В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: В какъв мач Бербатов задмина рекорда на Христо Бонев?
Поне на слабите вкарва,защото другите ни нападатели и на тях не могат.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
абсолютно правилно,цялата кариера на бербатов премина във вкарване на слаби и никомунеизвестни отборчета от ранга на Непал и Бурунди,дори наскоро разбрах ,че имал гол и срещу сборна формация на племето ЗУЛУ.каква пародия .аз по смешна кариера от неговата не съм виждал,в англия го пускат да играе само за вътрешното първенство и то срещу изпадащите отбори,защото тогава звездите на юнайтед си почиват,а когато не го пускат във важните мачове,защото е некадърник тук платени от менаджера му журналистчета пишат ,че бил конузен.как пък все за важните мачове има контузия.в националния всички му се смеят и затова момчетата не го искат там.той само пречи на отбора и докато е там и разваля атмосферата няма да отидем на нито едно първенство.дори когато играеше в БГ най-силния отбор на когото вкара гол беше този на рилски спортист,какво да говорим повече.слешник.
Последна промяна от levski55 на 19 ное 2009 20:10, променено общо 1 път.
- bigbonusprize
- Контакти:
levski55 написа:абсолютно правилно,цялата кариера на бербатов премина във вкарване на слаби и никомунеизвестни отборчета от ранга на Непал и Бурунди,дори наскоро разбрах ,че имал гол и срещу сборна формация на племето ЗУЛУ.каква пародия .аз по смешна кариера от неговата не съм виждал,в англия го пускат да играе само за вътрешното първенство и то срещу изпадащите отбори,защото тогава звездите на юнайтед си почиват,а когато не го пускат във важните мачове,защото е макадърник тук платени от менаджера му журналистчета пишат ,че бил конузен.как пък все за важните мачове има контузия.в националния всички му се смеят и затова момчетата не го искат там.той само пречи на отбора и докато е там и разваля атмосферата няма да отидем на нито едно първенство.дори когато играеше в БГ най-силния отбор на когото вкара гол беше този на рилски спортист,какво да говорим повече.слешник.
Прочете ли си глупостта, която написа?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
levski55 написа:абсолютно правилно,цялата кариера на бербатов премина във вкарване на слаби и никомунеизвестни отборчета от ранга на Непал и Бурунди,дори наскоро разбрах ,че имал гол и срещу сборна формация на племето ЗУЛУ.каква пародия .аз по смешна кариера от неговата не съм виждал,в англия го пускат да играе само за вътрешното първенство и то срещу изпадащите отбори,защото тогава звездите на юнайтед си почиват,а когато не го пускат във важните мачове,защото е макадърник тук платени от менаджера му журналистчета пишат ,че бил конузен.как пък все за важните мачове има контузия.в националния всички му се смеят и затова момчетата не го искат там.той само пречи на отбора и докато е там и разваля атмосферата няма да отидем на нито едно първенство.дори когато играеше в БГ най-силния отбор на когото вкара гол беше този на рилски спортист,какво да говорим повече.слешник.
Гений си на правопис и изказ. БРАВО
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
georgieva написа:То и Бонев и Бербатов са един дол дренки. Макар че Бонев има доста решаващи голове и една решаваща изпусната дузпа - срещу франция през 1977 ако не ме лъже паметта. Истински решаващите голове обикновено ги бележат други. Ще изброя накои от тях - Димитър Якимов и Христо Илиев - Патрата срещу Франция за мундиала в Чили. Аспарухов, Котков, Дерменджиев, Жеков, Панов, Начко Михайлов, в това число и Бонев - през всичките 60-те и 70 -те когато се класираме на 4 последователни Мундиала и стигаме четвъртфинал за европейско. Наско Сираков, Стойчо Младенов, Георги Димитров, Пламен Гетов в квалификациите и на самото световно в мексико 1986. Цялата Пенева чета по ред на номерата от Стоичков до Трифон Иванов. къде ще сравняваме тия гениални играчи с днешните мишоци.
Май , изпусна най-важния и единствен: - Първият българин отбелязал гол в Шампионска лига, а именно Мариан Огнянов. Постижение , което никой все още не е постигал.

Ако по важността на отбелязаните голове се ставаше голмайстор, то няма скоро някой да успее да доближи този "феномен".
от peterx на 19 Ное 2009 16:41
Една истински достойна позиция:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=103507
Говори и за вас, плювачи!
Достойна позиция на един достоен българин!Респект към бате Ицо!Дано е дал пример на всички завистливи мижитурки,как трябва да се отнасят към труда и таланта на човек!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Явно хората, които неглежират постижението на Бербатов и фетишезират това на Бонев, не обичат много, много да четат и да се задълбават в проблемите,а се отдават на клубни пристрастия. Та Бонев е вкарал 14 гола точно в мачове (повечето контроли) срещу Малта и Кипър, които по негово време далеч, далеч от класата на България!
- unist_gp
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R5c42xmYXlc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l3-UpWiAp0o[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l3-UpWiAp0o[/youtube]

По принцип винаги съм защитавал Бербатов ... Смятам, че е отличен футболист и супер свестен човек. Тук обаче авторът на темата има право ... !
Бербатов не бележи във важни мачове и срещу силни отбори ...

Навремето Наско Сираков не играеше в големи западни отбори, но вкарваше супер важни голове за националния отбор на България ...
Незнам защо е така, но Бербатов прави същото и в "Ман. Юн." ...

Просто не вкарва голове срещу силните отбори ... Може би има някакъв психологически проблем ...
Иначе е виртуозен футболист и ние като българи можем само да се гордеем, че имаме такъв футболист !
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Аз не говоря за почетни голове, а за голове с които националният се класира на големи първенства и дори записва победи на тях.