Спрете незабавно първенството!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Re: Спрете незабавно първенството!

Мнениеот tony1977 » 25 ное 2009 21:27

vladitol написа:тъпия съдия ! ощети ни :evil: :evil:

И с какво ви ощети по-точно?! ....че не изгони още 2-ма от ваште ли или че не даде чиста дузпа за Литекс?
Стига сте ревали , научете се да губите с достойнство!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 ное 2009 21:27

Незнам защо се палите......явно мача трябваше да завърши наравно......рефера е уникален !
Как успя, да го докара .......акъла ми не го побира....няма спор много е добър !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
twizted
Контакти:

Мнениеот twizted » 25 ное 2009 21:28

cska_90 написа:
eighteen написа:Пускам темата преди да е завършил мача Левски Литекс/резултата е 2 на 1/ Призовавам първенството да бъде спряно! След гаврата с мача Локо - Цска,трябва да изтърпим и тази гавра! Това е срам за българския футбол! Заради такива съдий не трябва да има футбол! Най-добре е да вземе да вкара гол за Литекс,та да е доволно наглото джудже! По-добре 2,3 или 10 с честна игра,отколкото първи като Литекс! Амин за българския футбол!

Пич съдията е пълен некадърник,но прецака и двата отбора-не само вас-Йеленкович го изгони за нищо,спести червен още първото полувреме на Минев,дузпа не им даде!

E, чакай малко- до Йеленкович не успя да стигне :) Ама не знам защо ревнахте пак, груби нарушения-червени картони, то е ясно! Съдията си свири плътно по правилника,ако някой е виновен-това са играчите и на двата отбора,никака футболна култура!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 ное 2009 21:28

Предпочитам ЦСКА шампион, а не по този начин да се дава титлата на латекса.

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 25 ное 2009 21:28

Абе сега съдията ви е виновен, че отбора ви игра толкова грубо днес. Вие се радвайте, че завършихте с 9 човека, че както спориха всички вашите момчета, заслужавахте още толкова човека да ви изгонят от играта. И съдията доста картони спести и за двата отбора

Потребителски аватар
plovdivmraziselskiq
Контакти:

Мнениеот plovdivmraziselskiq » 25 ное 2009 21:29

Малко отрязаха "грандовете" и веднага пищат!! А нас като ни режат от сумати години какво да кажем??? Днеска със софийските буфери пак яките балтии, но на кой му пука, нали Левски страда...

eighteen

Мнениеот eighteen » 25 ное 2009 21:29

А удара на Нифлор срещу Рабех първото? Кръстовчев за какво го изгони? Като гони Гонзо за спор,защо не гони и Йеленкович? После за нищо! Ама те натика в наказателното ти поле! Съветвам ви и мелето за гола да гледате,кой кого и как побутва! Ама щом им е сладко,нека се радват! Човек сянката си не може да прескочи! Един боклук онзи ден докара мача до хикс,друг днес реанимира мъртъвците от Литекс! БГ!!!

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Мнениеот ultra_blue » 25 ное 2009 21:29

cska_90 написа:
eighteen написа:Пускам темата преди да е завършил мача Левски Литекс/резултата е 2 на 1/ Призовавам първенството да бъде спряно! След гаврата с мача Локо - Цска,трябва да изтърпим и тази гавра! Това е срам за българския футбол! Заради такива съдий не трябва да има футбол! Най-добре е да вземе да вкара гол за Литекс,та да е доволно наглото джудже! По-добре 2,3 или 10 с честна игра,отколкото първи като Литекс! Амин за българския футбол!

Пич съдията е пълен некадърник,но прецака и двата отбора-не само вас-Йеленкович го изгони за нищо,спести червен още първото полувреме на Минев,дузпа не им даде!

Йеленкович съм съгласен ,че беше малко пресилен но посягането си беше 100% ! Много ама много пресилено изгонване на Еньо според мене .За каква дуспа ми говориш не знам ,припомни ми ???
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 25 ное 2009 21:30

tony1977 написа:

И с какво ви ощети по-точно?! ....че не изгони още 2-ма от ваште ли или че не даде чиста дузпа за Литекс?

То май се вижда, че не мога да губят с дойстойнсто и все съдията им е виновен, но какво да се прави. Така са свикнали да се оправдават ;)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 25 ное 2009 21:30

tony1977 написа:

Не ме карай да те обиждам,моля те... Ако със ръка на сърцето си кажеш, че не ни изнасили този мишок...
Изображение

Върни се в “Левски”