pomiqrat написа:Успокой се малко 7 кръг е. Какъв шампион?
Ехааааааааа цели 7 кръга..та той вече е сигурен ,че цска е шампион.. остави го; накрая ще му е доста гадно

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
pomiqrat написа:Успокой се малко 7 кръг е. Какъв шампион?
peh написа:Виж програмата на ЦСКА за последните 5 кръга. И я сравни с тази от миналия сезон...
Рано е още
toffees написа:DukeUnv написа:Вече шампиони ли станахте? Бихте Монтана, Своге, Берое и т.н и станахте шампиони? До сега с кой имахте по-сериозен мач? Не ми давайте за пример мача с нас. Без 5 от основните футболисти как се играе..
Аз ще ти отговоря , с Динамо.М. и с Фулъм това не е ли сериозно
Lyubooo написа:ЦСКА тепърва ще губи точки, досега нямаха сериозен противник!
Prizrachen написа:toffees написа:DukeUnv написа:Вече шампиони ли станахте? Бихте Монтана, Своге, Берое и т.н и станахте шампиони? До сега с кой имахте по-сериозен мач? Не ми давайте за пример мача с нас. Без 5 от основните футболисти как се играе..
ДА ФУЛЪМ СА СЕРИОЗЕН АМА В АНГЛИЯ! НЕ В БЪЛГАРИЯ С 9 РЕЗЕРВИ! СМЕШНИЦИ
1914 написа:пич искам да те попитам нещо 7 кръг и вече сте шампиони браво бежал ми е за вас но искам да те попитам и още нещо ? къде забрави черноморец литех ? май нещо не разбираш много от футбол
) но ти си знаеш АХА ХА H !
![]()
![]()
Prizrachen написа:toffees написа:DukeUnv написа:Вече шампиони ли станахте? Бихте Монтана, Своге, Берое и т.н и станахте шампиони? До сега с кой имахте по-сериозен мач? Не ми давайте за пример мача с нас. Без 5 от основните футболисти как се играе..
ДА ФУЛЪМ СА СЕРИОЗЕН АМА В АНГЛИЯ! НЕ В БЪЛГАРИЯ С 9 РЕЗЕРВИ! СМЕШНИЦИ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта