Ако бием Италия се класираме нали?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Ако бием Италия се класираме нали?

Мнениеот durex » 06 сеп 2009 00:33

Райко Стоянов написа:На мястото на кой ще играе България на мундиала? - На това на Франция, Италия или Германия... а може би на Швеция, Португалия?!? Стига смешки, Световното първенство е за отбори, които играят! Българите да си ходят по плажовете.

Пак ти ходи си лягай :evil: :twisted:

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 06 сеп 2009 00:33

Някой можел ли да даде точна статистика на класирането и мачовете до края щот не мога да ги намеря по сайтовете :?
Формата е временна , класата е вечна !!!

If4yyy
Контакти:

Мнениеот If4yyy » 06 сеп 2009 00:34

Фен съм на Тотнъм,но преди всичко съм българин и мога откровенно да заявя "Кийн да ти изсъхнат топките".Относно нашите шансове,вярвам че можем да бием Италия нали ги видяхме какво струват на конфедерациите.ДАНО ДА БИЕМ ЖАБАРИТЕ,мн се надявам и да се класираме :)

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 06 сеп 2009 00:34

soccer написа:Не са ти верни сметките, ако бием Италия те не могат да съберет 23 точки, а 20 колкото ще имаме и ние ако бием всички до края и ще имаме предимство в директния двубой ако случайно Ейре бие Италия и те останат с 20 точки, а ако завърши Х или победа за Италия пак сме на бараж, така че всичко минава през 3 победи до края

Абе не виждаш ли че имат домакиснтво на Кипър з акоето съм им сложил 3 точки - стават с 23. Сега са с 20. Четете по-внимателно. Всичко е написано.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 сеп 2009 00:35

Lyubooo написа:я да видим сега к'во става:
1- Италия, 7 мача, 17 точки
2- Ирландия, 8 мача, 16 точки
3- България, 7мача, 11 точки
сега в сряда ЕЙРЕ почиват, а ние гостуваме на Италия!
после ЕЙРЕ приемат Италия, а ние сме гости на Кипър!
накрая ЕЙРЕ приемат Черна Гора, Италия приемат Кипър, а ние приемаме Грузия!

Както и да се смята, се получава само един верен отговор за класиране и той е: ПОБЕДА над Италия насред Италия!

Аз мисля че последния мач на Ирландците е срещу Италия може и да бъркам

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 06 сеп 2009 00:36

Carpy написа:Тук говорим теоретияно - фактите са факти. Ако вземем 3 победи до края и сме на бараж. Няма тън мън.

Е как така ? Ако бием до края, силно се съмнявам, но ако това стане , ЕИРЕ също може да бие... де да знам де ! Обясни ми ако може . Смятам го някак си.Какво очакваш от ЕИРЕ - Италия !
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 сеп 2009 00:37

Стига правихте сметки без кръчмар! Ясно е, че няма да се класираме. Просто гледайте реално на нещата. Пък, ако се класираме там пак ли ще ни бият с по 5 гола или ние сме на принципа, важно е участието, а не представянето!

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 06 сеп 2009 00:37

bai mile написа:
Carpy написа:Тук говорим теоретияно - фактите са факти. Ако вземем 3 победи до края и сме на бараж. Няма тън мън.

Е как така ? Ако бием до края, силно се съмнявам, но ако това стане , ЕИРЕ също може да бие... де да знам де ! Обясни ми ако може . Смятам го някак си.Какво очакваш от ЕИРЕ - Италия !

На страница 2 съм дал всички възможни сценарии при 3 наши победи. Който може да чете и да смята да гледа там.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 сеп 2009 00:37

Ето ги оставащите мачове до края
9 септ Черна Гора - Кипър
9 септ Италия - България
10 окт Черна Гора - Грузия
10 окт Кипър - България
10 окт Ирландия - Италия
14 окт Ирландия - Черна Гора
14 окт България - Грузия
14 окт Италия - Кипър

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 06 сеп 2009 00:40

MuFc1878 написа:Стига правихте сметки без кръчмар! Ясно е, че няма да се класираме. Просто гледайте реално на нещата. Пък, ако се класираме там пак ли ще ни бият с по 5 гола или ние сме на принципа, важно е участието, а не представянето!

За къде да се класираме бе ? ЗА Световно ли ? Аз тука говоря за Баражи ! Ти ако вярваш , че на баража след 2 мача на разменено гостуване ще елиминираме Португалия или Франция или Русия или Хърватия... тука даже не говорим за световно.Говорим за илюзорния шанс да минем през бараж, надявайки се там да ни се падне някои от 2ра група - Латвия, Израел или Швейцaрия.И да се молим да не е Франция или Португалия....че дори и Унгария !
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Национален отбор”