ЦСКА-Черноморец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Re: ЦСКА-Черноморец!

Мнениеот Miro » 06 дек 2009 16:46

Сички на стадиона и тва е

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 06 дек 2009 17:32

stannn написа:....Май забравяш Апостол Попов. Това момче направи 2 силни мача. Според мен трябва да излезем в състав:
----------------------Чавдаров------------------------
Минев-----------Попов-----Виданов-----------К. Стоянов
Тимонов--------Янчев-----К. Янев------------------Делев
-----------------------Мигел(и то само защото нямаме алтернатива)
----------------------Платини-----------------------------------

Да, съгласен съм за Апостол! Вероятно точно така, както казваш ще излезем сега в мача.

Да развеем всички знамена,
алени са те като кръвта!
Нека всички разберат сега,
че отбор сме най-велик в света :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

BlueSKo

Мнениеот BlueSKo » 06 дек 2009 21:15

0-0 :geek:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 06 дек 2009 21:17

Най-яловия ЦСКА от много години насам. Никаква идея, не ми е ясно каква е тази подкрепа за Любо Пенев. Той си излиза у дома с 5 защитника и двама дефанзивни халфа :shock: :shock: :shock:
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 дек 2009 21:27

Муден,тъп,отвратителен,бездарен и отвратяващ мач :!: Заспах поне 8,9 пъти....
Се пак мерси че мача успя да ме преспи и без това трябва да ставам рано!
Айде лека от мене..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 дек 2009 21:29

Пореден слаб мач, поне обаче днес се опитахме да играем футбол, не ритахме чак толкова много топката на посоки, за разлика от предишните ни мачове. За съжаление обаче все още сме много много далеч от желаната игра.
Определено имаме крещяща нужда от халфове, Тошко Янчев задължително трябва да излезе в пенсия, Коста Янев и Николай Манчев просто не стават за ЦСКА. Повече от несериозно е всичко хубаво и интересно в атака да идва от левия ни бек - Костадин Стоянов. Виждаме, че след контузията на Маркиньос всичко в играта ни отиде по дяволите. Незнам ръководството ни какво ще прави, къде ще ги търси, но задължително от пролетта трябва да сме с изцяло обновена халфова линия.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 06 дек 2009 21:38

a boy named goo написа:Пореден слаб мач, поне обаче днес се опитахме да играем футбол, не ритахме чак толкова много топката на посоки, за разлика от предишните ни мачове. За съжаление обаче все още сме много много далеч от желаната игра.
Определено имаме крещяща нужда от халфове, Тошко Янчев задължително трябва да излезе в пенсия, Коста Янев и Николай Манчев просто не стават за ЦСКА. Повече от несериозно е всичко хубаво и интересно в атака да идва от левия ни бек - Костадин Стоянов. Виждаме, че след контузията на Маркиньос всичко в играта ни отиде по дяволите. Незнам ръководството ни какво ще прави, къде ще ги търси, но задължително от пролетта трябва да сме с изцяло обновена халфова линия.

За Коста Янев не съм съгласен. Янчев му е време вече да спира и според мен. А Николай Манчев, Давид Силва, Светослав Петров, Баес, Котев, Иван Иванов, Морозс, Данчо Тодоров, Руи Мигел трябва да ги разкараме. И да си върнем на всяка цена Вальо Илиев. Трябват ни и два градивни халфа, а не дефанзивни. И на последно място си мисля, че ни трябва нов треньор. Аз бях един от малкото които защитавахме Пенев в началото, но ми дойде много. Безумна тактика, безумни смени. Просто нямам думи.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Kerer_777
Контакти:

Мнениеот Kerer_777 » 06 дек 2009 21:58

Мача ви свърши 0:0 е браво поне пак с 1 точка си увеличихте преднината

Mr.X
Контакти:

Мнениеот Mr.X » 06 дек 2009 22:57

УЖАС!Ебати играта нямам думи :o :o :o