Истинският тест!
Естествено ще стискам палци за ЦСКА, само че Литекс е фаворит, ако не напълним стадиона и не играем на предела на силите си.
Не изключвам варианта съдбата да си върне на Любо Пенев - загуба с дузпи и уволнение. Защото начина, по който застана начело на ЦСКА не беше много достоен... Всичко се връща... Психологическа обремененост от това последен мач ли е на треньора и някои от играчите ще е налице. Само ум, смелост и майсторство ще ни донесат победата, а който няма и трите неща накуп, да си събира багажа.
Купа на България : ЦСКА срещу Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: Купа на България : ЦСКА срещу Литекс
На мен не ми харесва този жребий, но какво да се прави. Просто ще е голям екшън! Който бие за купата, другият ще бъде шампион! Нищо не се е променило под слънцето, освен че ЦСКА, Левски, Литекс и Локо сф са еднакво слаби този сезон! 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Ега ти жребия, тези доста ще ни озорят, ама поне не играят 9 човека отзад......
Много трудно ще ги отстраним - вероятно след продължения или дузпи.....
Трябва да напълним стадиона и да пеем от първата до последната минута, пък каквото стане....

Много трудно ще ги отстраним - вероятно след продължения или дузпи.....

Трябва да напълним стадиона и да пеем от първата до последната минута, пък каквото стане....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
PFC Litex написа:radko piratko написа:Трима червени и един син
Не, не позная, двама аматьори и двама професионалисти.
Литекс,теб те уважавам,но ако Мъри е аматьор,то какво остава за другите треньори в България

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:PFC Litex написа:radko piratko написа:Трима червени и един син
Не, не позная, двама аматьори и двама професионалисти.
Литекс,теб те уважавам,но ако Мъри е аматьор,то какво остава за другите треньори в България
Един друг човек, през едно още по-смутно време, с детската градина и няколко пенсионера накара Мурко ("колегата Станимир") да изглежда като изчервен и незнаещ урока си ученик.
Той обаче беше предаден от племенника си, от новото тогава ръководство и включително от нас феновете... Затова си гледаме сега сеира, а Мурко напусна чина си със слаб две, за да седне един от по-истинските ученици на Учителя.
vayk написа:Аз доколкото имам спомени Литекс никога не е побеждавал на "армията",с изключение на онзи мач за купата през 98 г.,който в последвствие бе анулиран и беше присъдена слружебна победа на ЦСКА заради нередовната картотека на Кишишиев. Честно казано винаги,когато Литекс е бил сочен за фаворит в тези мачове ЦСКА е побеждавал. Да вземем примерно финала за суперкупата миналата година,когато Димитър Пенев ги би с детската градина или осминафинала за купата на страната през ранната пролет на 2006 г.,когато ЦСКА тъкмо бяха изпуснали седемточковия си аванс пред Левски и се раздираха от вътрешни проблеми,биха Литекс с 1:0 в един много здрав мач пак на "армията". Интересното е,че тогава пак се паднаха Черно море - Левски и моряците биха с 3:2 във Варна. Нямам нищо против нещата да се повторят.
Ето спомни си загубите на ЦСКА като домакин
15.4.1998 ЦСКА - Литекс 1-3 Купа на България 1/2 финал 0-1 Красимир Чомаков-35-АВТОГОЛ.; 0-2 Ивайло Петков-39;1-2 ХРИСТО СТОИЧКОВ -53; 1-3 Албан Буши-60
22.5.1999 ЦСКА - Литекс 2-3 А.ПФГ 1-0 Владимир Манчев - 16; 2-0 Методи Деянов - 38; 2-1 Димчо Беляков-43; 2-2 Л.Регенкампф - 72; 2-3 Стойчо Стойлов - 79
24.9.2000 ЦСКА - Ловеч 3-5 Приятелски 1-0 Асен Букарев - 12; 1-3 Хр.Йовов - 13;35;40; 1-4 Св.Тодоров - 45;2-4 Руменов-57; 3-4 Мичо Вранеш - 66; 3-5 Д.Симонович - 73-д.
28.4.2002 ЦСКА - Литекс 1-2 Висша лига ПЛЕЙОФИ 0-1 Росен Кирилов -23; 1-1 Ангел Стойков -33; 1-2 Стефан Юруков -87.12.5.2004 ЦСКА-Литекс 5-6 (сл. изп. на дузпи, 2-2 в редовното време) Купа на България ФИНАЛ 0-1 Ж.Желев-38;1-1Жоао Карлос 57;2-1 Гъргоров 72;2-2 М.Хидиуед 85.
12.5.2004 ЦСКА-Литекс 5-6 (сл. изп. на дузпи, 2-2 в редовното време) Купа на България ФИНАЛ 0-1 Ж.Желев-38;1-1Жоао Карлос 57;2-1 Гъргоров 72;2-2 М.Хидиуед 85.
А за сложебната загуба беше на наш терен
12.5.1998 Литекс - ЦСКА 0-3 /Служебно/ Купа на България 1/2 финал Служебна победа за ЦСКА заради случая - Радостин КИШИШЕВ.
Хехе, това през 1999 г. въобще по-добре да не го споменаваме. Приятелските мачове също не влизат в сметката. Финалът за купата през 2004 г. беше на Васил Левски, а аз говоря за армията. Значи в крайна сметка Литекс има някаква победа на армията в плейофите през 2002 г.,която въобще не помня,но това нищо не променя. Фаворит е ЦСКА.
Ами победа за Цска 100%
Цената на билетите за гостуващата агитка е 10,00лв.
Учудващо дори за мен, но всички приемат цената за нормална, което значи, че просто искат да бъдат на мача без значение, колко ще им струва.
Мачът е с начален час 16:00ч.

Учудващо дори за мен, но всички приемат цената за нормална, което значи, че просто искат да бъдат на мача без значение, колко ще им струва.
Мачът е с начален час 16:00ч.

Мисля си, че мача ще е Х и всичко ще се решава в дузпи или победа за Литекс с 0 : 1