът:той 2 пъти по-добър ли е станал,че да иска 2 пъти по-голямо възнаграждение?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 22 дек 2009 20:19

deepblue1963 написа:

Еньо е получавал по настоящия договор 1000 лева и сега иска 2000, но Левски не е съгласен е, 2 000 много ли са?

Той да не е седнал до тебе с копие от договора?И дори да допуснем,че е така,възниква въпросът:той 2 пъти по-добър ли е станал,че да иска 2 пъти по-голямо възнаграждение?

Логиката не ти е правилна ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 22 дек 2009 20:23

deepblue1963 написа:присъствал.Да не стане,както е казал 1000 евро,утре-вдругиден да си купи R8.
zlatan написа:Не съм сигурен дали няма подобна тема и затова пиша тези редове.Няма как финансите на клубовете да бъдат еднакви ,всеки клуб сам определя своите заплати,Но господа собственици ,не прощавайте на наглите футбалери които се опитват да го правят с ВИСОКИТЕ СИ ИСКАНИЯ.Давам двете крайности:Спас Делев-идва момчето в ЦСКА и казва 1000 Евро заплата-скромно и точно.Кръстовчев до вчера търка пейката на дубъла вкара гол на Своге иииииииииииииииииииии давай да искам повече пари.Опомнете се чалгаджийчета хората едвам хляб си купуват Вие хилядарки искате и не ми излизайте с номера че кариерата ви била кратка и ала бала,защото ченгето като отиде на работа не знае дали ще се върне при децата си.Затова аз подкрепям и Гонзо и Любо и всички които режат лигавите чалгаджии.

Айде да не изпадаме в крайности:кой какво е казал,за колко играе,какво е подписвал и т.н.,защото никой не е присъствал.Да не стане,както е казал 1000 евро,утре-вдругиден да си купи R8.

Ако става въпрос за Спас - толкова е казал че иска - знам го от един приятел, който го познава от 10на години ;) А от това което излезе по медиите официално като заплати - мисля че 1300 евро обявиха за него.
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 дек 2009 20:37

Yanev написа:
deepblue1963 написа:

Логиката не ти е правилна ..

Ми ще си разцъква в дубъла тогава да видим кой ще е на кяр.Левски без Кръстовчев няма да загине.Той,обаче,като изчезне от полезрението за половин година,да видим тогава,"великия мениджър" Е.Данчев къде ще го продаде?
Последна промяна от deepblue1963 на 22 дек 2009 20:54, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 дек 2009 20:45

deepblue1963 написа:

Цифрите са символични, но е явно, че клъвна.
Няма как да виним нито клуба, нито футболиста когато не знаем нищо по договорите.

Хипотетично ако е получавал 5 000 но е поискал 10 000 няма основание, но ако е получавал 5 000 и е поискал 5 500 тогава клуба няма основание да се дърпа.
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 дек 2009 20:56

всеки има право да поиска колкото иска въпроса е дали ще му ги дадът а явно кръстовчев си намерил отбор някаде във турция или гърция и като свободен агент ще си договори добри лични условия а там заплатите тръгват от 10 000 евро нагора така че който и да е ще постъпи по същия начин
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 дек 2009 21:06

Добре де вие сериозно ли си мислите,че Еньо е искал ужасно много пари?Убеден съм,че заплата му е максимум 2000 лева,но не вярвам и толкова да е.Нормално и логично е да иска новият му договор да е с подобрени условия,след като вече е със статут на титуляр.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 дек 2009 21:19

еньо та еньо абе хора аз искам да кажа че родните прими на футбола са задоволени отвсякъде и това ясно може да се видииииииииииии.тук казвам следното ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА МЪНКАТ ЗА ПАРИ,ЕТО ТОВА Е ИДЕЯТА МИ.когато ги заслужат против нямам,но да ги заслужат там дето тая година ни отупаха дублите на лацио фулъм и др.
LEVSKI_FOREVER

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 22 дек 2009 21:20

От всичко което става излиза че Левски нямат пари. Сега се опитват да изнудват Еньо с изпращането на дубала. Ако двете страни не могат да се договорят е нормално да се разделят. Но какъв е проблема Еньо да си доиграе първенството в първия отбор. А в момента се чудя как Левски ще изкарат пари за качествен играч.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 дек 2009 21:23

Вярно,че отсрещната страна не си е казала мнението по този въпрос,но Еньо много ме разочарова 8-) Не го мислих за такъв и не ми говорете,че е искал около 500лв повече :) Искал е поне двойно,поне аз така смятам,но времето ще покаже 8-)

Върни се в “Левски”