И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

filipo
Контакти:

Re: И само ЦСКА ОБИЧАМЕ!!!

Мнениеот filipo » 23 окт 2009 09:15

Най-слабия мач на ЦСКА от доста време насам и първа загуба от 9 мача в Европа,последната беше през 2005-та година от Хамбургер(0:1) пак в груповата фаза на турнира

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 23 окт 2009 09:36

Не това е играта на ЦСКА, над 35 хиляди я видяхме срещу Фулъм, аз вярвам че имат силите момчетата да обърнат нещата в групата. Горе главите и САМО ЦСКА!!! :)
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
aleksandar
Контакти:

Мнениеот aleksandar » 23 окт 2009 09:38

прав си за МОРОЗ ЗА МЕН ТОИ Е ЕДИН ОТ НАИ ПОСТОЯННИТЕ ,незнам засто е пове4ето резерва снощи МАРКИНИОС бе6е много зле на половремето може6е да пусне ТИМОНОВ ,незнам но така не трябва да изглежда ЦСКА да се стягат
Fichango написа:за съжаление ЦСКА не играе нищо от Динамо насам. Лично за мен явно се вижда липсата на най-добрия ни играч тази година - Морозс. А дали е случайно, че силните изяви на ЦСКА в началото на сезона бяха, когато на терена беше Тимонов? Според мен Пенев малко заряза ротацията.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 окт 2009 09:45

по-слаби бяхме и ни биха.живота продължава.аз и преди съм го казвал.ние тая година трябва да се съсредоточиме над първенството.и преди ви казвах, дори да вземем и 1 точка си е успех!Нито сме им на парите, на играчите и така.Така че всяка точка е успех, в тая група!В неделя сме пак на мач и така !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 23 окт 2009 09:46

Според мен основните проблеми са 2:
- разконцентрирани централни защитници - и двата гола вчера бяха след грешка на централен защитник
- липсата на качествени вътрешни халфове

Видя се, че когато Маркиньос не играе нищо, нещата са зле. Няма кой да поеме топката, да се обърне с лице към вратата, и да подаде пас. Трябва ни точно такъв футболист, или даже 2-ма. В съвременния футбол това е ключът - неслучайно Барселона взеха ШЛ, а Испания станаха европейски - имат Шави и Иниеста.

Ако нямаш самочувствие да надиграеш противник 1 на 1 в средата на терена, нещата няма как да станат. Базел много добре ни пресираха, и не видях наш вътрешен халф да стартира опасна атака. Ние пък не ги пресирахме достатъчно (видя се липсата на Морозс), и това доведе до много опасности.

Както и да е, аз съм оптимист. Любо е добър треньор, с времето резултати ще дойдат, стига да го оставят да работи на спокойствие.

САМО ЦСКА
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 окт 2009 09:59

Бяхме слаби! С тази игра толкова. Аз самия вярвах до последно, и не спирах да подкрепям отбора, колкото и трудно да беше това! Сега трябва да се съсредоточим във вътрешното първенство, вземаме хартиената купа и стискаме палци за по слаб противник за влизане в ШЛ. От там ако не друго пари ще вземем!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 23 окт 2009 10:00

Не унивайте, момчета! Ние преживяхме Сашо Томов та сега ли? Не е станало кой знае какво. Реално отбор от втора урна победи отбор от четвърта. Това ни е нивото и толкова. Каквото направят момчетата си е за тях и за нас. Не бива да се съобразяваме и мерим с никого. Важното е да сме едно цяло. В крайна сметка ние дадохме всичко от себе си - футболистите - и те. Реалностите са такива и няма смисъл да сме от тези дето летят в облаците. Просто и ясно - вярвайте на отбора, обичайте го, подкрепяйте момчетата, а другото... ТОВА Е ЦСКА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

g3georgiev
Контакти:

Мнениеот g3georgiev » 23 окт 2009 10:09

Бойният дух в един отбор е важно нещо, владеенето на топката и бързите преходи между различните фази на играта - също. Но нека да не си създаваме илюзии - на ЦСКА липсват изразено атлетични, взривни играчи, с по-впечатляващи габарити в различните линии, за да бъдат наистина стойностен отбор. Каквито бяха Любо Пенев, Стоичков, Костадинов, Трифон Иванов. Добри са тези момчета, които играят сега, но се чувства ръстовата и атлетическата недостатъчност в отбора, тя рефлектира в един респект от противниковите габарити и оттам идва несигурността в отиграванията и неуменията да се произвежда темпо на терена. Фрай далеч не е такава суперкласа нападател, но е рязък, здрав, владее елементите и затова плашеше защитниците и те допускаха грешки. Да не говорим за Щрелер, слава Богу, че не му дойде добър пас. Да не го признаем това значи да си затваряме очите. Нападателите на големите отбори, като вкарат гол, правят по 3 салта средно от радост, нашите ако шутират към вратата, не могат да си поемат въздух.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 23 окт 2009 10:10

Много слаб мач на ЦСКА. 1 чисто положение за цял мач... Базел можеха да вкарат още 4, но нямаха късмет.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 23 окт 2009 10:29

А бе все си мисля ,че ако съдииската бригада беше българска резолтата щеше да е друг. ;) ;) ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”