Среща между фенове и футболисти, 21.10.09

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Среща между фенове и футболисти, ДНЕС (21.10.09) OT 17:00

Мнениеот Sole » 21 окт 2009 22:20

Щом никой не иска да каже,може и да е нямало среща :?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 окт 2009 00:05

Sole написа:Щом никой не иска да каже,може и да е нямало среща :?

Стоях до 18,30часа.Имаше доста фенове,но от отбора нямаше никой.Ако са дошли после,нека някой да каже ;)
Само Черно море.

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 22 окт 2009 09:16

Среща имаше .Гости бяха Жоро Илиев,Манолов,Дяков,Колев,Сашко и Велизар Попов, пред около 70-80 човека.Всички задаваха въпроси и беше много интересно .С две думи ,Футболистите искат подкрепа от феновете,независимо кой играе.Това ще бъдат футболистите които ще играят до Нова Година, след това ще видим и Велизар няма яснота.Целите на отбора са същите като миналата година .За сега ще се стараем да не изоставаме от челните отбори.До сега всичко се е градило около Кривия,но вече няма да бъде така.Всики са нахъсани да играят само за победи и публика,но трябва помощ и от нас.Велизар ,,Който показва несериозно отношение към тренировките няма да играе ,независимо кой е той''...Личи си ,че иска да постигне много с отбора.,,Всеки от вас не харесва някой от футболистите,но това са тези за момента , те защитават цветовете на отбора.''',,Ако вие не ги подкрепите няма кой'' ...И е прав..Всички бяха единодушни ,че дори и да падаме ще ги подкрепяме ,но да играят с хъс и ни сме хората които ще им вдигнем този дух.Всеки отбор испада в дупки,но когато не сме единни няма как да излезем от тях.Велизар се мъчи да промени тактиката на К.Спасов,хубавите неща ги остава а тези които ги е видял като грешки ще се помъчи да ги промени;;;пример;атаката на отбора няма да бъде само центрирания към М.Манолов,той не е извънземен ...Юруков се въстановява добре ,но му трябва още много време.Имаме сериозни контузии,които мисля ,че са от лошата подготовка на Спасов,въпреки че Велизар не го потвърждава като казва,,Няма да се връщаме назад'.......За сега толкова.....ГЛЕДАМЕ НАПРЕД.....'

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 22 окт 2009 11:07

С две думи-общи приказки :)
Велизар нямал яснота за след нова година- ми то и аз и вие нямаме- да станем ние треньори тогава :( Всичко се градяло около Кривия -вече нямало да е така- добре,треньоре,около кого ще се гради играта ни или ти си супер треньор и смяташ че в един отбор не би трябвало да има конструктивна фигура на терена, когато ти си извън него по време на мач ? Играели за победа ама имали нужда от нас....това като го чуя от някой че имал нужда от феновете и вече ми е ясно хче на този човек му липсва цел...Че кой играе за загуба ,освен ако не е продал мача и ще спечели от това???? Изнервям се до лудост от такива изказвания- по-добре мълчи отколкото да говориш колкото да не мълчиш!!!
Никакви планове за селекция-това ни били футболистите , независимо харесваме ли ги или не...уж има нужда от феновете пък- не ме интересува харесвате ли ги...
Никакво загатване за проблеми,как мислят да ги решат, за неполучени заплати и премии,за проблеми с ръководството, за проблеми с базата за тренировки, някаква идея за зимна подготовка,контроли... нищо ,нищо и нищо...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 окт 2009 12:39

ti4afen написа:С две думи-общи приказки :)
Велизар нямал яснота за след нова година- ми то и аз и вие нямаме- да станем ние треньори тогава :( Всичко се градяло около Кривия -вече нямало да е така- добре,треньоре,около кого ще се гради играта ни или ти си супер треньор и смяташ че в един отбор не би трябвало да има конструктивна фигура на терена, когато ти си извън него по време на мач ? Играели за победа ама имали нужда от нас....това като го чуя от някой че имал нужда от феновете и вече ми е ясно хче на този човек му липсва цел...Че кой играе за загуба ,освен ако не е продал мача и ще спечели от това???? Изнервям се до лудост от такива изказвания- по-добре мълчи отколкото да говориш колкото да не мълчиш!!!
Никакви планове за селекция-това ни били футболистите , независимо харесваме ли ги или не...уж има нужда от феновете пък- не ме интересува харесвате ли ги...
Никакво загатване за проблеми,как мислят да ги решат, за неполучени заплати и премии,за проблеми с ръководството, за проблеми с базата за тренировки, някаква идея за зимна подготовка,контроли... нищо ,нищо и нищо...

С голямо съжаление ще кажа, че май си прав. Дано грешиш, но чистата логика показва, че нещата в отбора не вървят на добре. Много се притеснявам, че собственика на отбора е абдикирал от Черно море. И пак казвам: дано, дано, дано да греша!!!
А иначе разбира се, че ще подкрепяме отбора каквото и да става.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 22 окт 2009 13:30

A вие кво очаквате да чуете ? Да обсъдят тактика и селекцията или да изслушат предложенията ви за такава , ако издържахте отбора можеше и да го направят ?
Феновете са на стадиона , за да си подкрепят отбора , а не да мрънкат като вас !Айде не го ли прежалихте вече Кривундела ?
Момчета се играха с желание и хъс и това е похвално сега трябва да се насърчат и те и Велизар , а не да се хленчи !

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 окт 2009 13:53

Popeye написа:A вие кво очаквате да чуете ? Да обсъдят тактика и селекцията или да изслушат предложенията ви за такава , ако издържахте отбора можеше и да го направят ?
Феновете са на стадиона , за да си подкрепят отбора , а не да мрънкат като вас !Айде не го ли прежалихте вече Кривундела ?
Момчета се играха с желание и хъс и това е похвално сега трябва да се насърчат и те и Велизар , а не да се хленчи !

Ти наричаш хленч тревогата на определени фенове?!! Няма нормален фен, който да не анализира играта на отбора си. А ако анализираш нашия отбор ще се усетиш, че не вървим към добре. Ето ти няколко въпроса по които, ако имаш желание може да помислиш:
1. Махнахме Кривия.О'кей. Но кого готвим за тази дупка, която се отвори в отбора?
2. Каква селекция направихме, като се има в предвид, че бяхме в ЕКТ?
3.Сменихме треньора. О'кей. Само,че няма такъв отбор, който афишира желание за игра (и играе) в Европа и да поставя някакъв незнаен треньор (нищо против Велизар - дано да стане).
4. Къде строим новия стадион?
5. Не разбираш ли, че ТИМ, както казах и другаде, абдикира от отбора.
На мен сърцето ми се къса за този отбор, а ти ми говориш за хленчене.

В заключение - щом коментираш нечие изказване поне го прочети внимателно. Ще цитирам собствените си думи от изказването ми, което ти коментираш: "А иначе разбира се, че ще подкрепяме отбора каквото и да става."
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 окт 2009 13:58

Зелен,това са сериозни въпроси наистина.Дано да се намерят отговори на тях,че положението ще стане трудно за обяснение и описание.
Само Черно море.

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 22 окт 2009 14:11

Стига сте мислили глупости, миналата година по това време историята беше същата, след загубата от Беласица се заговори и дали ще останем в А група, после всички видяха какво стана, пак имаше истории, че ТИМ отиват в Левски и разни подобни простотии, така че на мен ми омръзна постоянно, когато има слаби резултати и вече според някой фенове отбора се закрива, изчакайте до края на сезона има много време, зимата ще вземем 4-5 нови попълнения, Юруков ще се върне и пак ще сме в челото на класирането, а и да не сме, има следващ сезон, да не би преди всяка година да сме участвали в ЕКТ и много големи отбори са пропускали евротурнири

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 22 окт 2009 14:26

0 лв за играчи
5 лв вход
-------------------------
Как да стане красив футбол пред пълни трибуни, не мога да разбера.

Върни се в “Черно море”