delqnski47 написа:POPCORN написа:Здравейте фенове на червеният отбор!След вчерашния мач се чудих да плача ли, да се радвам ли....Ако трябва да съм честен преди началото на полусезона и мачовете в Европа не очаквах, че ще играем в Лига Европа, както и повечето от вас!Да ама на пък на всички ние влезнахме и играхме.Още преди началото на групите какви ли не глупости чувах, много лесна група, може да сме втори и такива глупости!Дори когато направихме 1 на 1 с Фулъм казвах на моите приятели, че трябва да сме доволни от спечелената точка и за всеки вкаран гол, защото да описвам разликата между България и Англия и Италия няма смисъл всички е знаем.Както винаги и ЦСКА и Левски тръгнаха с пълната кошница и накрая се оказа, че сме последни и съвсем заслужено!Но искам нещо да подчертая, ЦСКА се отитваше да играе футбол и да играе колкото може!Ето вчера жив пример...да Рома не бяха със всичките си титуляри, да не си даваха зор, но това е Рома и трявба най-после да се научиме, че дори юношите на Рома и Лацио са по-добри от нашите играчи.Така че няма много голямо значение с кои футболисти ще излезнат.Вчера ЦСКА имаше желание за победа, но нямаше опит и футболни аргументи да го направи!След първия гол се пречупихме както повечето отбори в България го правят!И като цяло не мога да не съм доволен!Доволен съм, че играхме в Европа както и големите отбори!Доволен съм, че за разлика от първенстото ЦСКА в повечето мачове се държа на ниво и се опитваше да играе футбол!Доволен съм, че във всичките мачове имаха желание за игра, за разлика от някой мачове в първенстото!Доволен съм че играхме в ЛИГА ЕВРОПА!Все пак малко или много нашите футболисти ни донесоха футболни емоции.Та ние преди една година не играхме в Европа и всичко това го гледахме смао по телевизията!Не може да не сме доволни!Знам, че половината играч1и в ЦСКА са смешни и като хора са мишки, но все пак искам да им благодаря, че ни радваха 2-3 месеца с мачовете си в Европа!Защото можеше да не се класираме и да гледаме, постнотт ни първенсто!Не ми пука какво мислят феновете на другите отбори!90% от отборите в България нямат да могат да стигнат дори до 3 кръг за влизане в Лига Европа!Важното е ние, феновете на ЦСКА да се радваме , че сме част от Европа макар и за малко!И че играем с такива големи отбори!
И аз съм а същото мнение!Според мен трябва да сне доволни все пак това са реалните възможности на отбора!
А отностно мача според мен беше грешка да се надиграваме с Рома!Тряваше да се затовриме отзад и НИЕ,а не ТЕ да ни чакат на контраатаки...
еми незнам човек кое е по-добре вече.сам видя, че първото полувреме играхме доста добре, много тичаха, раздаваха се, удари, подаваха си добре топката и тоя гол в 45 мин ги пречупи!Няма това е опита и не на последно място футболните качества!След втория гол беше ясно, че и напите ще спрат да играят нещо.Но преди пъврия гол си играха доста добре!Даже по едно време Рома си се защитаваха услиено