Трябва ли чужденец да води България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трябва ли чужденец да води България?
Нещата са много прости. Футболът трябва да се ръководи от хората, които дават пари за него, а не от хора, които само взимат. 

Аз съм за чужденец,само такова не сме упитвали!Почти сички български са се изредили че,някои и повтарят
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
Аз съм за ония сърбина,дето преди месец искаше да поеме национала и сега е май треньор някаде из африка.Дето до сега който и отбор да е поел го е класирал за големите форуми. 

http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
веруйски, за Борато Милутинович ли говориш? 

- Ticha
- Контакти:
Естествено че трябва да е чужденец. Нивото на БГ специалистите е много ниско.
- slavi_1914
- Контакти:
Аз предлагам ТИТИ ПАПАЗОВ ! и помощник УИЛИ УЦОВ !
Те къде ли не са били треньори вече !
през мачовете ще ръкомахат викат крещят да забавляват позаспалата от "класен" футбол публика и след всеки мач ще си плачат пред камерите !
Това в кръга на шегата ! Иначе Мъри нека искара още един цикъл. Да му дадем шанс. Чужденец с нашите ще се види в чудо !
Те къде ли не са били треньори вече !
през мачовете ще ръкомахат викат крещят да забавляват позаспалата от "класен" футбол публика и след всеки мач ще си плачат пред камерите !
Това в кръга на шегата ! Иначе Мъри нека искара още един цикъл. Да му дадем шанс. Чужденец с нашите ще се види в чудо !
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !
Аз съм ЗА чужденец.
Задайте си въпроса - на добро ниво ли са нашите футболни треньори или имат още много да учат от колегите си на запад? Отделно от това мениджърските интереси буквално разсипват националният ни отбор. Значи нямаме пари за чужд треньор, а имаме 1,5 млн евро за приятелски мач с Аржентина? За да може някой посредник да се облажи с тлъста комисионна пак...
Задайте си въпроса - на добро ниво ли са нашите футболни треньори или имат още много да учат от колегите си на запад? Отделно от това мениджърските интереси буквално разсипват националният ни отбор. Значи нямаме пари за чужд треньор, а имаме 1,5 млн евро за приятелски мач с Аржентина? За да може някой посредник да се облажи с тлъста комисионна пак...
- Lord_Dexter
- Контакти:
Пример давам само - даже и Гърция станаха Европейски с треньор от чужбина а аз не мисля че имат по-добри играчи от наще...(да не говорим че на големите им клубни отбори треньори са чужденци)
ЗАКЛЮЧЕНИЕ - АЗ СЪМ ЗА ЧУЖДЕНЕЦ ЗА ДА МОЖЕ ДА НЯМА НАШИ И ВАШИ (ЛИЧНО МНЕНИЕ)
ЗАКЛЮЧЕНИЕ - АЗ СЪМ ЗА ЧУЖДЕНЕЦ ЗА ДА МОЖЕ ДА НЯМА НАШИ И ВАШИ (ЛИЧНО МНЕНИЕ)
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....