Реал Мадрид - Атлетико Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид

Мнениеот Madridist » 05 ное 2009 01:00

Lord VOODOO написа:Това, че няма да се учудя, ако ви подпрат не означава автоматично, че ЩЕ ВИ ПОДПРАТ! Просто миналата година дербито с дюшекчиите беше доста показателно как ви се помага в Примера. При всички положения прогнозата ми е за победа за Реал (надявам се да греша :P )

Лично на мен Атлетико са ми много странен отбор. Последните години ако имат някъде Барселона тежко гостуване,то определено е на Висенте Калдерон. Докато Реал повечето пъти си взимат безпроблемно мачовете с тях.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 05 ное 2009 03:02

Статистически погледнато отбора на Атлетико Мадрид ни е най-неудобният съперник в Испания. Включително дюшекчиите са отбора, който ни е побеждавал най-много пъти на Камп Ноу. Но все пак за големият враг си оставате вие от Реал. ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 06 ное 2009 16:59

JohnnieWalker написа:Троен мач с над 3.5 гола !

Еее дано Атлетико се стегнат отзад да няма пак 4-ки и 5-ци. При всички положения Реал са си фаворити дори историята показва че Атлетико не е печелил от 10 години :

2008/2009 SPA 1 Atl. Madrid - Real M. 1:2
2007/2008 SPA 1 Atl. Madrid - Real M. 0:2
2006/2007 SPA 1 Atl. Madrid - Real M. 1:1
2005/2006 SPA 1 Atl. Madrid - Real M. 0:3
2004/2005 SPA 1 Atl. Madrid - Real M. 0:3
2003/2004 SPA 1 Atl. Madrid - Real M. 1:2
2002/2003 SPA 1 Atl. Madrid - Real M. 0:4

В прогнозата ми за Испания си го писах 2-ка, но не съм убеден на 100% особено след загубата на Реал от Алкоркон за Копа Дел рей :-)))). Няма ли го Кристияно Роналдо май тима дава назад.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 07 ное 2009 23:02

Ето ви линк за мача: http://www.atdhe.net/10342/watch-barcelona-vs-mallorca

Едит: Реал ще скъсат Атлетико...
0:1 Кака
0:2 Марсело - тоя вкара баси красивият гол!
Бтв вратаря на Атлетико е безобразно слаб!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 07 ное 2009 23:34

Видехте ли го тоя Марсело бе??? :o :o :o

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 07 ное 2009 23:36

Изключително красив и майсторски гол вкара! ;)

Едит: Тоя съдията бива ли така да подпира Реал дори при 0:2??? Баси алабаша... нарушения за Атлетико явно няма намерение да свири, освен ако не убият техен играч... да не говорим да даде картон на играч на Реал, изключение е картона на Кака, но там все пак бразилеца удари в лицето съперник без топка и при строг рефер щеше да получи направо червен картон! В същото време на играчите на Атлетико им се дават картони за щяло и нещяло!!! :evil: :evil: :evil:

Мисля, че Реал са достатъчно силни, за да победят и без съдийска намеса...
Ето... в последната минута на първото полувреме съдията не даде чиста дузпа за Атлетико! Чаби Алонсо събори един от играчите на Атлетико точно пред очите на съдията, а той вместо да свири дузпа свири край на полувремето! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 07 ное 2009 23:59

Lord VOODOO написа:Изключително красив и майсторски гол вкара! ;)

Едит: Тоя съдията бива ли така да подпира Реал дори при 0:2??? Баси алабаша... нарушения за Атлетико явно няма намерение да свири, освен ако не убият техен играч... да не говорим да даде картон на играч на Реал, изключение е картона на Кака, но там все пак бразилеца удари в лицето съперник без топка и при строг рефер щеше да получи направо червен картон! В същото време на играчите на Атлетико им се дават картони за щяло и нещяло!!! :evil: :evil: :evil:

Мисля, че Реал са достатъчно силни, за да победят и без съдийска намеса...
Ето... в последната минута на първото полувреме съдията не даде чиста дузпа за Атлетико! Чаби Алонсо събори един от играчите на Атлетико точно пред очите на съдията, а той вместо да свири дузпа свири край на полувремето! :evil: :evil: :evil:

Ти се оливаш! Гледай малко повторения... Да кажеш, че Кака го е УДАРИЛ и то в лицето, означава признание, че си кьорав. Аз също мисля, че имаше спорни решения при някои фалове, но ти просто прекаляваш с преувеличаването.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 08 ное 2009 00:02

Зизу... ако за теб брадичката не е част от лицето за мен е! Искаш да кажеш, че картона беше незаслужен ли? В цял свят е забранено да се удря играч без топка - няма значение в коя част от тялото си го ударил!!!

А я кажи си честно според теб дузпа за Атлетико имаше ли в последната минута на полувремето?

Едит: И сега в 50-тата минута топката не се удари в ръката на ваш играч, така ли :?: :!: :evil: :evil:

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 08 ное 2009 00:15

Виж, с теб не става да се спори, защото ти преувеличаваш и преиначаваш нещата. Къде видя да казвам нещо за жълтия картон...той си беше резонен - Кака си помогна с ръка, нооо да говориш, че го е ударил след като беше с гръб и да искаш червен картон...затова казах, че преувеличаваш. После ми натякваш за 50 мин. без да съм казал нищо - да имаше фал, няма спор.
Edit: пропуснах за "дузпата" - не, няма дузпа според мен, но признавам, че е въпрос на тълкуване и сигурно има съдии, които ще я свирят.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 08 ное 2009 00:24

Игуаииииииииииииин :!: :!: :!: :!:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”