Челси – Портсмут

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Челси – Портсмут

Мнениеот battlestar31 » 17 дек 2009 13:32

РОКИ ЕТО дузпата срещу арсенал тоя сезон симулация на руни дузпата срещу помпи добавено време срещу сити 7 минути :evil: а трябваше да са 4 минути съдиството на мача със арсенал беше безобразно мога да продължавам още но няма да ми стигне темата :lol: :!: общо взехо няма ли дузпа за вас е мъка и не печелите мачовете кво повече искаш :lol:

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 дек 2009 16:57

Симулацията на Краля на Маймуните срещу Болтън беше последната, фала му срещу Браун при смешната ви победа дето бяхте съсипани Челси на собствения си терен дето е с капацитета на А група терен. Освен това в началото на сезона (от 5 до 10ти кръг), мисля че срещу Блякбърн пак имахте общо взето 3-4 стиуаций поне.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
w7f* Ch3lS3@_f@N ;]
Контакти:

Мнениеот w7f* Ch3lS3@_f@N ;] » 19 дек 2009 16:34

Lord of memory написа:Симулацията на Краля на Маймуните срещу Болтън беше последната, фала му срещу Браун при смешната ви победа дето бяхте съсипани Челси на собствения си терен дето е с капацитета на А група терен. Освен това в началото на сезона (от 5 до 10ти кръг), мисля че срещу Блякбърн пак имахте общо взето 3-4 стиуаций поне.

Я си затваряй устата уе МУ педал такъв !!! Вие 10 сезона с оня симулант Ротапарко (прякора на оня симулант "Роналдо") само симулира тоя!!! не мойи да играй !!! Ако не бяха неговите симулации вие да сте отпаднали :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Siegfried написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Lord of memory написа:Re: Челси - Арсенал 27.02 18:00 ч.
Тука Юнайтед бие, както обикновено :D.

Мислех - че съм виждал всичко в този форум . Явно не съм .....

:D :D :D :D :D

Върни се в “Челси”