победата, която дава надежда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: победата, която дава надежда

Мнениеот loko29 » 01 дек 2009 21:06

Ти си ходи на "Герена",стига си страдал.Ти си "АНТИЛОКОМОТИВЕЦ"
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 02 дек 2009 01:25

:lol:
Аз съм "анти-локомотивец"?
А ти явно си един от онези които са доста ограничени.Нямаше довод за прехваленият ни юноша и почна да раздаваш епитети.Щеше ми се да не се занимавам с теб,но ти явно търсиш внимание в този форум.Ще ти дам малко.В добро настроение съм сега след концерта. :twisted:
Намерил си си някакъв сайт с историята на Локомотив и copy-paste до откат.И то явно без да гледаш мачовете които се играят в нашето време.Ти госин родолюбецо знаеш ли защо нямаме много играчи в големите първенства,където се състезават най-добрите играчи?(Ще ми се да се изложиш и да кажеш, че сме имали по-добър играч от Марадона,Пеле,Зидан,Гаринча и т.н.,но се надявам да не си чааааак толкова измислен,че да го направиш :lol: )Прост отговор - юношите и малките в България не струват нищо.Ако струваха нямаше да подритват в Струмска Слава, а щяха да са по на запад(справка Мишо Александров,Димитър Бербатов - става въпрос на каква възраст бяха дръпнати на запад).Я кажи сега,кой от юношите на Локомотив трябва да е титуляр и защо?Тая банда гелосани синситчета,барабар със себеподобните си от другите отбори даже трябва да им се забрани да играят тая игра.
Я ми кажи какво толкова те кефи Бай Гроздан(И мен също!) при положение, че през пет минути повтаряш че не трябва да има чужденци в отбора?Кой докара Лино,Дзаферович,Балдовалиев?Малко женско ти е мнението - хем така,хем така.Бъди мъж-щом останалите,според които Ваня е ебати играча сме чуждопоклонници, какъв е човекът който води чужденци в Локомотив? :roll: :?:
И накрая я ми кажи кой мрази най-много левскарите?Прост отговор - цесекарите.Щом обиждаш на "левскар" доста вероятно е ти да си от Локо от онзи ден,а допреди това да си бил от ЦСКА.И все още да си. :twisted: :idea:
И вземи си прибери изкривеният национализъм,защото е толкова безпочвен,че единственото по-безпочвено нещо в света е...мне - всъщност няма нищо по-безпочвено. :mrgreen:

:mrgreen:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 дек 2009 14:12

loko29 написа:Каква школа имате пък вие.Ама погледнете си състава.Колко българи играят.ТРАГИЧНО Е.

Aми върни се малко назад и ще се сетиш колко играчи от школата ни са играли в Локомотива ви. И всичките са били водещи и добри играчи в отбора ви. Дидо Петков, Чилибонов, Вл. Стоянов, Ангел Стойков и други. Ако сложа и трансферираните от Черноморец играчи във вашия отбор бройката е по-голяма. Дори вашите чужденци може и да са повече от нашите. Брой и втория състав...Трябва да отчетеш, че Черноморец играе дубала си с юноши, а втория отбор му е в Поморие. И двата тима са само млади и български момчета.Пресметни броя на БГ играчите и го раздели на чужденците, направи същото и с вашия отбор и ще лъсне истината. ;)
ПС: Без да те обременявам. Втория ни отбор е от 18 момчета ( юноши - от Бургас), Черноморец Поморие разполага със 25 момчета също българчета...Така, че не пишете по инерция.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 03 дек 2009 15:45

Vojdek написа::lol:
Аз съм "анти-локомотивец"?
А ти явно си един от онези които са доста ограничени.Нямаше довод за прехваленият ни юноша и почна да раздаваш епитети.Щеше ми се да не се занимавам с теб,но ти явно търсиш внимание в този форум.Ще ти дам малко.В добро настроение съм сега след концерта. :twisted:
Намерил си си някакъв сайт с историята на Локомотив и copy-paste до откат.И то явно без да гледаш мачовете които се играят в нашето време.Ти госин родолюбецо знаеш ли защо нямаме много играчи в големите първенства,където се състезават най-добрите играчи?(Ще ми се да се изложиш и да кажеш, че сме имали по-добър играч от Марадона,Пеле,Зидан,Гаринча и т.н.,но се надявам да не си чааааак толкова измислен,че да го направиш :lol: )Прост отговор - юношите и малките в България не струват нищо.Ако струваха нямаше да подритват в Струмска Слава, а щяха да са по на запад(справка Мишо Александров,Димитър Бербатов - става въпрос на каква възраст бяха дръпнати на запад).Я кажи сега,кой от юношите на Локомотив трябва да е титуляр и защо?Тая банда гелосани синситчета,барабар със себеподобните си от другите отбори даже трябва да им се забрани да играят тая игра.
Я ми кажи какво толкова те кефи Бай Гроздан(И мен също!) при положение, че през пет минути повтаряш че не трябва да има чужденци в отбора?Кой докара Лино,Дзаферович,Балдовалиев?Малко женско ти е мнението - хем така,хем така.Бъди мъж-щом останалите,според които Ваня е ебати играча сме чуждопоклонници, какъв е човекът който води чужденци в Локомотив? :roll: :?:
И накрая я ми кажи кой мрази най-много левскарите?Прост отговор - цесекарите.Щом обиждаш на "левскар" доста вероятно е ти да си от Локо от онзи ден,а допреди това да си бил от ЦСКА.И все още да си. :twisted: :idea:
И вземи си прибери изкривеният национализъм,защото е толкова безпочвен,че единственото по-безпочвено нещо в света е...мне - всъщност няма нищо по-безпочвено. :mrgreen:

:mrgreen:

Момче младо,когато аз гледах Локомотив още нямаше компютри в България,а това че ти четеш от сайтове не значи че и аз и както казва най-големият журналист в България Сашо Диков "аз съм много стар,но много помня".Локомотив не почва с Богданович и не свършва със Списич.Изброих ти някаде едни от най-великите,без да броим поколението преди тях като Котков,Деянов,Иван Димитров,Спиро Дебърски и други,които не съм гледал и за това не ги визирам.Стига си въздишал по чужденците те ако са много добри няма да са в България,особено бразилци и африканци.След като плюеш непрекъснато юношите ти май и по физическо не си се събличал.На друго място ти описах как тренират юношите в един български отбор и ти гарантирам че това е абсолютна истина.Навремето и Бербатов, Костадинов,Пенев публиката на ЦСКА ги освиркваше.А после какво стана?
Когати не върви един отбор обикноведно се сменя треньора при бай Гроздан завършихме трети и играхме силно в турнирите в Европа,затова го уважавам.Този сезон при Окука сме изиграли един мач срещу Левски и едно полувреме срещу Черноморец.Всичко друго е мъка.Затова го призовавам да си ходи.По добре седми с наш треньор и наши футболисти,отколкото пети с чужденци.И последно легенда на един отбор стават футболисти,коити играят дълго време в него и са негови юноши като:Раул-Реал Мадрид,Тоти-Рома,Барези и Малдини-Милан,Христо Бонев-Локо Пловдив,Начко Михайлов-Локо София, а не "прелетни птици" дошли за 1-2 сезона за да вземат парите и да си ходят.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 05 дек 2009 22:13

Добър финал на противоречив сезон.Можеше много по-добре.Ако запазим състава и с 2-3 класни попълнения можем да влезнем в 3-ката.Ако продъжим за купата ще е добре.Днес трябваше да ги разбием тотално заради миналата година.

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 06 дек 2009 10:46

[quote][quote]Съдийския отбор си знае работата, тоя Камбуров що не му дадоха да бие още няколко пъти фала докато вкара гол, да беше паднал някой за дузпа, щяха да я дадат, Черноморец бяха по-добрия отбор до червения картон и наистина при двата гола държанието им беше странно, при първия двама стоят на 2-3 метра разстояние и нито един от двамата не тръгва към центрираната топка и двата отбора нямат място в Европа с тая игра
San-Jose

Лично съобщение [quote]

АБЕ ЗЕЛЕНКО МОРЯК-УДАВНИК ЛИ СИ СТАРОГЪЗАРЧЕ ЛИ СИ ?!?
НЕ Е ЗЛЕ ДА МИСЛЕШ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ НЕЩО(ако можеш де).
ВИДЯХМЕ "ДОСТОЙНИТЕ" ЗА ЕВРОПА БГ ОТБОРИ КАКВИ ГИ СВЪРШИХА...
СЪЩИЯ ГОЛ (1-Я)ЧЕРНОМОРЕЦ ПОЛУЧИ И ПРОЛЕТТА НА ЛАЗУР ОТ ЧОРБАТА И ТОГАВА НЕ БЕШЕ СТРАНЕН, А ?
А АКО СИ ОТ ВЕРЕЙСКИТЕ ЛИВАДИ Я ВИЖ АКО МОЖЕШ ВТОРИЯ ГОЛ НА БИРОЙ-СЕЛЯКС СРЕЩУ ЛОКОТО ОТ 1 КРЪГ И ТОГАВА ГОВОРИ ЗА "СЪДИЙСКИ"ОТБОРИ...М-У ДРУГОТО ТОГАВА РЕФЕР БЕШЕ ПАСТАТА АКО НЕ ГРЕША....
ИМАШ ТЕМА ЗА РАЗМИСЪЛ... :lol:

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 07 дек 2009 17:55

Аз може да съм млад и зелен, но поне не съм стар и изкуфял.И ти казах - тия дет ми ги изброяваш си ги гледал само по снимки.А ти Сашо Диков слушкай - той е човекът разкрил всички заговори,човекът според когото ВСИЧКИ мачове са наредени.Правилно слушаш,и правилно си му последовател.
ВСИЧКО което ми го говориш са усмивки от старите ленти.Каквото било - било.Ако си ги гледал тия момчета - браво,ако не си (по-вероятното) БРАВО, ЧЕ ГИ УВАЖАВАШ.Но да ти напомня - те са МИНАЛО.И като спомен са си екстра,но сега такива НЯМА,не само в Локо,ами и във всички останали големи клубове в България.Юношите съм ги гледал достатъчно и на Локо и на другите - гелосани чалгарчета,които дори и топката не могат да спират.И стига с тоя изкривен национализъм.Дай да кажеме, че Сашко Тунчев е по-добър от един Видич, просто защото е българин?И стига с това "отбора не върви".Няма как да върви с безплодна школа(от хубавият отбор от юноши на Локомотив,този който биеше наред остана само Галев и то още при Бай Гроздан => НЕ СА СТАВАЛИ!!!)
И пак ти казвам, бъди мъж и не си преоменяй мнението като жена през пет минути.
Казваш че легенди на клубовете стават играчи играли дълги години в отбора - и все пак Камбура с половин сезон в топ отбора за последните 40 години.Е пак не се връзва.
:shock:
А и усмивките от старите ленти ги гледах по Канала.Отминало време,вярно - красива игра,можещи играчи,но все пак - МИНАЛО.Аз живея сега и подкрепям Локо сега. :!: Играчите,които ми харесват и доказват че държат на отбора и на феновете ще ги уважавам и ще ги подкрепям,ако треньора е добър също - НЕЗАВИСИМО от какъв произход са.Ако играят за отбора и за феновете, значи са достойни да бъдат уважавани.Ще ти дам малко примерче, да го обмислиш г-н националисте: :?:
За Богданович - добър играч(за наште географски ширини),който оценяваше агитката и отбора.Димо Атанасов - който 2 години играеше за трансфер в ЦСКА,а изгря в Локомотив?Я ми кажи кой е заслужил повече уважение?Пасков,който се опита да прегази феновете си и играе когато му е кеф? Или Ваня Дзаферович,който всеки мач си оставя сърцето на терена?

Тия двамата,дето имената им завършват на "ич" са повече играчи и хора от "наште" свръх-играчи.

Иначе се надявам на силна пролет, ако не 1ви или 2ри,то поне 3ти. :twisted:

П.п. И ти казах с лични нападки доказваш, че тезата ти е слаба. :mrgreen:

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 07 дек 2009 22:35

Никъде не съм писал ,че М.Камбуров е легенда на Локо сф.Той е единствения от 18те, който не е наш юноша,НО когато фактите говорят и боговете мълчат.За половин сезон голмайстор на "А"група.Това не е ли постижение.Помните ли как Генков се мъчи срещу отбора на Дражев да стане голмайстор преди 2 години.Аз бих предпочел да напиша С.Бончев,примерно но не е реално, трябва да има някакви критерии.А легендите на Локото ги знае всеки.Най-добрия централен нападател е Б.Величков.Аз не искам Локомотив да прилича на Ботев или Черноморец,а като визираш Видич защо не спомена пък Бербатов.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 08 дек 2009 10:45

Защото си говориме за Локомотив София.А Бербатов играе за Манчестър Юн.Мисълта ми е друга.Имали сме супер-играчи.И аз ги уважавам и ми се ще от школата да излизат такива момчета и сега, но за жалост реалноста е чалгаро-гелосана. :cry:
Дано не продадат Камбура сега,че направо не знам с тоя "македонец" кво ще правиме в атака. :x

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 08 дек 2009 15:02

Такава е държавата -объркана,такъв е и спорта,но един футболист да излезе от набор пак е нещо.Защо трябва да си даваме парите на чужденци без покритие при това.

Върни се в “Локо София”