С такива футболистчета не става!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Re: С такива футболистчета не става!

Мнениеот Rivaldo10 » 06 ное 2009 14:12

Нали казвахте , че говоря глупости като казвах , че с борещи се за оцеляване в елита играчи силен отбор НЕ става?! Как така сега сте на моето мнение?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 06 ное 2009 14:44

Tom Kruz написа:Истината е ,че вчера ако имахме нормална защита щяхме да вземем 1-1 минимум!Последните им 2 гола и двата паднаха след много много груби индивидуални грешки.Не знам какво тренират тия момчета но такива грешки като на Виданов особено ние не правим и в кварталните мачлета с приятели!Казвате ,че Бранеков няма мачове в Европа но той и в България прави много грешки просто тук не се наказва всяка грешка.Според мен да се вземе 1 добър централен защитник чужденец и може би В.Илиев и Забавник.Напред центъра и нападението горе-долу стават само дано да се вземе 1 креативен халф който за разлика от Янчев,Янев,Мороз и Св.Петров може да помага и във фаза нападение и да гради атаките а не само да руши!

+1

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 06 ное 2009 15:58

Преди да започне мача с Базел ми се беше свило сърцето да не ни бият с много голове, но след това играта на Цска ми хареса. Просто недомислица на Бранеков, тъпа грешка на Виданов, който е бек, а не централен защитник и този гаден рикошет. Поведоха ни с 2 гола от нищото и после ходи ги гони. Аз смятам обаче, че отбор имаме: Чавдаров е стабилен, К.Стоянов също, този Баез много ми хареса, за Бранеков нищо не мога да кажа-дупка, а Виданов е резерва на Минев. Халфовете са зле Тошко вкара гола със сърце не с умение, Мороз бише невъзтановен и го губим докрая, но Н.Манчев не е лош, Маркиньос се стара, но нямаше късмет да вкара само И.Стоянов се мъчеше да напада отвсякаде. Нападението не знам: Спас тичаше с голямо желание, но неефективен срещу защитници по метър и деведесет, а Владо Манчев хвърли много сили, но не е във форма: тежък и бавен, Платини заигра много по-добре. Така комплектован отбора ако си вземем домакинските мачове и едното гостуване сте зимуваме на 1 или 2 място. Втория полусезон с още няколко попълнения смятам, че можем да сме шампиони, но въпроса е сега да стиснат зъби и да вземат мачовете до края.

Върни се в “ЦСКА”