Гол и 3 асистенции за Бербо!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lamiatafussball
Контакти:

Re: Гол и 3 асистенции за Бербо!!!

Мнениеот lamiatafussball » 05 сеп 2009 22:42

IvoDivo написа:къде ги видя тези 3 асистенции :D при гола на Кишишев ? при гола на Домовчийски ? а при гола на Телкийски му се получи малко късметлийска асистенцията... може да е изиграл добър мач ама ако небеше топалката на кишишев си мисля че щеше да има мъки и второто полувреме

Свали си очилата...
Или по добре ги сложи...
Дане би да си сляп?
Кажи..

Потребителски аватар
nikola_niko
Контакти:

Мнениеот nikola_niko » 05 сеп 2009 22:43

пичове дайте линк за Кипър-Ейре
Левски и Милан най-велики на света!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 сеп 2009 22:44

Защитавах Мъри до мача Литекс-БАТЕ!След това коренно си промених мнението за него!Ако тоя човек успее да ни класира за световното чак тогава ще го призная за добър тренер,но за сега ще си замълча!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
lamiatafussball
Контакти:

Мнениеот lamiatafussball » 05 сеп 2009 22:45

Честито на всички българи!!! Пак победа!!!
Мъри върна набедения за футболист Пелето на мястото на неадекватния Котев и по този начин Смешника от Енерги нямаше как да са включва в разиграването на топката и всичко в средата на терена през второто полувреме беше доста добро. Пелето да стои на десния бек, левия бек, в центъра на защитата, но никога, повтарям никога да не му се подава топката, защото всичко свършва...
Отличен мач на Илиян Стоянов, както и на всички останали, без Бездарника от Котбус разбира се, а и донякъде Котев.
Лека вечер и честита победа отново !!!

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 05 сеп 2009 22:45

Може би повечето от вас биха ме напсували,но според мен Мъри не става за Национален треньор цял мач седи като ****** не смее да мръдне или да викне.Ако не беше Бербо този мач не виждах хвалби за Мъри...Марто Петров не е за титуляр все още,един Иван Стоянов щеше да свърши по-добра работа,защото щеше да е супер-мотивиран..Но както и да е важно е победата!!

greengaga
Контакти:

Мнениеот greengaga » 05 сеп 2009 22:45

Не е ли време някои тъпи тикви да се сетят кой треньор оплеска квалификацийте? Или нещо амнезия ви хвана?

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 05 сеп 2009 22:46

Уникално браво 1 път за цялата квалификация да направи добър мач, просто не мога да повярвам.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

greengaga
Контакти:

Мнениеот greengaga » 05 сеп 2009 22:47

[quote="delqnski47"]Защитавах Мъри до мача Литекс-БАТЕ!След това коренно си промених мнението за него!Ако тоя човек успее да ни класира за световното чак тогава ще го призная за добър тренер,но за сега ще си замълча!
ЧЕСТИТА ПОБЕДА :!:[/quoТи изобщо трябва да мълчиш,защото каквото и да кажеш все е тъпо!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 05 сеп 2009 22:48

ig10 написа:Мисля,че тези,които винаги плюят Бербатов сега трябва да замалчът.Изигра страхотен мач и не мисля че има две мнения по този въпрос :)

Мисля че същото се отнася и за тея, дето плюят по Мъри .... и по повиквателните му :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 05 сеп 2009 22:48

greengaga написа:Не е ли време някои тъпи тикви да се сетят кой треньор оплеска квалификацийте? Или нещо амнезия ви хвана?

Има мачове още и първото полувреме ме притеснява незнам кои е виновен
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Върни се в “Национален отбор”