Мнениеот Sagittarius » 08 окт 2009 16:11
Напрежението в отбора започна още с идването на тоя говньо Какалов.Той беше в перманентен конфликт с Кривия.Сашо в пълното си право го нахокваше това нескопосано измислено футболистче,което ни съсипа в редица мачове с некъдърността си.Но Кольо не та не,сечено да прави на Кривия налагаше двамата дебили Какалов и Мишо Лазаров,тея които Кривия нахокваше най-много.Мимито Петков и той тръгна да му подлива вода.С идването обаче на тази чума Електричката + Борносуза се заформи ядро анти-Кривия,ядро бездарници,които аз бих изгонил веднага,на секундата от Черно Море.Точно тея,които нищо не са дали на отбора,точно най-големите бездарници изгониха Кривия.А какви медузи са?Това се доказва от факта,че покриха цялата си мишкарска група зад гърба и авторитета на Жоро Илиев.Мазняри и подмазвачи-избраха го за капитан,за да им спечели битката с Кривия,защото само Жоро е фактор от неговата величина,да не говорим и,че всички сме си с него.Ей това са те,копчетата дето разбиха атмосферата в отбора,не Кривия.Защо си бяхме толкова добре преди зимата?Преди да привлечем Борносузов и Какалов?Преди да довтаса г-жа Здравка Лазарова?Мимито Петков ни гък ни мък до тогаз,но от това лято,откакто мишлетата се събраха се почувстваха силни,скриха се зад Жоро и изритаха Кривия.Лошото е,че ТИМ позовли това да стане,вместо да изгонят пу*ките те изгониха Кривия.Крути мерки бяха нужни лятото още,когато се шушукаше под сурдинка,че тоя хюм Здр.Лазаров се карал с Кривия!Къв е тоя Лазаров,какъв го раздава в Черно Море на първия си месец тука,че да се набира на капитана на отбора?Бай х*й някакъв и вместо да го изпратят с ритници барабар със свитата му мрънкала,дето никой от тях нищо не е направил за Черно Море освен да разхождат фланелката-те ги пазят.Еми ето го резултата,виден е.Младенов тея още като дойде и ще ги изгони от клуба,в това съм убеден 100 на 100,веднага ще им скъса договорите и ще ги изпъди с тоягата.Нужен ни е треньор със здрава ръка,и да не е Младенов,Ераносян да вземем,но ни трябва личност с авторитет да подреди нещата,защото от известно време сме в безтегловност,щом на Кривия му биха шута дето беше вся и всъо не искам даже да си представям по-нататък нещата
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...