ЦСКА ШАМПИОН.........

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheBetfather
Контакти:

Re: ЦСКА ШАМПИОН.........

Мнениеот TheBetfather » 27 сеп 2009 22:36

pomiqrat написа:Успокой се малко 7 кръг е. Какъв шампион?

Ехааааааааа цели 7 кръга..та той вече е сигурен ,че цска е шампион.. остави го; накрая ще му е доста гадно :(
http://www.footballtipster-bg.com/ влез , погледни и спечели с нас и нашите футболни прогнози!

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 27 сеп 2009 22:41

peh написа:Виж програмата на ЦСКА за последните 5 кръга. И я сравни с тази от миналия сезон...
Рано е още :)

Какво, като я видим ?
Кажи, Литекс имат ли нещо общо с отбора си от миналата година, ами Черно море ?
Факт е, че има още доста кръгове до края на първенството, но също така е факт, че ЦСКА се очертава, като най-сериозния фаворит за титлата, не защото са изключително силни, а защото всички други български отбори са адски зле. Единиствено Локо София може да се опита да направи нещо, но ще е много трудно, да не кажа невъзможно.
Поне за мен ще е равнно на чудо, ако ЦСКА не стане шампион тази година.Убеден съм, че още зимата разликата между ЦСКА и втория класирането ще е повече от сериозна.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 27 сеп 2009 22:48

В момента на червените няма кой да им противостои.
Ако те самите не си направят зле мачовете, както понякога обичат, няма отбор, който да може да им се противопостави.
Дори и да се загубят точки (нормално е, ние не сме супермени, ние сме хора, мач с мач не си прилича и прочие), червената хегемония вече се очерта.
И това ще се види в прекия двубой с Черноморец, както и с Литекс, и с Локо Сф.
Единият... "пряк конкурент" за титлата... вече се разправихме с него.
И с останалите ще го направим.

И догодина - в групите на ШЛ.

Ние от отбори като Дебрецен няма да отпаднем.
Нашият манталитет е съвсем друг.

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 27 сеп 2009 22:50

toffees написа:
DukeUnv написа:Вече шампиони ли станахте? Бихте Монтана, Своге, Берое и т.н и станахте шампиони? До сега с кой имахте по-сериозен мач? Не ми давайте за пример мача с нас. Без 5 от основните футболисти как се играе..

Аз ще ти отговоря , с Динамо.М. и с Фулъм това не е ли сериозно

ДА ФУЛЪМ СА СЕРИОЗЕН АМА В АНГЛИЯ! НЕ В БЪЛГАРИЯ С 9 РЕЗЕРВИ! СМЕШНИЦИ :)

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 27 сеп 2009 22:52

Lyubooo написа:ЦСКА тепърва ще губи точки, досега нямаха сериозен противник!

Особено предния кръг :lol:
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 27 сеп 2009 22:53

Prizrachen написа:
toffees написа:
DukeUnv написа:Вече шампиони ли станахте? Бихте Монтана, Своге, Берое и т.н и станахте шампиони? До сега с кой имахте по-сериозен мач? Не ми давайте за пример мача с нас. Без 5 от основните футболисти как се играе..

Вместо да хабиш енергия да пишеш с главни букви и да обиждаш, насочи усилията си за нещо много по-полезно, приятелю.
Иди и се бори срещу истинския враг на Левски в момента - тия, които го ядат отвътре.
Иначе...

Още много години ще стоиш ти, заедно с другите сини фенове и ще гледате... "смешниците" как воюват в Европа, без все още да са загубили мач...

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 сеп 2009 22:56

1914 написа:пич искам да те попитам нещо 7 кръг и вече сте шампиони браво бе :( жал ми е за вас но искам да те попитам и още нещо ? къде забрави черноморец литех ? май нещо не разбираш много от футбол :() но ти си знаеш АХА ХА H ! :( :mrgreen: :mrgreen:

Бате ако Черноморец или Литекс станат шампиони - ти обещавам че ще ти купя 10 каси бира- ;)
Тия двата отбора са слабички и н евиждам с какво толкова ще ни затруднят-а вие вече сте на 10 точки-така че мисля че на 70% е решен шампионата!
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 сеп 2009 22:58

Абе би и преди викахте че сте шампиони
при 10-тина точки разлика ама ...............
каква стана тя а? :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Ivo1982
Контакти:

Мнениеот Ivo1982 » 27 сеп 2009 23:00

Рано е да се каже има още 23-сет кръга...
2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА

Потребителски аватар
redempire
Контакти:

Мнениеот redempire » 27 сеп 2009 23:01

Prizrachen написа:
toffees написа:

ти, освен призрачен си май и безмозъчен, а... вярно не са Челси, вярно са с резервите, но са все национали и в елита на Острова, по твоята евтина логика и Виляреал не са отбор, а
Професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни истината и историята... В последните години ужасно претрупан от работа... :)

Върни се в “ЦСКА”