Броят на отборите в А група

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Броят на отборите в А група

Мнениеот deepblue1963 » 16 ное 2009 15:40

acmilan написа:deepblue,Не си прав относно моята логика.Берое е голям български клуб с многобройна публика от голям и хубав град,в момента сме пети в първенството и не виждам защо да сме отбор еднодневка и да не заслужаваме да сме в А група?Естествено всичко се вижда на терена,а там нещата сега вървят доста добре.Да ни принизява някой до Своге,Мездра или Монтана е несериозно.

Ама в изказването на Михов не се споменават никакви имена.Обаче някои веднага се припознаха в отборите,които май няма да отговорят на изискванията и нададоха рев:що не ни искате?А ако кажат,всички преди шампионата да сложат,примерно,1 000 000 лева депозит колко отбора ще останат.Ама тогава вашите,а и други фуболисти,няма да се чудят как ще си платят квартирите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Броят на отборите в А група

Мнениеот acmilan » 16 ное 2009 16:10

deepblue1963 написа:
acmilan написа:deepblue,Не си прав относно моята логика.Берое е голям български клуб с многобройна публика от голям и хубав град,в момента сме пети в първенството и не виждам защо да сме отбор еднодневка и да не заслужаваме да сме в А група?Естествено всичко се вижда на терена,а там нещата сега вървят доста добре.Да ни принизява някой до Своге,Мездра или Монтана е несериозно.

Ама в изказването на Михов не се споменават никакви имена.Обаче някои веднага се припознаха в отборите,които май няма да отговорят на изискванията и нададоха рев:що не ни искате?А ако кажат,всички преди шампионата да сложат,примерно,1 000 000 лева депозит колко отбора ще останат.Ама тогава вашите,а и други фуболисти,няма да се чудят как ще си платят квартирите.

Аз не съм писал по повод изказването на Михов,а заради изреждането от страна на Бижутера на отбори,които нямат място в А група.Така че не съм аз този,който казва кой трябва да е в елита и кой не.Ясно е,че трябва да има някаква промяна във футбола ни,защото нещата са много зле.Ако решението е намаляване на отборите в А група,то аз съм съгласен.Перфектният вариант обаче е с 16 отбора,добре обезпечени,с добра база.Това обаче на този етап е невъзможно.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”