Черноморец-Черно Море [1/16 Финал за КБ]

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Черноморец-Черно Море [1/16 Финал за КБ]

Мнениеот San-Jose » 22 ное 2009 22:27

Ако отпаднем и за купата, сезонът за нас се очертава да е пълен провал

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 ное 2009 22:28

_RoKi_ написа:Черноморец издишват вече,победа за "моряците с 2-0" ;)

Ееех приятел, лошото е, че и ние издишаме по всички шевове. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 ное 2009 22:38

San-Jose написа:Ако отпаднем и за купата, сезонът за нас се очертава да е пълен провал

Ама ти какво очакваш при тоя манталитет на собственика? :|
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 23 ное 2009 09:11

зеления написа:
зеленобелия написа:Дано Черно море смачка Черноморец. Аз смятам, че ще ги размажем с 3:1. :mrgreen:

Чул те Господ. Дано е така! :) :) :)

Благодаря Зелен не си срещо мен.Само така :lol: :lol:

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 23 ное 2009 10:05

Имам чувството,че ще ги отстраним.Не знам защо може и да няма логика, но така си мисля.

Great Blue Shark
Контакти:

Мнениеот Great Blue Shark » 23 ное 2009 11:30

След 3 поредни загуби, изобщо не ми се вярва Черноморец да паднат в Бургас.
Бях на стадиона на мача със Славия, по-добрият отбор бе Ч-ц.Постоянно натискаха ,куп пропуски -особено 1-вото полувреме.
За Славия какво да кажа, няма такава статистика-сигурно от 5 удара 3 гола.Това им беше мача на сезона.
Радващото е ,че всички скачат на Ч-ц,играят на 1000%-Както и Славия -надскочиха себе си, явно вече си създадохме име и всяваме респект. :)

NESHTO POVECHE
Контакти:

Мнениеот NESHTO POVECHE » 23 ное 2009 16:13

АЗ СМЯТАМ ЧЕ ФЕНОВЕТЕ НА МОРЯЦИТЕ СА ДОСТА ТЕМПЕРАМЕНТНИ И НЯМА ДА ГИ ПРАВЯТ НА МАИМУНИ .ТАКА ЧЕ ВЕЛИЗАРЕ ОПИЧАЙ СИ АКАЛА ШОПЧЕ ТАКОВА .САЩО ТРЯБВА ДА ДОБАВЯ ЧЕ НИКОЛА СПАСОВ СЪЩО ПОЧНА ЗЛЕ ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ СРЯДА ЩЕ СИ ПРОЛИЧИ! :roll: :roll:
Последна промяна от stenly на 25 ное 2009 21:06, променено общо 1 път.
Причина: Желателно е в този форум да пишеш с малки букви!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 24 ное 2009 10:25

motion_man написа:
San-Jose написа:Ако отпаднем и за купата, сезонът за нас се очертава да е пълен провал

С изключение на 4-5 години назад, последните доста десетилетия не са ли били провал с оглед на това което търсите - а именно титли, купи и т.н. :roll:
Велизарчо е майничка, не шопче, но все тая...

ИМА ОБЯВЕНА ЕКСКУРЗИЯ!!! Цена не знам (сигурно 10-тина лв), но пък всички вие знаете къде да се запишете! Няма много време до мача, но днес или утре спокойно можете да отделите час-два, за да отидете до фенклуба и да си запазите място в автобусите. Отворен е и вечерта, така че нямате много оправдания да не го направите... Мачът е от 16:30, ще се тръгва към 13:00... Действайте!

Aко ходите на мача - само вие ще сте. Ние бургазлии работим по това време...Бива ли заради ТВ, мача да е в делничен ден и то в работно време ( при положение, че имаме осветление). В тази криза малко хора ще рискуват да избягат от работа и то да гледат мач за купата, който всички са погребали - а загубилия ще се радва повече. Аз искам Черно море да вземе мача. Черноморец да си пази третото място, защото иде по-важен за нас мач с Локо Сф.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 24 ное 2009 12:11

Който има желание ще отиде! Другото са празни приказки...
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 24 ное 2009 15:00

ntodorov написа:
motion_man написа:

С изключение на 4-5 години назад, последните доста десетилетия не са ли били провал с оглед на това което търсите - а именно титли, купи и т.н. :roll:
Велизарчо е майничка, не шопче, но все тая...

ИМА ОБЯВЕНА ЕКСКУРЗИЯ!!! Цена не знам (сигурно 10-тина лв), но пък всички вие знаете къде да се запишете! Няма много време до мача, но днес или утре спокойно можете да отделите час-два, за да отидете до фенклуба и да си запазите място в автобусите. Отворен е и вечерта, така че нямате много оправдания да не го направите... Мачът е от 16:30, ще се тръгва към 13:00... Действайте!

Aко ходите на мача - само вие ще сте. Ние бургазлии работим по това време...Бива ли заради ТВ, мача да е в делничен ден и то в работно време ( при положение, че имаме осветление). В тази криза малко хора ще рискуват да избягат от работа и то да гледат мач за купата, който всички са погр****и - а загубилия ще се радва повече. Аз искам Черно море да вземе мача. Черноморец да си пази третото място, защото иде по-важен за нас мач с Локо Сф.

Е кога да се играе мач за купата?Вие поне сте си от Бургас, така го казваш, че във Варна все едно никой не работи, пътя до там е 2-3 часа, което означава, че който иска да отиде или трябва да си вземе болнични, отпуска или просто да е в момента без работа и да му е свободен целия ден, а аз вас нищо не ви пречи да ви пуснат по-рано от работа и да отидете в 16:30 да гледате мача

Върни се в “Черно море”